Analize și opinii

Un #rezist, șeful rețelei de trafic de medicamente din Cluj descoperită de americani

Cosmin Munteanu, spălătorul de bani din Cluj, descoperit de Agenția Antidrog din SUA, e un#rezist. Așa ceva… (cel care ține pancarta: „Nu muncim noi cât puteți voi fura!”) Și omul a făcut 12 mil $ ilegal din traficul de medicamente. Are Spa și salon de masaj Thai Therapy și fițe. La răcoare va fi nici haștag rezist, nici masat, doar arestat, scrie pe Facebook jurnalistul Marius Ghilezan. CE A SCRIS ZIAR DE CLUJ DE PERSONAJ:

DEA – Agenția Antidrog din SUA – în colaborare cu DIICOT Cluj au destructurat ieri o rețea stufoasă de traficanți clujeni care vindeau medicamente interzise în SUA printr-un sistem ingenios de site-uri, call-center și conturi off-shore.

Capul rețelei, clujeanul Cosmin Muntean este acuzat de procurori că ar fi făcut profituri la negru importante, de peste 12 milioane de euro.

Deși o ardea în figuri și fițe pe la evenimente mondene gen balul AFA, afișând ținute scumpe sau postând pe Facebook poze cu o vilă construită de un designer reputat, Cosmin Muntean are un portofoliu de companii super slabe, toate cu cifre de afaceri minuscule sau pe pierderi, lucru care a atras probabil atenția procurorilor.

Sursa: Flux24.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Anarhistul militeaza pentru mentinerea ANARHIEI, mafiotul pentru mentinerea MAFIEI, infractorul pentru rezistenta INFRACTIUNII si tot asa. Incet, incet adevarul iese la suprafata, atat la nivel national cat si la nivel planetar, galactic, intergalactic, “precum in Cer asa si pe Pamant”.