Analize și opinii

Un alogen infatuat și corupt sfidează o țară întreagă

Klaus Iohannis, „garantul Constituției”, contestă deciziile Curții Constituționale a României!



„În lunga mea experienţă în sistemul judiciar, cred că ceea ce face preşedintele astăzi este cel mai periculos precedent pentru statul de drept. Este cel mai periculos precedent pentru că este prima dată când un demnitar de rang înalt, să nu spun la cel mai înalt nivel, pune în discuţie respectarea şi aplicarea Legii fundamentale, aplicarea şi respectarea unei decizii a Curţii Constituţionale.” (Tudorel Toader, ministrul Justiţiei)

Cum poate să-și bată joc permanent de poporul român un fanariot instalat în funcția de Gauleiter peste colonia România din exterior și să nu fie nimeni care să-l pună la punct sau să-l tragă la răspundere pentru toate abuzurile  lui? S-a confecţionat o falsă imagine impostorului Klaus Iohannis, care pozează în „neamţ cinstit şi serios”, datorită unei prese corupte şi manipulatoare. Nemţii au pregătit acest sas hoțoman, incult și arogant, dar bun executant, ca să devină Gauleiterul României încă dinaintea intrării în secolul XXI. Ca să se nimerească pe calapodul unei ţări corupte şi umile, nici că  se putea găsi o lichea mai potrivită!

Nicolae Ceaușescu a fost ultimul român care a condus România. Cei care i-au urmat au fost toți alogeni. Nu se poate permite accesul băștinașilor din colonie în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

Pe lângă faptul că este permanent paralel cu Constituția, Klaus Werner Iohannis abuzează săptămânal de funcția sa prin naveta la Sibiu, cu coloană oficială și pe bani publici, ca un veritabil împărat însoțit de suita sa imperială. Absolut nimeni nu se sesizează și nu stopează acest abuz sfidător!

În plus Klaus Werner Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămână: marți, miercuri și joi, în rest fiind la Sibiu. A se vedea agenda prezidențială care nu conține activități în zilele de vineri și luni, doar semnări de documente, care sunt făcute anterior și publicate la momentul oportun ca să pară că lucrează cu adevărat. Întâlnirile rare cu diplomați sâmbăta sau vizitele efectuate în aceeași zi de sâmbătă sunt la Sibiu sau în județele limitrofe.

Așa făcea și când era primar la Sibiu. Venea la serviciu la ora 10 și se căra la ora 13, fără să dea socoteală nimănui. Impostorul acesta, ținut în brațe de statul german și protejat de iudeo-masoni prin intermediul serviciilor secrete care dictează polițiștilor, procurorilor și judecătorilor, știe că nu va plăti niciodată pentru toate fărădelegile comise!

Oameni buni, ăsta își bate joc de voi și voi nu recționați. Un traficant de copii, hoț de case și hitlerist cu acte în regulă, care a devalizat statul român de sute de imobile în valoare de miliarde de euro, după ce a declarat FDGR-ul condus de el ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România, desființat prin Convenția de Armistițiu și un decret regal, ambele din anul 1944, pozează în om corect și luptător împotriva corupției, fiind și premiat de stăpânii lui din străinătate. Tefeliștii cu creiere spălate văd în impostorul acesta un adevărat monument de corectitudine! Normal, fiindcă ei se adapă cu informații de la aceleași surse media ale iudeo-masonilor, cele care l-au promovat pe impostorul Klaus Iohannis de când a fost plasat pentru prima dată pe scaunul de primar de la Sibiu.

 La Sibiu funcționează cu succes un „poligon” de testare a globalismului la scară mai mică. De aceea pe lângă primar sas au existat un rege și un împărat al țiganilor. După ce s-a testat la Sibiu credulitatea, toleranța și răbdarea românilor, care au acceptat un primar sas, ce i-a scos ulterior pe capete din case prin retrocedări ilegale și s-a constatat că românii nu se revoltă, ci acceptă în continuare dictatura personală a unui alogen corupt, iată că s-a reeditat experimentul cu un „tătuc” străin de neamul românesc și la nivel national! Tot la Sibiu sunt patru (!) loji masonice „românești”, două cluburi Lions, unul Rotary și o loja antiromânească, având componență exclusiv germano-ungurească la Cisnădioara (14 km de Sibiu).

De asemenea, la Sibiu funcționează și Clubul Economic German din Transilvania, care este mai tare decât Consulatul german, foarte activ și el în localitate. Membrii Clubului Economic German (oameni de afaceri din Germania, Austria și Olanda, toți masoni!) au decis la întâlnirea lor din vara anului 2007, care a avut loc în comuna Biertan, judeţul Sibiu, ca primarul sibian să participe la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arate ca Sibiul!” Însă Traian Băsescu, informat fiind de aripa Coldea din SRI, fidelă lui, le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosarele penale ale lui Iohannis de la DNA! După ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș cu NUP-urile lui salvatoare!

Încă dinainte să devină primar, Klaus Werner Iohannis s-a știut ocrotit definitiv și a primit garanții de la protectorii lui (oculta globalistă – căutați pe internet ce fac aristocrații și bancherii care conduc lumea cu copiii dispăruți în urma traficului internațional de carne vie! – și statul german) că niciodată nu o să fie tras la răspundere în mod legal și pedepsit pentru toate ticăloșiile comise. El s-a știut protejat și de serviciile secrete românești, devenite sucursale subordonate suratelor occidentale, din momentul în care șeful SRI Sibiu, colonelul Nechifor Ignat, pusese umărul la manipulările și sforăriile electorale din anul 2000, după întrevederea avută de acesta la Sibiu cu Otto Schily, ministrul de Interne german, înainte de alegerile locale câștigate greu, în turul doi, de Iohannis. Atunci impostorul a obținut primul mandat de primar al Sibiului.

Otto Schily a revenit în România și înainte de alegerile din 2004 ca să fie sigur că protejatul său sas va fi reales. S-a bisat întâlnirea de la Sibiu cu colonelul Ignat, iar după alegeri acesta a fost răsplătit prin avansarea la gradul de general și detașarea la București în structura centrală, între primii trei oameni din SRI ca importanță, după care a fost pensionat ca să-și rumege în tihnă prețul trădării de țară.

Relația Klaus Iohannis-SRI s-a amplificat în anul 2009, când Crin Antonescu a fost obligat să-l aducă pe primarul sibian în prim-planul politicii naționale, când cu așa-zisul „Proiect Iohannis” prin care acesta urma să devină premierul pesedistului Mircea Geoană dacă ar fi câștigat alegerile prezidențiale. Crin Antonescu a fost reactivat în februarie 2013, fiind din nou obligat să-l readucă pe Klaus Werner Iohannis pe prima scenă a politicii naționale prin cooptarea acestuia în PNL, imediat după președinte ca ierarhie în partid, pentru noul venit înființându-se în mod special funcția de prim-vicepreședinte și adoptându-se o serie de derogări de la statul partidului privind vechimea în partid și funcțiile de conducere. Crin Antonescu știa de atunci că Iohannis urma să-i ia locul în fruntea partidului și că tot el va deveni candidatul PNL pentru prezidențiale. După care a urmat scenariul infantil cu „divorțul” de PSD, desființare alianței USL, demisia lui Crin Antonescu după europarlamentare și rocada cu Iohannis, unificarea PNL-PDL, totul finalizându-se cu candidatura lui Iohannis la prezidențiale, susținut de alte marionete SRI din vârful PNL-ului, Teodor Atanasiu și Marian Petrache, care au și dispărut după aceea din fruntea partidului, conform principiului „Maurul şi-a făcut datoria, maurul poate să plece”, aplicat de toate serviciile secrete din lume.

Pe timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din anul 2014, relația Iohannis-SRI s-a cimentat definitiv. Dacă priviți retrospectiv desfășurarea evenimentelor prin prisma aceasta o să înțelegeți de ce era așa sigur în declarații Iohannis, atunci când afirma cu atâta convingere că va câștiga procesul cu ANI, aflat pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție – atenție, Protocolul SRI- Înalta Curte de Casație și Justiție funcționa, la fel ca Protocolul SRI-DNA! De acolo, din aceeași certitudine venea și interpelarea ironică pe care i-a adresat-o președintelui ANI, Horia Georgescu la o sindrofie „A, încă sunteți bine?”. La scurt timp după întrebarea lui Iohannis,  Horia Georgescu nu a mai fost bine și nici liber, fiind arestat de DNA sub acuzația de corupție!

Iohannis contestă sentințele judecătorești definitive și legile care nu-i convin. El, „garantul Constituției”, contestă deciziile Curții Constituționale a României!!! În egoismul lui, al celui fără copii, care „a investit în case”, cum singur a spus, crede că toate i se cuvin lui: guvernul meu, românii mei, armata mea, justiția mea, procurorii mei, Constituția mea…  

Faptul că atunci când a pierdut o casă obținută prin fals în acte publice și uz de fals, președintele României a declarat despre o sentință judecătorească, DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ care nu-i era favorabilă, că-l nemulțumește și nu este bună, a reprezentat un ATAC LA STATUL DE DREPT și motiv pentru demararea procedurii de suspendare a președintelui de către Parlament. Presa, CSM-ul și „societatea civila” nu se mai sesizează pentru atac la adresă independenței Justiției, așa cum făceau când era vorba de alți politicieni care comentau nu decizii definitive, ci cauze care se aflau pe rol? Deciziile definitive nu a îndrăznit nimeni să le conteste până la domnul președinte! Da, uitasem, el promitea „un altfel de politică”. Subliniez conflictul de interese și abuzul în serviciu pe care le-a întreținut permanent la Sibiu, și în procesele acestea cu casele lui, când primarul Iohannis îl apăra în instanțe pe escrocul Iohannis, deși primăria trebuia să se afle de cealaltă parte a „baricadei” fiindcă ea fusese jefuită de cele două imobile! Observ că și la Cotroceni, Klaus Werner Iohannis păstrează aceeași atitudine de la Sibiu, de Rege Soare, căruia toți supușii trebuie să-i îndeplinească absolut toate mofturile fără să crâcnească, mai ales atunci când se declară „nemulțumit”. Normal, „Stop, și de la capăt”… din nou repetă autocrația, doar că de data aceasta la București. „Pas cu pas”… spre dictatură. Acum are „guvernul meu”, urmează Parlamentul lui. Oricum majoritatea deputaților și senatorilor sunt obedienți jupânului de la Cotroceni și fac sluj în fața acestuia, de frica DNA-ului condus de Kovesi, cea apărată acum de Iohannis.

Procurorii și polițiștii sibieni l-au protejat pe Klaus Iohannis în toate dosarele penale, începând cu furtul celor două case și terminând cu declararea FDGR-ului condus de el ca succesor al unei organizații hitleriste! Poliţistul şi procurorul, care închiseseră la începutul anilor 2000 dosarul de urmărire penală pentru falsul în acte și uzul de fals prin care tandemul Iohannis-Lăzurca (mama lui Carmen Iohannis) împreună cu escrocul Baștea Ioan furaseră două imobile de la statul român – fapte demonstrate de judecători după 16 ani de procese! –, au fost promovaţi. Astfel, poliţistul Tiberiu Ivancea a devenit şeful poliţiei sibiene, iar procurorul Ioan Irimie a ajuns prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu!

Aceeași protecție, asigurată de procurori corupți, a funcționat și la nivel național, la Parchetul General sau la DNA. Am scris și am probat suficient despre ocrotirea lui Klus Werner Iohannis de către magistrați corupți. Deși falsurile în acte publice din afacerea caselor luate cu japca de trio-ul de escroci Baștea-Lăzurca-Iohannis au fost recunoscute în justiție și autorul lor condamnat, beneficiarii falsurilor, respectiv soții Iohannis, nu au fost deposedați imediat de imobilele obținute prin fraudă, ei câștigând în continuare peste jumătate de milion de euro din închirierea parțială a spațiului dintr-o casă a cărei proprietari impostori erau!

Și azi situația este neschimbată, deși există o sentință definitivă a Curții de Apel Brașov din noiembrie 2015, prin care soții Iohannis au pierdut și al doilea imobil obținut prin falsuri în acte publice, sentință întărită în data de 22 februarie 2017 prin respingerea contestației în anulare, formulată de proprietarii impostori, de către Curtea de Apel Pitești. Cu toate acestea, Klaus Werner Iohannis nu a restituit cei aproximativ 800.000 de euro încasați chirie necuvenită de la banca Raiffeisen și statul român nu poate să intabuleze imobilul revenit la el, deoarece escrocii au scos-o la înaintare pe Baștea Rodica din SUA, soția complicelui Baștea Ioan care a decedat. Aceasta a deschis două noi procese la Sibiu, având ca obiect același imobil, pentru ca justiția sibiană, infestată cu judecători corupți, să tergiversez cele două procese și implicit intabularea imobilului de către statul român, chipurile casa fiind în litigiu! Astfel, Iohannis „nu poate” să restituie banii încasați necuvenit fiindcă imobilul în cauză nu este intabulat de stat, fiind într-un litigiu creat artificial de aceiași escroci care au furat casa de la statul român. Poporul, în majoritatea sa, este intrigat că Iohannis refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă a Curții Constituționale a României. Păi asta face cu toate hotărârile judecătorești definitive, indiferent de instanțele care le-au emis, așa cum tocmai v-am arătat mai sus!!! 

Justiția care acceptă și tolerează toate tertipurile necinstite folosite de Iohannis și avocații diavolului este „justiția” ideală pentru ticăloși. Aceasta este „Justiția”  pe care o apără Iohannis și o vrea neschimbată, fără Legea răspunderii magistraților, ca să decidă destinele unor oameni judecătorii necinstiți, așa cum le dicteză lor interesele personale și fără teama că vor da cuiva socoteală! Familia Iohannis a fost ajutată de judecători corupți ca să obțină două imobile enorme în centrul Sibiului și să tergiverseze după aceea un proces timp de 16 ani (!!!), din 2000 până în 2016, ca să obțină în continuare chiria enormă de la o bancă chiriașă, încă 11 ani după ce pierduseră celălalt imobil în anul 2005, după alt proces care a durat „doar” cinci ani, deși ambele clădiri au fost sustrase împreună cu aceleași documente false.

Unii dintre cititori probabil vor spune: „Bine-bine, îl protejeză magistrații corupți pe Iohannis, la ordin politic, SRI sau masonic, dar presa de ce tace?” Simplu, spuneam de protecția acordată lui Klaus Werner Iohannis de două entități: 1) Germania, fericită că are în România Gauleiterul neamț pentru care s-a agitat de mai multă vreme – există voci care spun că Iohannis ar fi mai mult khazar, decât sas. 2) Iudeo-masonii suprastatali care-și duc la îndeplinire proiectele globalizării prin marionete șantajabile și docile ca Iohannis și au tot interesul să-l protejeze, după ce tot ei l-au înscăunat ca guvernator peste colonie. Revin la întrebarea de ce tace presa? Păi, mass-media din România se află 80%  în proprietatea evreilor internaționaliști, iar restul de 20% al patronilor sunt majoritatea masoni. În plus, două televiziuni sunt pe față „trompete SRI”: Realitatea TV și Digi 24.

Doar naivii pot să credă că Iohannis Klaus Werner o să fie pedepsit vreodată pentru faptele grave pe care le-a comis. Cine să o facă,  umila și obedienta justiție română? Poate doar justiția divină să-l pedepsească… pe lumea cealaltă, dacă există.

Autor: Marius Albin MARINESCU

Sursa: Justitiarul.ro

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu