Analize și opinii

Ultima fază a Marii Resetări: Al III-lea Război Mondial – Un candidat la președinția SUA rostește Adevărul Interzis

Râurile de sânge și mormanele de moloz marchează rănile care acoperă atât Palestina, cât și Israelul. care sunt făcute din același sol și apă, și locuite de oameni obișnuiți. 

Aceste răni sunt urmele unei bătălii subterane care implică evrei, arabi și o mulțime de parteneri secreți.

O bătălie care amenință acum întreaga lume, așa cum asasinarea arhiducelui Ferdinand al Imperiului Austro-Ungar a amenințat Europa în 1914.

Singurul lucru pe care politicienii nu vi l-au spus după atacurile care au lăsat morți israelieni și apoi mulți alți morți palestinieni este că, înainte de a lua orice măsură, ar trebui să fim siguri că știm ce s-a întâmplat.

Că, înainte de a începe să fluturăm sabia, ar trebui să știm cine sunt adevărații noștri dușmani.

Politicienii știu foarte bine că, odată ce Forțele de Apărare Israeliene (IDF) vor începe procesul de înfometare și ucidere a populației sărace din Gaza, nu va mai exista cale de întoarcere la rațiune, la o politică echilibrată. 

Vom fi angajați într-un război oribil pe care nu l-am dorit niciodată. Acesta este elementul crucial. Odată ce ameninți milioane de oameni prizonieri într-un ghetou să dispară că altminteri…, atunci orice lucru oribil devine posibil.

Protestatarii evrei din New York care cer eliminarea tuturor palestinienilor din Gaza au fost în mod clar actori de criză, nu cetățeni atenți. Asistăm la un spectacol, dar morțile care vor urma vor fi cât se poate de reale.

Această grabă de a acționa, de a judeca, acest plonjon în adâncul isteriei tulburi nu este întâmplător. 

Nu, scopul blitz-ului mediatic a fost, la fel ca și după evenimentele de la 11 septembrie, să ne constrângă să luăm măsuri ireversibile.

Măsuri care nu doar că vor lăsa sute de mii de morți în Palestina, dar ar putea duce cu ușurință la un război între Israel și Iran, Statele Unite și Iran, sau Statele Unite, NATO și Israel împotriva Rusiei și Iranului – adică un război mondial.

Războiul mondial după care jinduiau de ani de zile unele minți bolnave.

Îngăduiți-mi de la bun început să afirm că nu știu cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Asta mă plasează cu ani lumină înaintea acelor experți din mass-media, politicieni și reprezentanți ai guvernului, care presupun că știu totul pe baza surselor de știri, rapoartelor serviciilor de informații sau bârfelor – dar care au greșit în aproape toate ocaziile, în ultimii douăzeci și trei de ani.

Suntem obligați de circumstanțe să speculăm cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Voi specula aici cu bună-credință, în acord cu metoda științifică, cerând în același timp să fiu corectat acolo unde mă înșel. 

Nu avem timp să așteptăm cincizeci de ani pentru ca toate dispozițiile clasificate să fie făcute publice.

MICUL 11 SEPTEMBRIE AL ISRAELULUI

În primul rând, acest atac atribuit Hamas este de o amploare și o intensitate care nu s-ar fi putut produce fără știrea deplină a IDF – ținând cont de milioanele pe care le plătesc informatorilor din teritoriile ocupate și de zecile de miliarde pe care le plătesc. pentru senzori, drone, sateliți și cea mai avansată tehnologie de supraveghere din lume – finanțată parțial de contribuabilul american.

De asemenea, știm că prim-ministrul israelian Netanyahu se confruntă cu o nepopularitate extremă în rândurile marii majorități a populației evreiești, furioasă din cauza corupției sale și care este implicată în proteste masive împotriva oprimării brutale asupra lucrătorilor evrei.

Elemente din armata și din seriviciile de informații israeliene au declarat că sunt în opoziție clară cu Netanyahu și că nu ar tolera controlul acestuia asupra Justiției, în tentativa de a controla întreaga țară. 

Exact asta a făcut Netanyahu după aceste atacuri, folosind doctrina șocului.

Ce moment mai bun putea găsi pentru a flirta cu Hamas – care a mai cooperat cu elemente corupte ale armatei israeliene – și pentru a crea un incident care duce la război?

Nu este oare 7 octombrie micul 11 septembrie al Israelui?

UN RĂZBOI CU IRANUL ESTE IMINENT

Dar a fost de-abia începutul. 

Acum, că Statele Unite au aderat total la războiul împotriva Hamas, președintele Biden referindu-se la Hamas ca fiind „răul pur”, putem bănui că au fost create condițiile pentru ceva și mai mare, și mai oribil.

Mai știm și că „răul pur” este exact limbajul folosit de Partidul Nazist în legătură cu evreii, înainte ca aceștia să fie privați de drepturi, aruncați în lagăre și apoi exterminați.

Aici nu e vorba doar de faptul că Israelul, cu sprijinul tuturor guvernelor marilor țări industriale, va opri apa, hrana și curentul electric al palestinienilor care trăiesc în mizerie, în timp ce le bombardează blocurile de locuințe și îi aruncă în mare.

Un război cu Iranul este iminent. Tot ce ne trebuie este un titlu de pe CNN care să țipe că Iranul a fost implicat într-un fel (și că Israelul, desigur, nu a fost). 

Veriga lipsă va fi ca dovezile despre Al Qaeda care au apărut brusc după 11 septembrie.

Iranul și-a exprimat întotdeauna sprijinul pentru Hamas, iar un război cu Iranul va urma în mod firesc calea deja trasată cu grijă către un război cu Rusia și Iran.

Care, la rândul său, va trage în NATO și aproape orice altă țară ai cărei lideri au semnat acorduri clasificate de schimb de informații și de cooperare militară cu Statele Unite sau cu NATO, în ultimii ani de carnavale diplomatice internaționale.

Această creare a unui lanț de comandă care nu răspunde în fața legii pentru armatele fiecărei țări din Occident, oferit de firme IT private precum Amazon, Google și Facebook, urmează exact modelul folosit la declanșarea Primului Război Mondial.

După asasinarea arhiducelui Ferdinand, Anglia, Franța și Rusia au urmat un plan de război ca un mecanism de ceas, de parcă politicienii și generalii ar fi fost înlocuiți cu mașini dinainte programate. 

Mai târziu, lumea avea să afle că aceste țări semnaseră o serie de tratate secrete care au anulat toată dezbaterea națională privind acțiunile militare și au făcut posibil războiul mondial.

CUI FOLOSEȘTE UN RĂZBOI MONDIAL?

Ați putea să vă întrebați, în mod corect, cine și-ar putea dori un război mondial care ar produce sute de milioane de morți și care ar putea chiar pune capăt vieții pe Pământ printr-un holocaust nuclear?

Ai zice că doar un psihopat și-ar putea dori asta.

Ei, aici e problema! Căci, iată, în zilele noastre, lumea este condusă de psihopați.

Războiul mondial oferă două cadouri prețioase psihopaților bogați și puternici în zilele și lunile de dinainte ca acesta să ducă la măcel în masă și calamitate pentru toți.

În primul rând, războiul mondial întărește puterea statului, dând o autoritate înnoită instituțiilor corupte și discreditate, fie că este vorba de CDC, Universitatea Harvard sau New York Times, instituțiile care au târât omenirea prin noroiul fraudei Covid și demolarea controlată a societății de către finanțele globale. 

Împingerea situației până la un război mondial poate fi singurul instrument rămas în cutiile de scule ale administrațiilor Netanyahu și Biden în acest moment.

În al doilea rând, războiul mondial creează consum și cerere masivă. 

Uciderea a milioane de oameni va crea o cerere pentru corporații de a furniza arme și combustibil și alte produse, și va oferi o scuză pentru a prelua controlul asupra mijloacelor de finanțare, producție și distribuție.

Contradicțiile profunde ale unei culturi a consumului narcisist și pericolele rezultate din supraproducția sistematică astfel creată, pot fi băgate sub preș – cel puțin pentru o perioadă – de un război.

În ceea ce îi privește pe politicienii miopi, cu cât războiul este mai mare și mai distructiv, cu atât mai bine.

UN RĂZBOI MONDIAL DE CLASĂ

Guvernul Israelului este dominat de ultrabogați, la fel ca și guvernele Statelor Unite, Rusiei, Chinei, Germaniei și chiar Iranului . 

Războiul planificat între culturi și etnii servește ca acoperire pentru un război mai sistematic al celor puțini împotriva marii majorități a omenirii.

Un Război Mondial de clasă.

Am spus că bogații sunt psihopați? Ei sunt dispuși să își asume orice risc – mai ales dacă alții sunt cei care vor muri – pentru a se proteja pe ei înșiși și fundurile lor – adică, bunurile lor.

Să vorbim despre relația particulară dintre statul Israel și Statele Unite

Dacă vrem să evităm un război mondial, trebuie mai întâi să începem să vorbim sincer despre ce este și ce nu Israelul și despre cum în care Israelul este legat în mod ciudat și paradoxal de Statele Unite.

PĂCATUL ORIGINAR

Israelul și Statele Unite au multe în comun și poate că acesta este unul dintre motivele pentru care între ele există o legătură atât de ciudată.

Palestina a fost concepută ca un loc de refugiu pentru evreii din toată Europa din anii 1890 și mai ales în anii 1930. 

Acești evrei au suferit de secole discriminări și brutalități teribile. Așezările evreiești din Palestina au oferit speranță celor care au fost adunați mai târziu în ghetouri, deportați spre lagăre de concentrare și înghesuiți în trenuri pentru a ajunge în lagărele morții.

După cel de-Al Doilea Război Mondial, a fost creat statul Israel care a oferit evreilor supraviețuitori speranța unei patrii.

O patrie despre care ei credeau că poate fi apărată, spre deosebire de ghetourile din Europa de Est care au fost lichidate fără milă.

Dar acea patrie nu a apărut de nicăieri și nu a fost dăruită evreilor de către Dumnezeu. Trecuseră mii de ani de când evreii nu își mai aveau acolo regatul. 

Nu, acel „stat” al Israelului era legat de interesele imperiale britanice și de alte cauze cu totul diferite.

Nu, pământul a fost confiscat de la palestinienii care trăiseră acolo de secole, și aceștia au fost alungați din casele lor de către coloniștii evrei – la fel cum evreii fuseseră alungați din casele lor de către germani, polonezi și ucraineni.

Promisiunea unui legământ între acest nou Israel și evreii îndurerați, rămași după măcelul din lagărele Poloniei și Rusiei impunea ca poporul Palestinei să dispară, așa cum dispăruseră și evreii.

Acesta a fost păcatul care nu a putut fi șters, oricât s-au străduit evreii după aceea.

O mulțime de evrei au mers și în Statele Unite și au găsit în America o mare promisiune și o oportunitate pe care nu le-au putut găsi în Europa, cu ostilitățile ei profunde împotriva evreilor. 

Trebuie să menționez că cei din familia tatălui meu era evrei care au venit în America fără nimic. Satul lor de lângă Budapesta a fost distrus în timpul Holocaustului și nu a mai rămas nimic din el. În America au găsit mari oportunități. 

Această tragedie a Americii și legăturile ei cu Orientul Mijlociu și cu Israelul sunt direct legate de mine – chiar dacă nu am pus niciodată piciorul în Israel.

PÂNZA DE PĂIANJEN

O relație ciudată s-a dezvoltat între Statele Unite și Israel în ultimii optzeci de ani. Nu era o relație clară, nu era definită juridic, dar era legată de umbra lungă a Imperiului Britanic care lăsase urme adânci în ambele țări, mai ales în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Nu putem vorbi despre Israel fără a vorbi despre „pânza de păianjen”, rețeaua ascunsă de finanțare care se ascunde în vestigiile Imperiului Britanic.

Israelul a fost fondat în Palestina, un experiment imperial britanic pentru a extinde puterea Coroanei britanice în Orientul Mijlociu și a obține controlul asupra petrolului.

Israelul ar trebui să fie considerat similar cu Insulele Virgine Britanice, Insulele Cayman, Bermuda și alte foste colonii britanice, care au devenit locuri de ascundere a banilor, de a plăti oamenii în secret.

Și care, în cele din urmă, au devenit paradisuri neimpozabile pentru numeroase persoane și companii multinaționale care se pretind „americane”.

În spatele eforturilor cinstite ale supraviețuitorilor Holocaustului de a-și construi o viață nouă, Israelul a devenit o parte a acelei „pânze de păianjen” de bani, informații și servicii secrete pentru cei bogați și puternici.

Pe măsură ce bogăția celor puțini din Statele Unite și Israel a crescut, pe măsură ce armatele ambelor țări au devenit o parte din ce în ce mai mare a economiilor, s-a atins un nou nivel de corupție de neimaginat, care a pătruns societățile până în măduva oaselor.

Statele Unite și Israel au ajuns să aibă cele mai strânse legături în armată și informații, și totuși nu a existat un tratat de alianță oficial care să definească ce este această alianță. 

Relația specială cu Israelul nu se regăsea nici în Capitoliu, nici în Knesset. Nu, miezul alianței era ceva informal între contractorii militari, subcontractanții de informații, instituțiile financiare legate de ambele țări și, de asemenea, de Londra și de alte relații informale – controlate adesea de indivizi extrem de bogați și de cele mai multe ori secreți.

Sume masive de bani, chipurile destinare apărării Israelului, au plutit în această pânză de păianjen formată din contractori militari din ambele țări, la adăpost de privirile indiscrete? Sau poate că nu? 

Nimeni nu poate spune cu certitudine unde s-au dus banii cu adevărat.

CONTROLUL ASUPRA LUMII

Acea corupție din ce în ce mai adâncă, acel râu subteran de murdărie care curgea atât pe sub Statele Unite, cât și pe sub Israel, a alimentat putreziciunea din instituții și a făcut posibil incidentul din 11 septembrie.

Forțele obscure din Statele Unite, din Israel și din alte părți, au creat atunci o criză care a deturnat atenția de la corupția internă sub administrația Bush în 2001 și a declanșat un război global care va distrage atenția lumii timp de peste 20 de ani.

11 septembrie a fost pus pe seama islamului și a fost folosit ca o scuză pentru a purta un război împotriva numeroaselor națiuni care aveau puțin sau deloc de-a face cu acest „terorism”.

Miliardarii au făcut din Israel și Statele Unite jucăriile lor, folosind armatele, economiile și tehnologiile acestor două țări pentru a-și promova planurile de dominare a lumii.

Natura ascunsă a legăturilor dintre SUA și Israel a fost perfectă pentru planurile lor. Această alianță informală a fost cel mai bun loc pentru a pune la cale cucerirea lumii de către finanțele globale, departe de privirile indiscrete.

Comercializarea tehnologiei de supraveghere și control dezvoltată de Israel în teritoriile ocupate și folosirea acesteia în întreaga lume este partea nevăzută a operațiunii actuale, dar trebuie luată la fel de în serios.

Chiar în acest moment în care Forțele de Apărare Israeliene intenționează să curețe Gaza, Statele Unite, Uniunea Europeană și multe alte țări pun în aplicare politici radicale de limitare a libertății de exprimare pe internet. 

Aceasta nu este o coincidență, este partea de bază a planului militar. Expertiza Israelului în urmărire și supraveghere, în controlul internetului și în controlul psihologic a fost privatizată și vândută puterilor corporative din întreaga lume, care o folosesc pentru a urmări și manipula cetățenii din Statele Unite și China, din Germania, din Rusia, practic peste tot folosind tehnologii și expertiză controlate de firme israeliene de IT și informații.

Aceste forțe, care nu au nimic de-a face cu evreii lucrători din Israel, dar totul de-a face cu Israelul care este ascuns în pânza de păianjen, au preluat funcțiile IT ale guvernelor locale din Statele Unite și, din ce în ce mai mult, ele sunt spațiul în care funcțiile poliției sunt externalizate către forțe care nu au de dat socoteală în fața legii.

Fie că este granița cu Mexicul, fie că este vorba de centrul orașului Detroit, Statele Unite devin teritorii ocupate. 

A spune că Statele Unite sunt ocupate de Israel nu este corect, dar Israelul este folosit ca mijloc. Un mijloc pentru a extinde controlul corporativ asupra noastră.

SE VA STRIGA DIN NOU „MOARTE EVREILOR!”

În cele din urmă, trebuie să recunoaștem că, pe măsură ce acest proiect de control total global începe să se prăbușească, cei bogați și puternici se vor lansa rapid într-o campanie de „învinovățire a evreilor”, așa cum au făcut-o în anii 1930. 

Prăbușirea financiară va fi pusă pe seama Israelului și a „evreului” denigrat. Să nu aveți nici o îndoială că așa va fi.

Dacă Netanyahu îi numește pe palestinieni „animale” astăzi, viitorii politicieni din Statele Unite și Europa nu vor ezita să se refere la evrei în termeni similari pentru a evita dezvăluirea identității celor care se ascund în spatele pânzei de păianjen întinse în cenușa contaminată a Imperiului Britanic.

Iată-ne, deci! Îi vedem pe copiii care i-au văzut pe germanii și pe polonezii furioși strigând „Moarte evreilor!” – și ce fac ei?

Colaborează cu forțele obscure care pun la cale lichidarea tuturor palestinienilor din Gaza.

O karma oribilă s-a produs.

Ce facem acum?

Nimeni de pe holurile guvernului american nu îndrăznește să admită că acest atac asupra Israelului a fost probabil planificat de un grup disperat de israelieni bogați ca o modalitate de a se asigura că administrația lor coruptă rămâne la putere.

Dar toți cei din Washingtonul știu acest adevăr interzis. Le este însă frică să o spună.

Nimeni nu îndrăznește să admită că această campanie de curățare a Gazei este concepută perfect încât să declanșeze un război cu Iranul, care va duce inevitabil la un război cu Rusia și apoi la un război mondial.

Dar toată lumea din Washington știe exact ce se întâmplă. Și știe de ce.

Cei de pe holurile guvernului, arătând atât de respectabili și de autoritari, repetă ficțiuni, platitudini și basme de adormit copiii, în timp ce știu dintr-o oglindă întunecată că se întâmplă ceva cu totul diferit.

Că porțile iadului au fost deschise larg, chiar dacă sunt decorate cu ornamente frumoase pentru a le face să pară mai puțin periculoase.

PACE ȘI ADEVĂR

Iată-ne deci în Era Monștrilor!

Ce este de făcut? Există un singur răspuns. Pacea este răspunsul.

Dar trebuie să fie o pace reală, o pace spirituală, o pace înrădăcinată în moral, în onestitate. Nici o fraudă nu ne poate aduce pacea.

Și care este soluția? Există o singură soluție. Există un singur medicament în cabinet care poate să vindece această cangrenă sufletească. 

Acesta este purgativul caustic pe care nu vrem să îl bem.

Acel tonic amar cunoscut sub numele de Adevăr.

 Autor: Emanuel Pastreich este președinte al Institutului „Asia”, un think tank cu birouri în Washington D.C., Seul, Tokyo și Hanoi, și director general al Institutului pentru Medii Urbane Viitoare. Pastreich și-a anunțat candidatura ca independent la președinția SUA, în 2020, dar s-a retras după scurt timp.

Sursa: activenews.com

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu