Analize și opinii

Trompeta oficinei CIA în Europa, CEPA, scoate sunete ”rebegite” și în România

Partea I: Umbra lui Zbigniew lovește din nou prin organizațiile și instituțiile create de strategia CIA pentru Europa de Est și Centrală



Probabil că n-aș fi aflat niciodată că am devenit muză pentru oficinele CIA în Europa dacă nu m-aș fi trezit menționată de CEPA. Ahhh, nici voi n-ați auzit de CEPA?Normal, nu este nimic interesant in ceea ce fac. Se observă lesne și după slabul rating pe care-l au.

http://www.infowar.cepa.org/Briefs/Ro_Troll-cries-troll

CEPA este una dintre instituțiile create de papușarii din umbră pentru implementarea globalizării și a noii ordini mondiale. Activități de mahalageală obsesivă pe tema „ce răi sunt rușii” și „ce bune și minunate sunt instituțiile politice și de inteligență americane”. Ce drăguț și bun este pacifistul NATO care implementează „democrația originală americană” cu drona, racheta și alte arme cât mai moderne și sofisticate,  pe care le testeaza pe populații băștinașe din țările unde au interese financiare sau de acaparare de resurse.

Ce se declară a fi CEPA? Din pagina sa oficială aflăm că este o instituție unicat, singurul think- tank dedicat exclusiv, ghici cui? „Națiunilor captive din Europa Centrală și de Est”!  Am murit de râs. Americanii ăștia chiar pupă oglinda când se privesc în ea! Auzi, „captive”! Melodramatic…

Politica de stat americană suferă de boala asta de a promova ideea că americanii sunt „singurii care…” , ei se cred singuri pe lume 😊, știm asta deja.

CEPA se declară o organizație non-profit cu sediul la Washington și Varșovia, dedicată studiului Europei Centrale si de Est, promovând legăturile economice, securitate strategică și libertate politică în conexiune directă și strânsă cu SUA. Mai departe, dânșii își propun să educe factorii de decizie politică din țările est și central europene cu privire la necesitatea unui angajament susținut, probabil față de SUA,  ajutând companiile comerciale transatlantice (corporații și multinaționale) să schimbe „peisajele” strategice în interesul american 😉 și să construiască rețele de viitori lideri politici aserviți lor.

Ei, cum vă sună? Mie îmi sună cam așa: CEPA este o organizație- zic eu- creată de CIA, bine organizată, gândită și finanțată/sponsorizată de multinaționale și corporații sau alte instituții excrescente maligne ale sistemului de organizații și instituții financiare care se doresc a părea nonguvernamentale și umanitare, pentru ca SUA să-și formeze în Europa de Est și Centrală propria clasă politică, care să servească intereselor marilor companii transatlantice ale neoconilor (voi folosi acest termen generic pentru conducătorii din umbră ai lumii).

Mai exact, în loc să servească intereselor țărilor lor proprii, această nouă clasă politică va servi intereselor financiare și economice ale multinaționalelor și corporațiilor.

Pe 24 martie 2011, Zbigniew Brzezinski, fost consilier pentru securitate națională al președintelui american Jimmy Carter și artizanul tuturor măcelurilor și genocidului american prin lume, a devenit membru al Consiliului Consultativ al CEPA. Și cu asta am spus tot. Dumnezeu să-l ierte, că tocmai ce a murit, dar a  cărat cu sine cadavrele a milioane de oameni din lumea întreagă, uciși în urma războaielor SUA împotriva altor popoare, după sfaturile și consilierea acestuia către președinții SUA. În link-ul de pe Wikipedia aveți lista detaliată a tuturor războaielor pe care le-a pornit, cam de prin 1960 și până a murit,  în 2017. Vietnam, Iran, China, Afghanistan, Iugoslavia, Israel-Palestina, Irak, Siria etc. Sunt atât de multe evenimente militare pe care le-a declanșat peste tot în lume, producând genocid planetar, încât mai bine lecturați dvs. decât să le înșir eu.

Stafful CEPA este presărat numai de nume care au lucrat drept „consilieri pe probleme de securitate” (adică experți CIA), fără să putem găsi absolut nicio informație pe net despre capii organizației.

Cine putea ascunde mai bine identitatea personajelor din conducerea CEPA decât un serviciu de inteligență. Cum în SUA există numai CIA, m-am întrebat dacă CEPA nu cumva este o „oficină” după chipul și creația  sa 😊. Mă rog, las la aprecierea dvs răspunsul.

Și acum, țineți-vă tare! Ghici cine a sosit în România, fix în septembrie 2014, înaintea alegerilor prezidențiale din țara noastră?

Președintele și membrul fondator al CEPA,  A. Wess Mitchell.

Nu vă mirați?

Ahhh, sunteți deja obișnuiti cu americanii ăștia care ne spun ce să facem, pe cine să alegem, cum să respirăm și pe unde să scoatem cămașa?

Mai mult, ghici invitatul cui a fost? Al autodenunțatului col. Robert Turcescu, care îi făcea apologie de parcă sosise Dumnezeu pe pământ.

Evident, Wess a acordat un interviu lui Dan Tapalagă, știți cine-i, nu? Dacă nu, n-ați pierdut nimic. E unul care-o face pe jurnalistul, mă rog. Deci, nenea Mitchell, mare expert în manipulare, că doar așa face un CIA „inteligent” 😉, a discutat, cu tupeul specific yankeilor de a se amesteca în treburile interne ale altor state, despre candidații la presidenție. Dânsul a făcut o analiză comparativă între Orban și Ponta, ne-a tras câteva bețe la fund ca să conștientizăm că „acum e momentul, ori niciodată” să ne cedăm suveranitatea și independența națională cu popor, resurse, arme și bagaje, în mâinile „binefăcătorilor” americani, dacă nu vrem să fim invadați de bau-baul rusesc în frunte cu Putin.

Disecția discursului pompieristic din 2014 al lui Mitchell  o voi face în altă „emisiune”, nu de alta, dar au trecut 3 ani și acum am argumente cu carul să-l dovedesc ce bule de șampanie a spart în capul auditoriului și cititorilor săi.

Ei bine, au trecut 3 ani deja și rușii încă nu ne-au invadat, Bechtel nu a construit niciun metru de autostradă, România este sub ocupație militară americană, nu mai avem industrie proprie deloc, nici păduri, nici bănci proprii, nici resurse naturale proprii, iar investițiile americane și profitul după acestea nu le vedem cu ochiul liber și nici nu le simțim în buzunarele noastre, pentru simplul motiv că ele se dizolvă în neantul financiar corporatist globalist.

În 27 de ani de existență a ‚,democrației”, sper că vi s-a fixat bine în cap ideea clară că NIMENI NU-ȚI DĂ NIMIC PE GRATIS ȘI NICIO PUTERE STRĂINĂ NU VINE SĂ-ȚI FACĂ ȚIE BINE AȘA, DIN MILĂ, COMPASIUNE ȘI SPIRIT UMANITAR.

MAI ALES AMERICANII, AL CĂROR UNIC DUMNEZEU ȘI SIMBOL AL EXISTENȚEI ESTE BANUL.

MOTIVUL PRINCIPAL AL PREZENȚEI AMERICANE ÎN ROMÂNIA este BUSINESSUL MILITAR, precum și implementarea unui sistem etanș pro american, devotat până la sacrificiu în toate structurile politice și instituționale. V-ați lămurit deja de asta, cam de acum un an încoace, de când cumpărăm ca apucații toate fierătaniile cu denumirea de arme și armament și aruncăm cu 2% și cu resurse naturale în buzunarul hrăpăreț al industriei de armament americane, nu-i așa?

Se știe că SUA deține un imens Complex Militar Industrial. Ca să supraviețuiască, SUA are nevoie DISPERATĂ de război în mod continuu sau de permanente zone de conflict armat, în care americanii să fie implicați. Cunoaștem că Boeing și Lockheed sunt în Top 5 contractori pentru industria de „apărare” (și atac 😉 )  SUA, totalizând peste 86 miliarde de USD total contracte.

Oricum, americanul de raând nu beneficiază de nimic din aceste grozave business-uri cu vieți omenești distruse, popoare ți țări decimate, spulberate, bombardate.

Bineînțeles că există și acel bine cunoscut „black budget”, adică banii negri provenind din surse, operațiuni secrete ale serviciilor de inteligență etc. Totul CLASIFICAT, adica mucles. Vă dau doar linkul Wikipedia despre acest termen, dar puteți căuta pe Google, că sunt o mulțime de informații despre acest subiect 😊 .

Întelegeți deci că toată strategia americană se orientează spre DECLANȘAREA DE RĂZBOAIE .

În acest sens, diabolizarea Rusiei și propaganda intensă americană îndreptată spre identificarea Rusiei cu agresorul mondial este strategia disperată a SUA de a declanșa un conflict militar armat cu Rusia, de genul celui de-Al Treilea Război Mondial. Nu este un secret pentru nimeni faptul că Vladimir Putin, cel mai mare lider mondial la ora actuală (se menține în topul mondial pe primul loc de ani buni), a devenit o obsesie pentru conducerea americană, un coșmar în calea planurilor americane de expansiune mondială, de a deveni hegemon, adică unica putere conducătoare a planetei numite Pământ.

Iar daca cel de-Al Treilea Război Mondial încă nu a izbucnit ar trebui să-i mulțumim lui Putin, că a avut răbdarea, inteligența, diplomația și știința de a evita toate provocările SUA pentru declanșarea unui război nuclear.

Astăzi închei cu lista celor ce sponsorizează CEPA din sursa Wikipedia: The Hirsch Family Foundation, National Endowment for Democracy, The International Visegrad Fund, The Smith Richardson Foundation, The East Tennessee Foundation, The Poses Family Foundation, The Baltic American Freedom Foundation, U.S. Mission to NATO, NATO Public Diplomacy Division, U.S. Naval Postgraduate School, Project on Advanced Systems and Concepts for Countering WMD, U.S. Department of Defense, U.S. Department of State, American Friends of the Czech Republic, FireEye, Lockheed Martin Corporation, The Lynde and Harry Bradley Foundation, Raytheon Company, New Vista Partners, European Defense Agency/ Systems Consultants Services Limited, Chevron Corporation, Bell Helicopter, Textron Systems, Cheniere, BAE Systems, The Hungary Initiatives Foundation, United States Institute of Peace, and Friends of Slovakia.

Menționez că, spre deosebire de angajații CEPA, care sunt plătiți cu multe mii de dolari scriind ceea ce li se ordonă și, după numărul de like-uri si share, articole fără niciun impact și care nu interesează pe nimeni, eu am scris acest articol GRATIS, declarându-mă liberă și independentă: eu și conștiința mea. Aștept sponsorizări de la cei de mai sus, nu de alta, dar le-am făcut reclamă gratuit!

Îmi rezerv drepturile de autor.

Autor: Beatrice Mcartney