Analize și opinii

Trei specialiști în științe militare “redeschid” dosarul Colectiv: “În club s-a folosit un gaz de luptă, a fost terorism chimic!”

”Coruptia nu ucide. ACIDUL CIANHIDRIC A UCIS!

Rapoartele IML au aratat ca atat cei care au murit pe loc in carnagiul din Clubul Colectiv cat si ulteriorii morti, au decedat ca urmare a intoxicarii cu ACID CIANHIDRIC, iar monoxidul de carbon (gaz ce ar fi trebuit sa fie prezent intr-un incendiu obisnuit) nu a fost in cantitati ce ar fi putut provoca moartea (ceea ce exclude ca in Colectiv ar fi fost un incendiu clasic). INCA O DATA: cei care au murit in Colectiv si ulterior, conform rapoartelor medico-legale, au decedat prin inhalare de ACID CIANHIDRIC, prezent in aerul expirat intr-o proportie mai mare decat cea folosita in lagarele de exterminare naziste!

Colectiv-nimic-despre-parinti

Acidul cianhidric este GAZ DE LUPTA! Folosit in razboi! Acidul cianhidric este catalogat drept gaz toxic de luptă prin Convenţia privind interzicerea dezvoltării, producerii, stocării şi folosirii armelor chimice şi precum si a distrugerii acestora, convenţie deschisă spre semnare la Paris în 1993. În domeniul militar, acest acid este considerat STL cu acțiune generală, din cauza gradului mărit de toxicitate și efectului letal imediat (cu ajutorul acidului cianhidric se pot realiza încărcături mixte incendiar-STL, care pot avea acțiune atât incendiară cât și toxică, mai ales că sub acțiunea căldurii și a undei de șoc, aburii de acid cianhidric sunt transportați de aer cu rapiditate putând fi inhalați de către persoanele care NU AU FOST AFECTATE DE EFECTUL INCENDIAR!). Deci el insusi, singur, este GAZ DE RAZBOI (gaz de lupta, 300 mg / metru cub de aer, timp de 10 minute = Doza Letala pentru om!!!). Amestecul de acid cianhidric, acid clorhidric si acid sulfuric (gasit in cadavrele de la Colectiv) este ARMA CHIMICA, asa cum o defineste atat Conventia de la Geneva si Tratatul de la Paris, cat si SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII – Centrul de Operare Anti-terorista din SRI! Conform raportului TESAT ceea ce s-a intamplat la Colectiv este TERORISM CHIMIC (din categoria terorism CBRN)! De asemenea: ANCEX defineste armele chimice ca fiind orice substanta chimica toxica şi precursorii ei care pot cauza moartea! Toti cei care ne-am specializat (atat in mediul militar cat si din cel al serviciilor secrete) in antiterorism CBRN, va putem da definitiaTerorismul CBRN: inseamna “folosirea violenţei, utilizând armele nucleare, biologice, CHIMICE şi radiologice sub diferite forme şi prin intermediul diferitelor mijloace, în locuri populate, cu scopul de a ucide cât mai mulţi oameni într-un timp cât mai scurt, pentru a crea panică şi derută, a înfricoşa, a induce şi menţine o stare de teroare în rândul populaţiei vizate şi a atrage atenţia mass media şi opiniei publice internaţionale!”.

Avand in vedere experienta si expertiza in combaterea terorismului chimic, DECLARAM: in cazul Colectiv vorbim despre atat o arma chimica (acid cianhidric, acid clorhidric, acid sulfuric – “coctail” descoperit prin arderea in laborator al unei probe de burete expandat luat din clubul mortii de catre biochimistii Catedrei de Chimie din cadrul Politehnicii Bucuresti) cat si despre folosirea unui gaz clasic de lupta (acidul cianhidric), care a fost letal pentru victime, asa cum au aratat autopsiile de la IML! In consecinta vorbim despre un ATAC TERORIST cu arma neconventionala (chimica) si despre RAZBOI (folosire de gaz de lupta clasic!).

A venit timpul ca domnul Raed Arafat, singurul RESPONSABIL, prin fisa postului (secretar de stat in MI, cu post de EXECUTIE in situatii de urgenta si ANTI-TERORISM) sa explice acestui popor si, mai ales, procurorilor DIICOT (procurori cu competente in Siguranta Nationala) DE CE nu a dus la indeplinire ORDINUL dat de Ministru si DE CE si CU CE SCOP domnul Raed Arafat a incalcat cu buna stiinta Codul Rosu (CODUL ROSU AL SRI, NU CEL AL ISU, SUNT DOUA LUCRURI DISTINCTE!). prin fisa postului si prin schema operativa fiind SINGURUL care trebuia sa il puna in aplicare? Daca l-ar fi pus, acum nu mai murea nimeni dintre cei raniti in EXPLOZIA de la Colectiv si nici sute de oameni care au venit in seara aceea in contact cu ranitii nu ar fi acum CONTAMINATI!

Pentru: sabotarea de catre domnul Raed Arafat a Ordinului dat de Ministru, in cazul atacului cu arma chimica de la clubul Colectiv (in prezent fiind, asa cum am aratat mai sus, in deosebit PERICOL de contaminare toti cei care in acea noapte au venit in contact cu victimele ori au intrat sa ii salveze – pompieri, medici, asistente medicale, cetateni precum si toti cei care locuiesc in directa vecinatate a clubului), dar si pentru: cei care au murit in accidentul aviatic din Apuseni din cauza INCOMPETENTEI si INGAMFARII lui Raed Arafat, pentru moartea celor OPT MILITARI AI ROMANIEI in accidentul de elicopter de anul trecut, a caror salvare era posibila daca acelasi domn Raed Arafat nu se baga ca musca in lapte peste salvatorii profesionisti ai Ministerului Apararii, pentru moartea stupida intr-un lac, a doi piloti ai Ministerului de Interne plus un medic si o asistenta, care strigau in direct dupa ajutor in mijlocul lacului in timp de acelasi domn Arafat dadea interviuri pe malul lacului, si pentru multe alte lucruri si fapte ANTINATIONALE ale acestui domn, spunem: Domnul Raed Arafat, iti solicitam sa parasesti Ministerul de Interne si sa te pui la dispozitia procurorilor!”

Semneaza:
– Mr. (retr.) RAISA IVATENKO (master in Comanda Celulelor de Criza in cazul atacurilor teroriste – Haga 2005, dr. in CRBN – Khabarovsk, Academia Militara a Federatiei Ruse),
– LUCIAN COSMA, expert antitero CRBN (fizician, dr. in Stiinte Militare, Arme si Munitii Neconventionale),
– Cpt. CRISTI GOMOI, dr in Stiinte Militare – Arme Chimice (Academia Tehnica Militara din Romania).

Sursa: KronPress

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • N-o fi Raed Arafarat chiar usa de Biserica, pardon, Moschee, insa daca s-a facut dovada unui ATAC TERORIST/RAZBOI, nici un COD ROSU sau de alta culoare nu ar fi intors de la moarte, vietile pierdute, intoxicate/otravite/arse, la momentul declansarii atacului. Presupun ca, criminalii sunt inca in libertate, “savurand” amar “victoria”
    “Omule, Viata ta este in Cer, incepe s-o traiesti de aici de pe Pamant”

  • La “Colectiv” a UCIS ACIDUL CIANHIDRIC!In atacul chimic recent din Siria, Saraqeb, unde a fost doborat un elicopter rusesc aflat in misiune umanitara (cele 5 pers. aflate la bord au murit), CLORUL A RANIT!
    In alta ordine de idei, raspunderea penala fata de Raed Arafat s-ar angaja in conditiile in care exista suficiente probe care sa dovedeasca ca a avut cunostinta de atac? Au avut cunostinta si “altii”? A fost, acest atac, planuit/premeditat?…In fapt si-n drept, Moartea s-a instalat la momentul planuirii? la momentul efectiv al inhalarii/declansarii atacului! (au cam scapat lucrurile de sub control!)…Dumnezeu cu mila, indurarea, iertarea, de oriunde si oricati suntem!…”Precum in Cer asa si pe Pamant”!