Analize și opinii

Suntem mai putini, predispusi inapoierii culturale si involutiei catre primitivism

Cei de la Gândul au publicat această hartă, explicativă, cu privire la populația stabilă a României. Este un punct de reper. Un punct de reper pe care Curtea Constituțională în formalismul ei de rea credință l-a eliminat din calcul atunci când „a vegheat” la procedurile ce se impuneau a fi respectate cu privire la referendum, cum era obligată să facă (tip de acțiune impusă de Constituție). Suntem mai puțini. Cu milioane de oameni.

Sunt județe care au scăderi severe de populație. Migrația forței de muncă, goana după bunăstarea altora din vestul Europei sau America, evoluția negativă a populației, viața mizeră și sistemul de sănătate pus la pământ de guvernarea Băsescu-Boc au acest rezultat. Suntem mai puțini, suntem mai puțin educați, cei care au diplome nu le confirmă, suntem predispuși înapoierii culturale și involuției către primitivism.

Excepțiile sunt excepții însă sunt atât de puține încât au devenit „o cantitate nesemnificativă”. Cu o floare nu se face primăvară.

Crăciun Florin
sursa: http://craciunvflorin.blogspot.ro/

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • acest lucru se stie de foarte mult timp, doar ca au ignorat acest aspect, probabil la comanda celui favorizat in validarea referendumului