Analize și opinii

Sorin Faur: ”Camarazi USR-Plus, STD-Ac (Statul Tehnocrat de Dreapta-Anticomunist) este așteptat să ia act de faptele numiților Charles și Camilla!”

Ieri dimineață, la orele 6.30, primul pluton răzleț, dar determinat de Camarazi USR-Plus a răspuns prezent la chemarea Căpitanilor, care au ordonat alinierea la Păduricea Icoanei (cunoscută și ca Grădina Icoanei, dar noi nu agreem).



Ordinul s-a dat la scurt timp după aflarea veștii că numiții Charles și Camilla, prinț al perfidului Albion, respectiv soață, nu doar că vizitează Cuba comunistă, ci au și depus o coroană la monumentul criminalului Che Guevarra.

Plutonul Camarazilor va începe în scurt timp (7.30) marșul cu torțe zmart către ambasada Marii Britanii din vecinătatea Păduricii, unde va înainta un protest scris contra trădătorului moștenitor al Coroanei în timp ce Tivilic va zvîrli cu ouă și va scuipa.

De asemenea, se va informa ambasada despre proiectul de OUG prin care toate bunurile deținute în România de numitul Charles se preiau în patrimoniul sacru al STD-Ac (Statul Tehnocrat de Dreapta-Anticomunist), numitului și soaței acordîndu-li-se deja statut de indezirabili.

Pentru menținerea unui bun climat al relațiilor bilaterale, Căpitănia va transmite la Londra pe canale diplomatice sugestia ca numitul să nu mai încerce niciodată să pătrundă în România fiindcă legislația anticomunistă a locului obligă autoritățile să-l aresteze, iar la București nu se dorește neapărat o asemenea evoluție. Dar nici nu se va ezita. #joscomunizmu

Autor: Sorin Faur

Sursa: Sorin Faur Facebook