Analize și opinii

Sorin Faur: „Aflu că într-o producție Netflix regina Angliei Anne Boleyn e neagră.”

Aflu că într-o producție Netflix regina Angliei Anne Boleyn e neagră. Opțiunea pentru distribuirea în rol a actriței de culoarea deja precizată Jodie Turner e un afront grav la corectitudinea politică atîta vreme cît – iată!!! – tot negrii suferă, în cazul de față prin decapitare. Nu e normal, tovarăși!
În aceeași dezordine de idei, sper ca din primul film despre Barack Obama să rezulte că șarmantul ex-prezident seamănă leit-picătură cu albul Leonardo din Caprio, care mi s-ar părea cel mai potrivit să-l joace pe soțul lui Michelle, al cărei rol nădăjduiesc că-i va fi dat lui Kate Winslet, de culoarea deja precizată la Leonardo. Iar toate astea nu în sensul că SUA va avea destinul Titanicului, ci în sănătoasa direcție a emoegalității de șanse, nene!
P.S.
Cred că a venit timpul să ne întrebăm foarte serios de ce bilele negre ale lui Turcescu Robert erau alea rele. Și pînă cînd.
Autor: Sorin Faur

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Iar maine-poimaine, tot pe canalul deversor de dejectii marxiste, Netflix, o sa aflam ca, de fapt, era o extraterestra lesbiana!