Analize și opinii

SIIJ contra DNA – RĂZBOIUL TOTAL ȘI FINAL! MAI RĂMÂNE PIATRĂ PE PIATRĂ?

îNFIINȚAREA Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție – SIIJ -, cutremură România. O Sectie care poate fi definită simplu: de cercetare a corupției din justiție, adică lupta împotriva CORUPȚIEI din lupta anticorupție.



SIIJ cercetează magistrații corupți care, în numele luptei anticorupție au făcut abuzuri, tranformându-se în POLIȚIE POLITICĂ de terorizare a societății pentru scopuri politice.

SIIJ apare ca dușmanul de moarte al DNA. Pentru că DNA a corupt lupta împotriva corupției folosind magistrații, prin șantaj instituțional, în scopuri de poliție politică, să distrugă orice persoană care s-ar opune sistemului subteran – mafiot. Ca în anii 50, când SECURITATEA A ÎNGENUNCHEAT MAGISTRATURA, transformând-o în ciomagul de omorât – la propriu – orice adversari politici al bolșevicilor. Întreaga elită a României a fost ucisă în închisori cu dosare fabricate. A fost DNA o nouă SECURITATE? La ce nivel? Câte din dosarele fabricate de DNA au fost poliție politică, câte au fost corecte? Nu știm încă, dar suficiente au fost POLITICE.

De aceea corupții care au folosit anticorupția ca poliție politică SUNT ÎNGROZIȚI DE ACEST ”SIIJ”. Iar liberalii și USR-iștii vor, nici mai mult, nici mai puțin DESFIINTAREA Secției. Dacă se desființează, să rămână necunoscută și activă rețeaua de poliție politică ale cărei instrumente au devenit și cele două partide.

Care sunt argumentele DE FAȚADĂ ale PNL și USR – fiicele Mumei Pădurii? 1) Că SIIJ este singura structură care cercetează… o profesie, adică pe MAGISTRAȚI! Fals! Există Parchetele Militare care îi cercetează pe MILITARI!; 2) Că nu mai există o astfel de structură la nivel european. Dar ca DNA mai există? Nici ca DNA! – În concluzie, cele două argumente ale fiicelor Mumei Pădurii – PNL și USR – sunt doar PRETEXTE: ei au ordin de la mafie să înlăture pericolul total: SIIJ. Mă uit cu condescendență la Daniel Fenecheiu, un avocat bine pregătit, care ÎȘI CALCĂ ÎN PICIOARE MESERIA ÎN NUMELE MINCIUNII – cea mai dezonorantă faptă cu putință.

E adevărat, într-o lume normală NU ar fi fost nevoie de SIIJ, cum N-AR fi fost nevoie nici de DNA. DE ACEEA SIIJ ESTE ABSOLUT NECESARĂ! Iată, aflăm că din cele aproape 1500 de dosare deschise de DNA judecătorilor – număr astronomic și criminal – 70% s-au deschis prin auto-sesizare, adică de procurorii care erau nemulțumiți de soluțiile judecătorilor, adică peste 1.000 de DOSARE POLITICE!

SIIJ, dacă se confirmă ce știe toată lumea, va arăta adevărata față a DNA. Cu probe și dosare care vor fi judecate de justiție. Cine NU are încredere în justiție? SUSȚINEM SIIJ CA ULTIMĂ REDUTĂ!

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Preluarea strategica a Romaniei ( proprietati, active, paduri, terenuri, plaje, resurse, bunuri si drepturi aferente) s-a efectuat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare ( directive externe: europene, atlantice, ET C) pe fondul alinierii la legislatia euroatlantica in contextul parteneriatului strategic, “sfanta si binecuvantata” procedura de preluare a tarii, experiment hibrid reusit. Cu ACTE in regula: documente justificative specifice procedurilor aferente privatizarilor din toate sectoarele si domeniile de activitate (industrie, agricultura, cercetare, sanatate, invatamant, cultura, sport, arta, armata), contracte, antecontracte intocmite, autentificate, sustinute de specialisti in domeniu si in materie, aditionale, studii, de piata, de fezabilitate, memorii justificative, proiecte, memorandumuri, licitatii, sentinte judecatoresti dupa si de la caz la caz, cu precadere in materia retrocedarilor, a drepturilor litigioase, in materia insolventei si falimentului, in continuare, sub MCV intocmit in baza unor rapoarte necorespunzatoare dpdv al adevarului, realitatii obiective, cu consecinta atingerii starii de subdezvoltare extrema a tarii, intretinerii conflictelor interinstitutionale, agresivitatii, diversiunii, urii, competitiei neconstructive, neproductive, ineficiente, odioase. Depresie, degradare, regres, psihoinvolutie. Santaj, subminare, spionita, sabotaj, ssanctiuni. Catuse. Teroare. Extinctie. Tara arata ca dupa bombardament, catastrofa (naturala, artificiala, hibrida, Dumnezeu mai stie!?), cutremurata sistematic, pas cu pas, secunda de secunada, clipa cu clipa. S-au scurs 42 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977, magnitudine-7,4 (?!) grade pe scara Richter, produs in timpul filmului “Dulce si amar”(?!), fix in momentul in care presedintele tarii se afla in vizita de “lucru” in strainatate. Dupa tragedie s-a construit supradimensionat (!?) Dumnezeu adevarat, Primul Creator, sa ierte mortii, ranitii, vii de atunci si din toate veacurile! Lozinca de serviciu: “Nu credem in coincidente!”
    Sloganul de serviciu: “Cu Dumnezeu inainte!”. Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, lumina din lumina, fotoni, atomi de cea mai pura calitate. Pace, armonie, echilibru, iertare, iubire… omenie la toata suflarea oriunde s-ar afla!

  • PUNCT si de la CAPAT, cu drag, credinta, incredere, speranta in Bine Suprem, ingrediente universal valabile omniprezente, gratuite, suverane, parti integrante a energiei libere in infinitul univers. Neimpozabile!!!!!!!!!!!!!!

    Libereeeee
    Libertateeeeee
    Gustul libertatiiii, parfum de primavara proaspata…