Analize și opinii

Și daca tatăl executa românii cu pistolul,ce l-ar impiedica pe fiu să execute românii închizând spitalele?

Adică Alexandru Rafila de acum e fiul lui Alexandru Rafila, torționarul cu 4 clase care, din functia de șef al Securității Arad, a executat pe loc 29 de țărani care s-au opus colectivizarii?

Doctorul nostru ascunde disperat detalii despre locul nașterii sau liceul absolvit. Niciunde, în niciun CV, nu se găsesc informațiile astea. Ba ne povestește în treacăt, făra sa revină vreodată cu informația, cum taică-su fusese medic și ăsta a fost motivul pentru care a ales meseria asta, dar nu dă niciun amănunt despre ce fel de medic era, unde, absolut nimic.

Lucia Hossu Longin i-a luat un interviu torționarului Alexandru Rafila, în anii 90, ea fiind cea care confirmă că intre cei doi există relația de tată-fiu. Chiar și atunci, dupa Revoluție, torționarul i-a spus că ar fi arestat-o numai pentru tonul acela de revoluționară.

Pe youtube, găsiți filmulețe, veți vedea asemănarea izbitoare dintre cei 2 Alexandru Rafila.
Și daca tatăl executa românii cu pistolul, propovăduind comunismul, ce l-ar impiedica pe fiu să execute românii închizând spitalele, tratându-i pe cei cu covid cu medicamente cu multiple reacții adverse grave, indiferent de afecțiunile preexistente ale acestor pacienți, respectând întocmai protocoalele OMS, propovăduind un virus, alături de alți tovarăși, la fel de “grijulii” cu poporul ăsta?

Copiii securiștilor de odinioară au devenit securiștii copiilor noștri! Asta s-a urmărit, asta s-a obținut!

În mod normal, doctorul Rafila ar trebui să iasă cu fotografii de familie, să ne arate poze cu tata, cu bunicul. Dar el nu răspunde la telefon. Ce convenabil!

Sursa: Adriana Vitan Balint

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Se incearca sa se acrediteze ideea ca astia sunt fii comunisti ai unor parinti comunisti. Fals. Atia sunt fii nazisti ai unor parinti comunisti. Asta pentru ca tot se fac evreii fac cu toata energia.