Analize și opinii

Servesc patria, zice SRL Coldea

Care patrie? A SRL-ului?Voi începe azi, după o zi plină, să comentez minciunile SRL Coldea expuse în interviul de la punctul de lucru al SRL-ului numit Ziare.com:

“Există forțe interne și externe care și-ar dori servicii românești inhibate și retrase în cazarmă, pentru ca unii să își realizeze planurile și obiectivele care nu au nimic de-a face cu interesele României.”

Insidios cum îl știm, SRL Coldea ar vrea să ne spună că acționez în numele unei puteri străine. Cel mai probabil Marele Satan Rusia.

Dorește să transmită astfel unor ambasade “aveți grijă la Dragomir că e omul rușilor”.
Asta e nouă.

Păi să o afirme, să spună explicit, să indice clar, cu subiect și predicat.

Este deținătorul absolut a milioane de informații.

Ce îl oprește?

Să spună clar și răspicat, ca un general locotenent ce este,  căror forțe interne și externe aparțin.

Dacă nu, să tacă.

A fost decorat de CIA? Bravo!

Am fost decorat de CIA? Bravo mie!

A fost în Seychelles și în Toscana și la Disneyland pentru CIA? Nu.

Am fost unde se trăgea în mine și am stat sub foc de mortiere pentru lupta anti-teroristă? Am fost.

Am fost în Irak? Am fost.

A venit și Coldea în Irak? Da. La final, la poze, ca și activiștii de partid.

SRL Coldea, după mii de lațuri (penal, infractor etc.) pe care mi le-a aruncat în cap prin punctele sale de lucru și prin influencerii lui, dă atacul final. Sunt acum, mai nou …. trădător.

Mi-a atacat familia, mi-a dus DNA-ul copiii la grădiniță și la școală, mi-a luat toate pozele și amintirile din casă…

Dar aici Coldea a întrecut limita. Îmi pune la îndoială patriotismul.

Eu chiar am luptat pentru țara asta. El doar s-a prefăcut.

Autor: Daniel Dragomir

Sursa: Daniel Dragomir

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Cum isi baga dracu’ coada, frate! Pai, Marele Satan, nu-i Rusia!!!!!!!! Rusia la randul ei a fost mancata de Hidra!!!!!!!!!

  Marele Satan sade-n varful Piramidei Globale si,….cat pe-aci sa-si savureze victoria. Din fericire, se afla in procedura de neutralizare fotonica, terapia cu…lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, Crezul.

 • Dragomir chiar a fost pe teren, in timp ce Coldea sedea la birou si facea “cartile”…in slujba cui, toate aceste operatiuni?!
  Sa nu ma decoreze CIA si nici o alta ambasada!!!! In concret, la ce mi-ar folosi niste decoratii…in conditiile in care ni s-au ras padurile, exploatat resursele minerale, naturale, energetice, umane, si nici macar nu avem o autostrada, proiect integrat?! Subminat economia, stirbit identitatea fiintei umane, identitatea nationala…pt. spalat creierul, sa-si tina decoratiile pt ei!

 • As returna politicos decoratiile, pe bune, daca nu se renegociaza, reglementeaza in termeni civilizati, moral, legal, corect, redeventele, clauzele contractuale…intr-o prima faza …urmata de ….ANULAREA TUTUROR CONTRACTELOR care implica INTERESUL NATIONAL STRATEGIC, pana la urma urmei, INTERESUL ZONAL, REGIONAL, PARTENERIAL, CONTINENTAL, PLANETAR, GALACTIC, COSMIC. Divin. Parteneriatul Divin! Iaca c-a dat si Soarele!

 • Si-o bagat dracul coada in toate. In Institutiile Statului, Biserica, Familie. In genomul uman!
  “Divide et impera”!
  “Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului Binecuvantat”, pilda lui Iov. La suflet nu are acces Satan. Experiment incomplet. Si-o ratat Dracu’ tinta!

Abonează-te la newsletter