Analize și opinii

Semnal de alarmă

„This is the biggest global power grab that we have seen in our lifetimes” (cea mai mare acapararte de putere la nivel mondial pe care am văzut-o vreodată în viața noastră) [„Real America’s Voice” (RAV – Adevărata voce a Americii].

„Oficialii din administrația Biden lucrează pentru a da Organizației Mondiale a Sănătății, puterea de a declara unilateral o urgență sanitară în orice țară, conferindu-i astfel puteri de urgență. Mesajul din partea administrației și votul nu sunt mediatizate de mass-media, însă Michele Bachmann lucrează din greu pentru a trage un semnal de alarmă. Viitorul vot de la Geneva asupra amendamentelor administrației Biden, ar ceda suveranitatea S.U.A. în favoarea O.M.S. asupra deciziilor naționale în materie de sănătate – ceea ce ea a descris astfel:   „Această autoritate care le va fi acordată va avea un impact asupra a 99,4% dintre toți oamenii din lume […] Există 193 de națiuni care aparțin ONU. Administrația Biden aduce amendamente care au fost propuse ca toate națiunile pământului să cedeze către O.M.S. suveranitatea asupra deciziilor naționale în materie de sănătate […] Asta înseamnă că O.M.S. ar avea autoritatea decizională de a interveni în politica guvernului Statelor Unite și a oricărei națiuni din lume, fără permisiunea noastră. Ca de exemplu un lockdown în cum vedeți astăzi în Shangai, China, cu 26 de milioane de oameni sub restricții. Care nu-și pot părăsi apartamentele sau casele lor. OMS ar avea autoritatea de a putea impune ceva similar și aici, în Statele Unite, sub orice pretext dorește. Nu trebuie să prezinte date. Ar putea face asta” (Michele Bachmann).

„Ce face acest lucru, în concluzie, este că se creează o platformă pentru guvernarea mondială prin intermediul OMS. […] Oamenii trebuie să știe, este doar o chestiune de timp. […] Votul are loc între 22 și 28 mai la Geneva, Elveția, și intră în vigoare în noiembrie, autoritatea globală va fi deja transferată către OMS. […] Ei trăiesc într-o bulă. Bula se numește bani. Este laptele matern al politicii. Este foarte grav, iar situația este reală. […] Acordul amenință suveranitatea și drepturile inalienabile. Acesta sporește puterea sufocantă a O.M.S. de a declara pandemii nejustificate, de a impune restricții dezumanizante și de a impune împotriva voinței oamenilor tratamente costisitoare, nesigure și ineficiente. Din punct de vedere istoric, conducerea O.M.S. a dezamăgit poporul. Printre numeroasele exemple, a aprobat vaccinul dăunător H1N1 (gripa porcină) pentru o pandemie declarată în mod controversat. În egală măsură, O.M.S. a eșuat în timpul capitolului Covid-19, deoarece a încurajat închiderile, a suprimat tratamentele preventive timpurii și a recomandat intervenții cu produse care s-au dovedit a nu fi nici sigure, nici eficiente. Nu i se poate permite O.M.S. să controleze agenda mondială în domeniul sănătății și nici să impună biosupravegherea. […] Directorul general va putea declara aceste crize de sănătate doar pe baza opiniei sale personale sau a considerației că există o amenințare potențială sau posibilă pentru alte națiuni. Aceste noi modificări vor permite directorului O.M.S. să declare urgențe sanitare după bunul plac. Conform noilor reglementări, O.M.S. nu va fi obligată să se consulte în prealabil cu națiunea identificată, pentru « a verifica » evenimentul înainte de a acționa” (Michele Bachmann în emisiunea „War Room” a lui Steve Bannon).

Nota Redacției – Concluziile rămân la latitudinea fiecăruia dintre noi

Autor: Michele Bachmann

Sursa: art-emis.ro