Analize și opinii Cultură și Familie

Securitate şi insecuritate

Insecuritatea ţării. Securitatea statului. Insecuritatea vieţii de zi cu zi. Securitatea la frâiele economiei. Insecuritatea locului de muncă. Securitatea în mediul de afaceri. Insecuritatea financiară. Securitatea în bănci. Insecuritatea alimentară. Securitatea între oligopoluri. Insecuritatea pe drumurile publice. Securitatea asfaltangiilor. Insecuritatea investiţiilor de portofoliu. Securitatea pe piaţa de capital. Insecuritatea banului. Securitatea în sistemul financiar. Insecuritatea banului dat. Securitatea la Fisc. Insecuritatea banului public. Securitatea în administraţia publică.

Insecuritatea în faţa legii. Securitatea în Justiţie. Insecuritatea votului. Securitatea la birourile electorale. Insecuritatea votului exprimat. Securitatea la Curtea Constituţională. Insecuritatea pe uliţele satului. Securitatea în rândul procurorilor.
Insecuritatea la un pas de noi. Securitatea pe mâna străinilor. Insecuritatea trupelor din Afganistan. Securitatea în diplomaţie. Insecuritatea românilor peste graniţă. Securitatea în reprezentanţele diplomatice ale României. Insecuritatea naţională. Securitatea americanilor. Insecuritatea deasupra noastră. Securitatea la picioarele altora.

Insecuritatea mandatului democratic. Securitatea în politică. Insecuritatea de ordin legislativ. Securitatea în Parlament. Insecuritatea deciziei publice. Securitatea în ministere. Insecuritatea drepturilor cetăţeneşti. Securitatea în asociaţiile civice. Insecuritatea în faţa Cezarului. Securitatea în Biserică.

Insecuritatea libertăţii cuvântului. Securitatea în presă. Insecuritatea în faţa imposturii. Securitatea în mediul academic. Insecuritatea viitorului. Securitatea prezentului. Insecuritatea vieţii private. Securitatea la telefon. Insecuritatea noastră. Securitatea printre noi…

Adrian Panaite
sursa: curierulnational.ro