Analize și opinii

Se face lumină! Cine au fost politicienii care au dat startul la protestele din fața Guvernului

Suntem în a 11-a zi de proteste împotriva Guvernului Grindeanu. Cu toate acestea este mai puțin cunoscut că primele persoane care s-au dus în Piața Victoriei, în noaptea când Cabinetul lui Sorin Grindeanu a aprobat Ordonanța de Urgență nr. 13/2017 privind modificarea Codurilor Penale, au fost politicieni.

proteste-victoriei-538x332

Pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Oana Bîzgan Gayral a postat o filmare realizată în seara de 31 ianuarie, înainte ca Sorin Grindeanu si Cabinetul său să adopte OUG 13 și să trimită proiectul de Lege privind grațierea în Parlament, chiar în fața Guvernului.

Acolo, parlamentarul USR protesta față de inițiativa Guvernului Grindeanu împreună cu alți colegi de partid și cu o doamnă care era din afara sferei politice. Așadar, după cum se poate observa în imaginile de mai jos, protestul de la Piața Victoriei a fost pornit de câțiva membri ai formațiunii politice conduse de Nicușor Dan și de o doamnă în vârstă.

Alături de Bîzgan, Bugetul.ro i-a mai identificat în filmări pe deputații Cosette Chichirău, Cristina Mădălina Prună, Cristian Seidler și Adrian Dohotaru.

Pentru cei care au uitat, Oana Bîzgan Gayral a făcut parte simultan din Consiliile de Administrație al SALROM, al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) și al Daewoo-Mangalia Heavy Industries, două dintre acestea (n.r. – SALROM şi Daewoo-Mangalia Heavy Industries) fiind luate chiar de la Ministerul Economiei, acolo unde a ocupat funcția de consilier ministerial pentru Costin Borc.


Autor: Eugen Dinu

Sursa: Bugetul

 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Instigare la rasturnarea ordinii de drept, urmata de consecinte grave – lasarea in libertate a “coruptilor” prin nereglementarea “auzului in seviciu”.
    Instigare la tulburarea ordinii publece, yurmata de infaptuire, in complicitate si asociere infractionala.
    Defaimarea autoritatii de stat, in beneficiul uneimputeri straine.
    ——–
    Ridicarea imunitatii parlamentare, judecare “colectiva” in regim de urgenta so condamnarea corespunzatoare,pentru descurajarea posibililor admiratori ori sustinatori.

  • Au fost racolati, cumparati, finantati, instruti sa creeze diversiune, sa destabilizeze tara. Au fost sprijiniti sa se infiltreze la conducerea tarii in scopul de a bloca proiectele benefice pt. tara. Pacat de tineretea, inteligenta, frumusetea lor! Raportul AEP arata ca sunt penali, si ca intretin gasca de penali la cel mai inalt nivel, tradatori de neam si tara!

  • O mare marte din cei ce sunt in strada si-au raspuns imediat la comenzi, sunt informatorii SRI,DAR NU NUMAI.Inca putin si speram sa fie deconspirati cat mai multi si aratati lumii cine sunt cu adevarat.

  • … si multinationalele suparate de impozitarea profitului in tara in care-si desf. activit, pe dividende la 16%, ca trebuie sa acorde salarii si drepturi corespunzatoare cf. noilor reglementari. Germania a redus cu 50% alocatia la copiii imigrantilor veniti din tarile estice, pt a-si face venit la bugetul statului. Este criza si instabilitate peste tot in lume, motiv pt care multinationalele ar trebui sa fie multumite si sa adapteze la mediu, cerinte, cu decenta si in beneficiul tuturor. Si or mai participa si altii nemultumiti de taierile bugetare si oameni care vin pur si simplu sa socializeze, care nu fac politica neaparat, nu inteleg ce se intampla in jurul lor, atrasi doar de lume multa si luminitele de la capatul tunelului, inconstienti de consecinte. Cine a fost autorul, in mod cert, sufera de tulburare psihotica si ii doresc sincer sa ia masuri terapeutice.

  • Cel mai tare ma doare amprenta pe care o lasa in istorie, fapta unui presedinte care instiga la caderea unui guvern legitim ales, in stare de maxima inconstienta, ignoranta – pacatul suprem!