Analize și opinii

Se confirmă raidul Armatei americane la Frankfurt împotriva fermei de servere CIA: 5 militari americani uciși!

Primul care a vorbit despre raidul american de la Frankfurt a fost un membru al Camerei din Congresul american, reprezentant al Texasului, avocat, fost judecător, pe nume Louie Gohmert. De atunci, informația a mai fost confirmată și de Sidney Powell și Lin Wood – ambii avocați care sprijină eforturile de a dovedi frauda electorală, dar și de General-locotenentul Michael Flynn și de General-locotenentul Thomas McInerney .

Lovitura de stat din SUA continuă să aducă la suprafață detalii inedite ale unei operațiuni bulversante. În timp ce populației din Germania i s-a spus că există un exercițiu militar american în curs, care implică elicoptere militare, în fapt, se derula o acțiune reală a Armatei SUA, fidelă președintelui Trump, contra CIA, care și-a mobilizat operatorii din Afganistan pentru a apăra ferma de servere Scytl de la Frankfurt. Potrivit surselor, cinci militarti americani au fost uciși în timpul operațiunii, de partea celor care orchestrează lovitura de stat, un singur operator CIA și-ar fi pierdut viața. Serverele au intrat în custodia Armatei și, potrivit gen.McInerney ar conține date care ar confirma amestecul unor operatori din China, Iran și Rusia în tentativa de lovitură de stat împotriva președintelui Trump.

Trupele americane din Germania au fost ajutate, din cîte se spune, de o unitate de operațiuni speciale, posibil Delta Force.

Operatori Delata Force / Foto: creativedestructionmedia.com

Mai punem aici și informația că șefa CIA. Gina Haspel nu a mai fost primită la nici un briefing de informații cu echipa Trump. Președintele Donald Trump a anunțat apoi pe Twitter (pe 18 noiembrie) că l-a „revocat” pe Christopher Krebs, principalul oficial american al securității cibernetice (Homeland Security). Krebs, conducea Agenția de securitate cibernetică și securitate a infrastructurii din Departamentului pentru Securitate Internă, fiind responsabil cu protejarea alegerilor din SUA.

În prealabil, pe 9 noiembrie, Președintele Donald Trump a anunțat că Mark Esper a fost „revocat” din funcția de secretar al Apărării. Anunțul președintelui a venit la aproximativ cinci luni după ce Trump și Esper au avut și o dispută publică cu privire la modul de gestionare a tulburărilor civile din orașele americane.

Donald Trump a insinuat pe Twitter și că FBI și Departamentul de Justiție ar putea fi implicate în frauda electorală.

UE, George Soros, Bill Gates, Paul Allen și alții…

Louie Gohmert a făcut declarații pentru noua televiziune-vedetă din Statele Unite, Newsmax, care a ajuns în topul preferințelor telespectatorilor americani odată cu decăderea bruscă a CNN și Fox, care s-au dovedit partizane pozițiilor democraților și ostile lui Donald Trump.

Gohmert a dezvăluit că persoane aflate în Germania declară că Scytl, compania spaniolă care a găzduit datele alegerilor americane în mod necorespunzător, a fost ținta unei razii efectuată de armata SUA, iar serverele Scytl au fost confiscate la Frankfurt.

Potrivit unei „scurgeri” publicat de WikileaksCIA are o bază de hacking la distanță tocmai în Frankfurt. WikiLeaks a raportat că grupul a dezvoltat troieni și alte programe malware în Biroul General al Consulatului American, cel mai mare consulat american din lume. Informația se coroborează cu faptul că furnizorul local de internet (ISP) de la Frankfurt a fost „derutat” de magnitudinea traficului în noaptea alegerilor. Traficul a ajuns la 10 Tbps, conform DE-CIX. 10 Terabiți pe secundă!

Scytl s-a înființat în 2001 și operează în 28 de state ale federației americane. Ca să nu spunem că printre clienți se află și Parlamentul European! Dar o întrebare adevărată ar fi cum anume, o firmă intrată în faliment în iunie 2020 ajunge să centralizeze datele alegerilor din SUA în luna noiembrie?

Din numeroasele scandaluri iscate de utilizarea produselor oferite de Scytl, am putea cita cazuri precum 2011, 2013 și 2014 – Norvegia, din 2018 din New South Wales, 2019 – Ecuador, 2019 – Elveția), iar în mai 2020, cu datorii de peste 75 de milioane de euro, această companie care a înghițit miliarde, a încercat să-și vîndă afacerea unui fond de investiții din SUA – Sandton Capital.

Avînd printre acționari chiar și Guvernul Spaniei, Scytl este o firmă cu sediul în Barcelona care oferă sisteme electronice de vot la nivel mondial, dintre care multe s-au dovedit vulnerabile la manipulare electronică. Scytl are (sau a avut) legături cu Partidul Democrat din SUA și cu George Soros. Compania Vulcan Capital, al co-fondatorului Microsoft, Paul Allen, a investit 40 de milioane de dolari în Scytl. Allen este tot un magnat „filantrop” ca și Soros, dar și ca și amicul său de la Microsoft, Bill Gates!

Că veni vorba, și Bill Gates ar deține acțiuni la Scytl, după cum declară presa americană apropiată lui Donald Trump (The Gateway Pundit).

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a scris pe Twitter: „Știați că o companie străină, DOMINION, număra voturile nosatre din Michigan, Arizona și Georgia și din alte state? Dar Scytl a fost doar o fațadă pentru SMARTMATIC, care chiar făcea calculele”.

Smartmatic, este o altă firmă Soros! Giuliani spune că Dominion are legături cu Smartmatic, care a servit ca principal furnizor de tehnologie pentru alegerile din Venezuela, inclusiv „alegerile” lui Hugo Chávez. Smartmatic este aceeași companie din spatele votului electronic din Brazilia, care a permis Partidului Muncitorilor să se perpetueze la putere până de curând. Alegerile braziliene din 2014, considerate în mare măsură furate, au fost realese pe Dilma Rousseff. Bolsonaro a susținut întotdeauna buletinele de vot pe hârtie.

Sidney Powell

Sidney Powell, avocat din echipa lui Donald Trump, a anunțat că Smartmatic și DominionVotingSystems sunt indisolubil legate! Omul numărul doi din organizația Soros, Malloch Brown, are legături cu finanțarea Dominion cu bani negri de către comuniștii din Venezuela, Cuba și China.

Peter Neffenger, președintele consiliului de administrație al Smartmatic, face parte din echipa de tranziție a democraților lui Joe Biden. Smartmatic a fost fondată de trei ingineri venezueleni și încorporată în Delaware. Smartmatic a achiziționat Voting Systems, fiind achiziționată în cele din urmă de Dominion. Filiala Dominion Voting Systems, adică Smartmatic SUA, îl are ca președinte al consiliului de administrație pe viceamiralul (r) Peter Neffenger.

Avocatul Lin Wood, despre frauda electronică:

„În primul rînd, în America, folosim aparate de vot Dominion, dar software-ul cu care Dominion a fost echipat era și pe alte aparate de vot, concepute pentru a schimba voturile. Oamenii nu își dau seama că au votat în America, votul lor a fost într-o mașină creată în Venezuela, care a fost folosită pentru a-l menține pe Hugo Chavez în funcție, apoi a fost vîndută Canadei și legată de alte trei companii. Votul s-a dus la Frankfurt și la Barcelona, unde a fost manipulat cu software realizat de o companie numită SGO Smartmatic”.

Cu negru – statele care utilizează Dominion

Eric Coomer, șeful pentru producție și strategie al Dominion, a dispărut. Reprezentanții Dominion nu au participat la o ședință de judecată din Pennsylvania, pe 19 noiembrie. De asemenea, sediul american din Denver a fost închis brusc și s-a relocat. Angajații Dominion și-au șters numele de pe LinkedIn.

Oficialii șterg datele și curăță informațiile de pe mașinile de vot, operațiune pe care o numesc „o actualizare de software” – de exemplu în Fulton County (Georgia), în ciuda investigațiilor federale în curs și unde va avea loc o renumărare a voturilor exprimate pe 3 noimebrie. Între timp s-a aflat însă că Guvernatorul Kemp nu este străin de „curățarea serverelor”. În 2017, Kemp a fost prins într-un scandal similar privind un server „curățat în liniște” imediat după demararea unui proces. A fost nevoie acum ca un judecător să emită un ordin pentru a opri orice „actualizare de software”.

Într-un amplu interviu acordat presei, gen. Thomas McInerney și gen. Michael Flynn au reliefat, printre altele, că actuala lovitură de stat se întîmplă cu complicitatea a mii, dacă nu zeci de mii de indivizi implicați la multe nivele. Fostul consilier pentru securitate națională Michael Flynn a fost amnistiat de Trump. Senatorul Ted Cruz (R-Texas), care face parte din Comitetul judiciar al Senatului, a declarat la 10 noiembrie că motivația FBI pentru urmărirea Flynn a fost „persecuție politică și urmărire penală de către cei care nu sunt de acord politic cu președintele Trump”.

General-locotenent Michael Flynn / Foto: Facebook

Ce merită reținut din ce au spus cei doi militari pe WVW-TV:

  • lovitura de stat împotriva președintelui este încă în curs
  • este cea mai periculoasă situație de la Războiul Civil încoace în privința unității națiunii americane
  • sute de persoane au dat depoziții sub jurămînt în privința ilegalităților săvîrșite pe parcursul procesului electoral
  • avem de a face cu un război informațional fără precedent, o operațiune psihologică și cibernetică, cum au existat în alte națiuni din lumea a treia, cu complicitatea presei mainstream și a companiilor de tech – Facebook, Instagram, Twitter – care controlează informația și împiedică informația să ajungă la oameni
  • ceea ce face Twitter este o încălcare a primului amendament la Constituția SUA – libertatea de expresie
  • președintele Statelor Unite este cenzurat de o companie americană și aceasta își permite să spună că președintele nu spune adevărul, cînd instituția prezidențială reprezintă drapelul american, Constituția, țara
  • nu este un atac la adresa președintelui, este un atac îndeptat împotriva republicii
  • dacă lăsăm lucrurile să meargă așa în continuare, Statele Unite sînt terminate
  • Dr. Kershavarz-Nia, specialist în securitate cibernetică și contraspionaj, cu o carieră de peste 40 de ani în comunitatea de informații în CIA și NSA și Dennis Montogomery – provenind din aceeași zonă – CIA, au oferit echipei Trump depoziții detaliate asupra capabilităților softurilor Hammer și ScoreCard privind draudarea votului – cu două zile înaintea alegerilor!
  • „Părinții fondatori” ai SUA și Constituția nu au prevăzut posibilitatea uneui război cibernetic împotriva propriului popor, ceea ce face lupta în instanțele de judecată inefectivă pe alocuri
  • numărarea voturilor în state precum Pennsylvania, Wisconsin, Michigan, Georgia, Arizona, Nevada, nu s-a bazat pe operarea normală a sistemelor, ci pe manipularea electronică fraudoasă a aparatelor, de asta, statele amintite au încetat în mod premeditat și coordonat – după ora 2 în noaptea de după alegeri – să numere și să centralizeze datele electorale, iar după cîteva ore, cu ajutorul softurilor s-a schimbat ierarhia, Biden trecînd în față; partea inedită fiind că în absolut toate aceste state, procentul de voturi care i s-a adăugat lui Biden a fost identic! Ceea ce, matematic, este imposibil.
  • datele de pe mașinile de vot din statele amintite, erau transmise în Spania și în Germania, ceea ce a determinat operațiunea militară
  • o serie de lideri ai Democraților, nominalizați fiind Nancy Pelosi, Chuck Schumer, Adam Schiff, ar fi implicați în lovitura de stat
  • nu mai este vorba despre politică sau alegeri, ci despre trădare, război revoluționar, lucruri care nu s-au mai văzut în înteaga istorie a SUA
  • este prevăzut în Constituție faptul că președintele trebuie să apere Statele Unite de toți dușmanii săi, din afară sau din interior, iar teama de acuza de trădare începe să-i facă pe mulți să vorbească și să arate cu degetul spre cei care i-au împins la fraudarea alegerilor
Chuck și Nancy

Kraken” este porecla pentru Batalionul 305 de Informații Militare de la Fort Huachuca din Arizona, cu care se presupune că lucrează Flynn. Motto-ul lor: AD ARCANA TUTANDA (Pentru a păstra secretele oficiale în siguranță). La fel, se presupune că Sidney Powell din echipa juridică a președintelui lucrează cu informațiile obținute din această sursă („release the Kraken”), pe baza cărora a formulat deja zeci de capete de acuzare ce așteaptă verdictul instanțelor de judecată statale.

Pasul următor este la Curtea Supremă, dar comunitatea de informații militare face deja presiuni asupra președintelui să apeleze la Legea Insurecției și să lase rezolvarea pe seama militarilor. Donald Trump a preferat pînă acum să meargă pe calea civilă și să lase Justiția să își spună cuvîntul, chiar dacă există un număr semnificativ de judecători corupți în sistem.

Trump a demarat acțiunile la Curtea Supremă a SUA pentru a se exclude imigranții fără documente de identitate care au votat ilegal.

Ce spune Ordinul executiv din 12 septembrie

„Eu, DONALD J. TRUMP, președintele Statelor Unite ale Americii, constat că capacitatea persoanelor situate, în totalitate sau într-o măsură substanțială, în afara Statelor Unite de a interfera sau de a submina încrederea publicului în alegerile din Statele Unite, inclusiv prin intermediul accesării neautorizate a infrastructurii electorale și de campanie sau distribuirea sub acoperirea propagandei și dezinformării, constituie o amenințare neobișnuită și extraordinară pentru securitatea națională și politica externă a Statelor Unite. Deși nu au existat dovezi că o putere străină să modifice rezultatul sau întabularea votului la orice alegeri din Statele Unite, puterile străine au încercat istoric să exploateze sistemul politic liber și deschis al Americii. În ultimii ani, proliferarea dispozitivelor digitale și a comunicațiilor bazate pe internet a creat vulnerabilități semnificative și a mărit sfera și intensitatea amenințării cu interferențe străine, după cum se arată în evaluarea comunității de informații din 2017. Prin prezenta declar o urgență națională pentru a face față acestei amenințări”.

După cum am văzut, cel puțin ingerințe din partea Chinei, Rusiei și Iranului ar fi fost identificate, dar sursele vorbesc și despre Spania și Germania.

FBI părea să știe încă din octombrie

Unde se va ajunge în această tot mai încîlcită poveste, vom vedea în zilele care urmează.

Pentru mai multe detalii privind fraudarea scrutinului din noiembrie, despre algoritmii utilizați, detalii găsim aici.

Sursa: samizdatul.wordpress.com

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Americanii au o singura sansa de a scapa de sclavia ce li se pregateste de catre democratii bolsevici si ocultii din spatele lor, aceea prin care administratia Trump, o parte din Justitie si acele servicii ramase loiale(sau parti din ele), Senatul american (inca dominat de republicani) nu trebuie cedeze nici un pas si in plus, sa aplice concertat, metoda regelui Frantei, Filip al IV-lea cel Frumos, asupra cavalerilor templieri(care sunt inaintasii actualei Oculte)!