Analize și opinii

Săptămâna asta, Curtea de Justiție a UE a dat o lovitură dură coaliției de guvernare

Săptămâna asta, Curtea de Justiție a UE a dat o lovitură dură coaliției de guvernare, mai ales toxicei alianțe USR-PLUS, cât și lui Iohannis. Care țineau morțiș să desființeze celebra Secție pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Adică a magistraților, procurori și judecători, colaboraționiști ai „sistemului”.
Astfel, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a decis, marţi, că este de competenţa INSTANȚELOR NAȚIONALE să verifice dacă înfiinţarea (SIIJ), care are competenţa exclusivă de anchetare a magistraților, respectă cerinţele prevăzute de Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene.
Decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene reprezinta o palmă dupa ceafă si un spiț în dorsalul tuturor infantililor ce compun turma securicilor #rezist.
Până acum, SIIJ a avut rolul diminuat, din cauza amenințărilor publice ale anumitor partide, inclusiv ale președintelui Iohannis. Judecatorii, și ei timorați, apreciau ca SIIJ are doar rolul de a apara independenta magistratilor. E, decizia CJUE a retinut ca SIIJ are rolul de a sanctiona adaugarile la lege sau infractiunile infaptuite de procurori si judecatori. Si sunt sute de procurori si judecatori care au infaptuit infractiuni la greu.
Mulți procurori au interpretat legea la voia bunului plac și au comis adevărate atrocități în timpul urmăririi penale, iar mulți judecători au achiesat la atrocitățile înfăptuite de procurorii respectivi, ba au avut tupeul să modifice declarațiile date de inculpați, probele, sa influențeze persoanele audiate, să falsifice probe, adică un întreg arsenal al infracțiunilor.
Demisia, Stelian Ion! Rușine, Klaus Iohannis! În zadar au protestat CSM-ul, ÎCCJ-ul, asociațiile profesionale ale magistraților, voi îi dați înainte cu desființarea Secției, ca să scăpați magistrații infractori!