Analize și opinii

Să nu credeți că în Rusia curg râuri de lapte și de miere, dar băieții se mai ocupă dracului și cu guvernarea

Rușii chiar sunt în pragul falimentului, și mor de foame pe străzi! Tiranul Putin trebuie să plece! Rezerva valutară a ajuns la 500 de miliarde de euro, maxim istoric, anul trecut economia s-a contractat mai puțin decât spuneau analiștii economici, FMI și restul găștii. Anul ăsta economia va crește cu 3,8%, iar inflația ar putea fi de maxim 4,5%. Pentru o țară care se ”bucură” de sancțiunile occidentale, e chiar bine.
Dar nu despre asta ar fi vorba, neapărat. Spre surpriza ”analiștilor politici”, și în plin scandal Navalnîi, încrederea în Putin și în premierul lui(nu-i rețin numele, e un tip discret, dar al dracului de ferm și de dedicat) crește. Lucru care se vede în sondaje, pe care nici măcar ”favoriții” mei de la The Moscow Times nu le contestă.
Acum, să nu credeți că în Rusia curg râuri de lapte și de miere, bașca inevitabilii câini cu covrigi în coadă. Dar, surprinzător, băieții nu mai pun toată energia la claxon, se mai ocupă dracului și cu guvernarea. Ceea ce le dorim și alor noștri!
PS: Fritz explică de ce a interzis hrănirea porumbeilor din Piața Operei din Timișoara. Cică dacă sunt hrăniți devin leneși, obezi și se îmbolnăvesc. Probabil că e o parabolă cu bugetari, de vreme ce pomenește de restul inventarului păsăresc, care-și caută singur de mâncare. Adică muncesc, bre! Freud, te iubim!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cu guvernarea Putin se cam ocupa de prin 2000 : a pus capat razboiului din Cecenya, a pus economia pe picioare,a stopat dezagregarea Federatiei, a reformat armata,a pus capat banditismului mostenit de la Yeltzin si, not at least, le-a redat rusilor mandria de-a simti ca fac parte dintro Natiune. E drept, maidanezii n-au colacei in coada, insa faptul ca Federatia s-a ridicat mai sus de boasele unchiului Sam, iar nivelul de trai a crescut simtitor, da un SENS “regimului” Putin. Mai cu seama fara regulile tampite diktate din enclava Bruxelles.