Analize și opinii

Sa fiți sănătoși. Ăștia sunt praf!

Este 17 (n.r) noiembrie și :
1. Mastile gratuite nu au ajuns la persoanele vulnerabile.
2. Tabletele nu au ajuns la copii
3. Granturile nu au intrat in conturile IMM-urilor.
4. Nu a fost definit consumatorul vulnerabil in sectorul energetic desi piața este in curs de liberalizare completă.
5. Producătorii sunt nevoiti să vândă în aer liber sau pe trotuare dar vanzarile au scăzut cu 40% pentru că au fost speriați consumatorii. Agricultura înregistrează o pierdere de 14% in acest an dupa ce a crescut cu 27,5% in anii anteriori. Pierdere valorica neta: 10 miliarde euro.
6. Vânzările de teren agricol sunt blocate in intreaga tara de peste 2 luni.
7. Sistemul sanitar intră in colaps.
8. Nicusor Dan lasa lumea sa înghețe in blocuri.
9. Cei 1 milion de specialisti ai PNL nu exista. Au dat STB-ul la un pemepist la fel de profesionist ca si ei. Mai pun niste directori pe la spitale si au incheiat programul real de guvernare care a constat doar in sinecuri.
10. Banii europeni, cele 80 de miliarde de euro sunt blocați pentru ca Siegfried si alti politruci nu inteleg un lucru minimal: daca vrei sa conditionezi fondurile europene de statul de drept trebuie sa il definești foarte precis in 27 de feluri, în lipsa unei Constituții Europene.
Altfel e doar conditionare politica. Nu va trece de Consiliu sau, daca va trece, nu va fi ratificata de toate statele membre.
Sa fiți sănătoși. Ăștia sunt praf!

Autor: Adrian Câciu

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Daca nu ar fi riscul amenzilor date de Militie, punctul 1 nici nu ar trebui considerat o nerealizare. A NU da mastile e un lucru bun in sine. O persoana “vulnerabila” are nevoie de o respiratie normala, de preferat intr-un parc, nu de botnita.
    Nici punctul 2 nu ar fi un esec daca acesti teroristi nu ar fi instituit dictatura sanitara pe baza “pandemiei” inventate. Un copil are nevoie de interactiune cu profesorii si colegii, nu de un ecran la care sa se uite ore in sir.

    Cateodata, acesti guvernanti incompetenti si imbecili reusesc sa faca lucrurile corecte din greseala.

  • Pesemne ca nea’ Petrov stia ce-o sa ne-astepte cu “astia”, atunci cand in 2004, ne ura cu ranjetul sau cameleonic: “Sa traiti,  bineee!”(…..cat mai puteti),   pt ca dupa 16 ani, urarea lui se transforma in: “Mai traiiiti???

  • Aceste subspecii trebuie judecati si condamnati pentru genocid ,subminarea economiei nationale si multe alte infractiuni grave.