Analize și opinii

#Rezistentul de azi Malin Bot scria in 2013: „Şmecherii de ONG fac bani şi proteste”

#REZIST? Pe recepție? Cum am promis, vi-l prezint în toată splendoarea sa pe prietenul vostru – INEGALABILUL Mălin BOT!



Din februarie și până acum, BOT se erijează în purtătorul de cuvânt al „Pieței”, e cel mai mare susținător al #REZIST și al ONG-urilor din jurul #REZIST. În 2013 însă – surprize, surprize! – același BOT scria pe larg, în Evenimentul Zilei, despre #MANIPULAREA protestelor de către #ONG-uri! Titlul articolului era chiar acesta: „Şmecherii de ONG fac bani şi proteste”. La ce se referea? La protestele împotriva proiectului „Roșia Montană”. Ce spunea, în esență? – Că mii de tineri sunt #MANIPULAȚI să iasă în stradă de #ONG-uri care primesc bani de la… #SOROS!

Iată cum își începea articolul domnul BOT, cu doar PATRU ani în urmă: „Cei mai mulţi dintre tinerii care au protestat în Piaţa Universităţii şi în oraşele mari nu au habar câţi BANI încasează organizatorii”.

Apoi, continua domnul BOT chiar așa: „Protestul împotriva proiectului Roşia Montană a atras mii de tineri în Piaţa Universitaţii. MOBILIZAREA s-a făcut prin REŢELE SOCIALE, invitaţiile fiind trimise şi de activişti din ONG-uri. Tinerii au ieşit din case cu miile, fără să aibă habar de BANII DIN SPATELE ORGANIZATORILOR. MAI MULTE ONG-URI IMPLICATE ÎN PROTESTE BENEFICIAZĂ DE FINANŢĂRI DE LA FUNDAŢII ALE MILIARDARULUI GEORGE SOROS. Numele miliardarului este relevant, pentru că SOROS a făcut afaceri în industria mineritului, împotriva căreia se declară chiar cei finanţaţi de fundaţiile lui”.

Mai vreți? – Mai avem, tot de la BOT: „CUM AU INFORMAT ŞMECHERII DIN ONG-URI CĂ AU FINANŢĂRI DE ZECI DE MILIOANE, PE TINERII DIN PIAŢĂ CARE AU CREZUT CĂ ORGANIZAREA E TOTAL DEZINTERESATĂ?”.

Mai mult, zice BOT Mălin și asta: „MII DE TINERI, CARE AU CREZUT CU SINCERITATE ÎN MESAJELE ŞMECHERILOR, AU DAT CURS UNOR INVITAŢII LA PROTESTE FĂRĂ SĂ ŞTIE CE BANI SUNT ÎN SPATELE ORGANIZATORILOR ŞI ASTA NU ESTE CORECT”.

…Sunt doar câteva citate dintr-o serie de articole ale domnului Mălin BOT, din 2013. Voi reveni și cu altele. Deocamdată, e interesant de văzut dacă BOT mai are #CURAJUL să vină printre protestatari. Iar, dacă vine, interesant de văzut e cum îl veți aborda pe cel care vă explica acum doar PATRU ani că sunteți #MANIPULAȚI de cei PLĂTIȚI DE #SOROS…

Tot interesant e și pe unde va mai scoate cămașa alt ins bizar – PSEUDO-ESOTERICUL ORESTE, cel care a protestat împotriva proiectului „Roșia Montană”, dar care acum e mare amic de proteste cu bizarul Mălin BOT, adică EXACT cu cel care spunea că inși precum ORESTE manipulează sau sunt manipulați pentru a protesta împotriva proiectului „Roșia Montană”.

Întrebare pentru #REZIST: BOT și ORESTE sunt…
#BIPOLARI;
#IPOCRIȚI;
#PLĂTIȚI?

P.S. Va urma…

Autor: Liviu Plesoianu

Sursa: Liviu Plesoianu

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu