Analize și opinii

Răzvan Savaliuc: ”Pupaţi-l pe Iohannis!”

20 de motive pentru care Iohannis „merită pupat”



Români – cei care ați votat cu Iohannis – ați luat cea mai mare țeapă! Pentru România urmează o perioadă cumplită. În toata tara, la oamenii cu care vorbești în ultimele zile, le vezi pe chip îngrijorarea. Oamenii se tem pentru viitorul lor şi o spun deschis. „Păi nu l-ați votat români pe Iohannis? Nu săreați în sus de bucurie în seara de 24 noiembrie, mai ales cei plecaţi din ţară, că a fost alungată hidra pesedistă? Nu aveți acum « Guvernul meu »? Și un viitor luminos înainte? […] Nenorocirea e că pentru românii care au votat în « Duminica urii » (24 noiembrie 2019 – n.r.) la îndemnul instigatorului național la ură și dezbinare, suferă acum toți românii care simt pe pielea lor binefacerile « Guvernului meu » […].

V-a prostit leneșul de la Cotroceni cu mesajele lui pline de ură, v-a orbit rațiunea și i-ați mai dat un mandat de cinci ani, deși știați că nu a făcut absolut nimic în primul. V-ați tăiat singuri craca de sub picioare, cum se zice pe românește! Acum primiți ce ați votat, căci știați foarte bine ce ați votat, dar ura vă era mai aproape de cămașă! Unde sunt rîurile de lapte și miere și cozile la intrările în țară cu românii gata să se întoarcă acasă?

– Sare cursul valutar? Pupați-l pe Iohannis!

– Cresc facturile la rate, leasing-uri și utilități? Pupați-l pe Iohannis!

– Sare Roborul? Pupați-l pe Iohannis!

– Cresc prețurile? Pupați-l pe Iohannis!

– Nu se mai fac niciun fel de autostrazi? S-a îngropat autostrada Comarnic-Brașov? Pupați-l pe Iohannis!

– Crește deficitul de țară de la 2,8 la 4,3% și vor interveni organismele internaționale să ne bage credite uriașe pe gât? Cioclii de la F.M.I. abia așteaptă! Pupați-l pe Iohannis!

– Ne-am îndatorat într-o lună de două ori mai mult decât guvernarea anterioară (care nu era bună, era câh) și la dobânzi mult mai mari? Pupați-l pe Iohannis!

– Se dau zeci de mii de bugetari afară ca să-și aducă guvernul penelist amantele și protejații în loc? Pupați-l pe Iohannis!

– Magistrați care ați protestat împotriva legii, contra fostei guvernări, veți pierde vreo 2.000 euro lunar la pensie, prin supra-impozitarea pe care v-o pregăteste noua guvernare? Pupați-l pe Iohannis!

– Se închid toate programele fostei guvernări pentru fermieri și tineret? Pupați-l pe Iohannis!

– S-a sistat programul „Prima casa”? Pupați-l pe Iohannis!

– Se vor reduce drastic pensiile speciale? Pupați-l pe Iohannis!

– Cumva serviciile au pus control pe mai toată presa și nu mai aveți acces la informații critice la adresa lui Iohannis? Pupați-l pe Iohannis!

– Am aruncat deja câteva miliarde de euro în ultimele săptămâni pe avioane F16 vechi de 35 ani şi pe rachete depăsite tehnologic? Pupați-l pe Iohannis!

– Continuă defrișțrile masive de păduri operate de prietenii lui Iohannis? Pupați-l pe Iohannis!

– Cumva s-au dat gazele de la Marea Neagră pe o șapcă? Pupați-l pe Iohannis!

– Bugetul va deveni tot mai sărac și trebuie luate 10 piei de pe micii întreprinzători, căci de la multinaționale nu mai e voie? Pupați-l pe Iohannis!

Pupați-l pe Iohannis români (dacă o să-l mai găsiți prin țară) până nu o să mai puteți, că el are grijă să vă fie bine! El veghează la bunăstarea voastră. E marele meșter cârmaci. El veghează necontenit ca celelalte partide să dispară! Și ura pe care v-o transmite vă dă viață, vă ține de foame și va asigura viitorul. Și nu ați văzut încă nimic din ce va să vină. Bravo români! Nu ați învățat nimic de la Băsescu. Și ăla instiga la fel la ură! „Să trăiți bine!”.

Să vă duceți acum la Iohannis (pe care îl doare la șapca de țara asta) să vă micşoreze facturile la credite și utilități, care au început să salte binișor. Stați să vedeți din ianuarie 2020 încolo, când Banca Națională (care a tocat în ultima luna 1,2 miliarde euro din rezervă națională că să țină cursul valutar în frâu) nu va mai interveni să stopeze asaltul asupra leului și euro va sări lejer de pragul 5 lei.

Autor: Răzvan Savaliuc

P.S. – Nenorocirea e că pentru românii care au votat în „Duminica urii” la îndemnul instigatorului național la ură și dezbinare, suferă acum toți românii care simt pe pielea lor binefacerile „Guvernului meu” nr.2. Și în loc să continuăm spre prosperitate, ne întoarcem la austeritate.

Sursa: Revista Art-Emis