Analize și opinii

Războiul ultimului Crăciun: suntem pe cale să câștigăm această Înfruntare

Anul 2022 va fi unul decisiv pentru soarta războiului care îi opune pe teroriștii globaliști, care folosesc pandemia ca pretext pentru a controla lumea, și luptătorii pentru libertate.
De Crăciun, dr. Vernon Coleman lansează un manifest și o chemare la luptă, al cărei text l-am tradus integral pentru ActiveNews. Titlul și intertitlurile îmi aparțin.
Acesta este al 300-lea video al meu și este o ediție specială de Crăciun și Anul Nou: voi privi restrospectiv la ultimii doi ani și voi face predicții în legătură cu anul viitor și cu planurile inamicului pentru 2022.
Am avertizat încă de acum șase luni că, indiferent ce s-ar întâmpla, ei vor dori să introducă și mai multe restricții. Am spus mereu că acestea vor deveni și mai grele după Crăciun, când ne vom simți deprimați la sfârșitul sărbătorilor.
Într-o Psy-Op – asta este ceea ce se petrece acum – dorești să-ți lovești cu cea mai mare forță inamicul (adică pe noi) atunci când este mai vulnerabil.
Sunt puține motive de sărbătorit. Locurile de muncă sunt amenințate. Așa cum am prognozat de mult, taxele ipotecare și inflația vor crește în continuare.
Minciunile și demența continuă; înșelătoriile și amenințările sunt la fel de fragile ca un castel din cărți de joc. Și la fel de vulnerabile.
Sunt din ce în ce mai disperați – un semn că suntem pe cale să câștigăm acest război. Dovezile care demonstrează frauda COVID-19 se adună mereu. Iar responsabililor acestei lovituri de stat le este tot mai greu să ascundă adevărul.
Și tot mai mulți oameni se trezesc – și rămân treji.

Pandemia vaccinaților

Guvernanții spun că paturile din spitaluri sunt ocupate de persoane infectate cu COVID. Se fac că uită că iarna este ceva obișnuit ca 30% din paturile de spital să fie ocupate de persoane gripate.
Acest lucru face ca gripa obișnuită să fie de șase ori mai periculoasă decât COVID. Cred că doar una sau două persoane au murit din cauza Omicron. Mă îndoiesc că era vorba de persoane fără comorbidități grave.
Cifre recente date publicității de guvernul britanic arată că nu este adevărat că doar cinci milioane de persoane nu au primit prima doză de vaccin. Cifra reală este de 23,5 milioane, ceea ce înseamnă că s-au vaccinat mai puțin de două treimi din populație.
Un studiu publicat în European Journal of Epidemiology confirmă că creșterea numărului cazurilor de COVID-19 nu are absolut nici o legătură cu nivelurile de vaccinare.
Studiul a fost realizat în 68 de țări din întreaga lume. Datele arată că zonele unde au fost vaccinate multe persoane continuă să aibă numeroase cazuri de COVID.
Într-adevăr, se pare că zonele unde există un procentaj mai ridicat de indivizi vaccinați au și cele mai multe cazuri de COVID-19 la un milion de locuitori.
Concluzia este că persoanele care se vaccinează răspândesc COVID-ul. Iată încă o dovadă a pericolului pe care îl reprezintă vaccinurile COVID.
În Italia, guvernul a fost nevoit să înceapă să angajeze medici nevaccinați pentru a putea menține pe picioare sistemul de sănătate.
În Marea Britanie, guvernul renunță la concedierea medicilor nevaccinați începând cu aprilie 2022.

Să nu uităm!

Inamicul pierde controlul războiului, iar aceasta înseamnă că noi câștigăm. Trebuie să nu cedăm în chestiunile importante – să ignorăm obligativitatea vaccinurilor și a măștilor.
Vom câștiga războiul, nu cu ajutorul avocaților – care se luptă cu o justiție coruptă și cu o presă care nu va anunța știrea nici măcar dacă vor câștiga – ci ignorându-le regulile și sfaturile, răspândind informațiile din gură în gură, răspândind fluturași și trimițând video-uri și articole celor care sunt atât de înspăimântați încât cred minciunile guvernelor lor.
Nu trebuie să-i uităm pe parlamentarii care au votat introducerea pașapoartelor de vaccinare (dezbinând astfel țara), vaccinurile obligatorii pentru lucrătorii din sistemul de sănătate (de ce nu este considerat acest lucru o agresiune?) și obligativitatea măștilor, când oricine are mai mult de doi neuroni știe că ele fac mai mult rău decât bine și sunt pur decorative.
Și nu ar trebui să uităm niciodată vedetele care s-au pronunțat în favoarea tiraniei – cineva ar trebui să facă o listă a lor. Cu toții au creierul răsturnat cu fundul în sus sau cu conexiunile greșite.
Ce naiba știu membrii familiei regale britanice despre prețul peștelui? Poate că se pricep să-și deschidă șifonierele, dar doar atât.
Prin contrast, avem discursul emoționant al arhiepiscopului Carlo Maria Viganò. O persoană mult mai nobilă decât arhiepiscopul englez de Canterbury, care, în opinia mea, este un om malefic: complet ignorant și idiot pe deasupra.

Banda maleficilor – fasciștii stau la masă cu comuniștii

În săptămâna aceasta, voi încerca să rezum ce s-a petrecut de când a început această nebunie.
Această operațiune modernă de cucerire a lumii a început cu adevărat, așa cum majoritatea dintre voi o știu, în anii 1960, când un grup de indivizi malefici s-a asociat și a convenit că lumea este suprapopulată și că dacă nu reduc numărul populației la un nivel înregistrat ultima oară la jumătatea secolului al XVII-lea, în curând nu vor mai exista suficiente bomboane și pudding de Crăciun pentru toată lumea.
Unele dintre persoanele care au hotărât asta erau foarte bogate. Un domn Rothschild, un domn Rockfeller și alți câțiva bancheri. Iar unii dintre conspiratori lucrau pentru o mare gașcă internațională de stânga numită Organizația Națiunilor Unite.
Pare să fie un amestec ciudat de bancheri capitaliști și de birocrați comuniști, dar nu trebuie să uitați că nu există diferențe semnificative între fascism și comunism, așa că se înțeleg excelent.
La masă, probabil au mâncat salată de alge și caviar și au băut ceva cu multe bule înăuntru. Suc pentru comuniști și șampanie pentru bancheri.
Această stranie adunătură de indivizi malefici a hotărât că au nevoie de ceva care să poată îngrozi populația lumii, pentru a o determina să accepte un guvern mondial totalitar și o populație a lumii redusă.
Unii dintre tipi au sugerat că un război zdravăn nu ar fi o idee rea. Războaiele au fost dintotdeauna populare printre despoți. Oferă ocazia de a adopta multe legi noi și au ca efect secundar posibilitatea ca o mare parte din populație să fie ucisă.
Totuși au decis că războiul nu e cea mai bună idee. Pe de o parte,  controlarea unui război este întotdeauna o chestiune delicată. Există întotdeauna riscul ca un general nebun să uite cine a făcut regulile. În plus, războaiele au tendința de a se sfârși fără a ucide suficient de mulți oameni.
Ei aveau nevoie de o amenințare pe care să o poată folosi pentru a îngrozi viața tuturor ființelor din lumea întreagă.

Încălzirea globală – sentimentul global al vinovăției

Și au venit cu încălzirea globală. Nu era o idee nouă, ea exista de generații, dar conținea tot ce aveau nevoie. Și era o modalitate de a face în așa fel încât oamenii să se simtă într-atât de vinovați încât să execute tot ce li se cere.
Încălzirea climatică a oferit maleficilor – bancherii, ONU și o mână de politicieni, clerici și miliardari care au fost recrutați – o ocazie de a schimba totul. Și de a face ca aceste schimbări să devină permanente.
O scuză pentru a promova o grămadă de legi care în mod normal nu ar fi fost niciodată acceptate.
Și o șansă de a terifia oamenii din lumea întreagă până într-atât încât să facă tot ce li s-ar cere – și, pe deasupra, să o facă de bună voie și cu entuziasm.

Un balon de încercare numit Reciclare

Și-au testat planul introducând un concept numit Reciclare. Au spus tuturor că lumea duce lipsă de cutii de floricele și de cartoane de iaurt și că penuriile viitoare pot fi evitate numai dacă toată lumea își sortează deșeurile în tot felul de cutii și de saci diferiți în fiecare săptămână.
Evident, toate astea nu au fost concepute decât ca un exercițiu pentru a-i forța pe oameni să se supună și să se conformeze. Cutiile, borcanele și alte deșeuri pe care oamenii pierdeau timpul să le sorteze erau pur și simplu duse apoi într-o țară mai săracă unde erau arse sau aruncate în stradă.
Persoanele cele mai dornice să se supună decretelor privin reciclarea sunt aceleași care acum poartă mască și se vaccinează entuziast cu toate dozele.

Manipularea meteo

Deși escrocheria cu încălzirea globală și cu absurditatea reciclării s-a dovedit în mod clar că funcționează bine, gașca de malefici a decis totuși că ar face mai bine dacă i-ar modifica numele în schimbare climatică, deoarece încălzirea climatică nu reușea să explice prea bine furtunile și frigul.
Dacă numeau „schimbare climatică” amenințarea creată de om, atunci ei puteau arunca vina pentru orice element meteorologic neobișnuit. Puteau învinui oamenii pentru o furtună, un incendiu, un val de căldură sau un tsunami.
Au început să manipuleze buletinele meteorologice și să dea nume brizelor și altor elemente ale vremii, astfel încât oamenii să le ia pe toate foarte în serios.
Încă de la începutul acestei saga au decis însă că aveau nevoie și de altceva pentru a mai condimenta puțin lucrurile.
Escrocheria încălzirii globale era bună pe termen lung, însă nu era suficient de înspăimântătoare. Aveau nevoie de o amenințare cu care să poată îngrozi pe oricine să facă exact ce i se cere.
Au decis că un soi de pandemie ar fi perfectă,

Hitchcock și COVID-ul

Au început cu SIDA, însă nu a funcționat prea bine, așa că au încercat cu diverse tipuri de gripă, perfecționându-și planul cu fiecare nouă amenințare.
La sfârșitul lui 2019, maleficii erau disperați. Unii dintre capii conspirației perverse nu întinereau. Și aveau nevoie să grăbească puțin lucrurile pentru a putea realiza Marea Resetare și Noua Ordine Mondială, să își aroge ei înșiși rolul de guvern mondial al noii lumi și să-și convertească puterea în miliarde și miliarde de dolari pentru ei înșiși.
Așa că au decis să folosească o gripă obișnuită din acea iarnă ca pe o amenințare majoră la adresa întregii omeniri. Hitchcock ar fi numit-o McGuffin – motivul ușor absurd dar superficial credibil a tot ceea ce urma să vină.
Au inventat niște prostioare puerile despre lilieci și un laborator din China și au angajat fără îndoială pe cel mai mai incompetent prezicător din istorie (Neil Ferguson) pentru a veni cu niște previziuni terifiante pentru întreaga populație a lumii.
Acesta le-a făcut cu emfază, emițând prognoze uimitor de absurde care nu aveau absolut nici un sens pentru oricine le examina mai îndeaproape.

Profeții Apocalipsei și Poliția Adevărului

Aceste prognoze demente au dominat gândirea în lumea întreagă și au fost reproduse până la îngrețoșare în presă.
Erau clar absurde și am realizat un video în care le-am numit „escrocheria coronavirus”.
Pentru acel video care a devenit viral și a lansat ideea că totul este o farsă am fost imediat demonizat și etichetat ca mincinos de Wikipedia, enciclopedia coruptă a minciunilor, și de Google, motorul de căutare care a descoperit cât este de profitabil să fii malefic.
Oricine spune adevărul este discreditat ca adept al teoriei conspirației. Mincinoșii au răsturnat sensul limbajului. Este un vechi truc Psy-Op. Editorii Wikipedia și Google sunt conspiratorii și ei merită disprețul nostru. Sunt atât de vrednici de dispreț încât sunt ridicoli.
Am fost interzis pe rețelele sociale și trecutul meu a fost anihilat și înlocuit cu o adunătură de minciuni. Întâmplător, a apărut de curând pe rețelele sociale un nou val de calomnii bazate pe minciuni. Prin prezenta îi avertizez pe cei care m-au calomniat că ar face bine să își modifice postările cât mai grabnic dacă nu vor să ajungă să-și piardă casele, mașinile și garderoba.
În acest moment, se dovedește că planul lor este foarte aproape să eșueze.

Dai un ban dar ai o pandemie!

În martie 2020, un grup de oameni de știință însărcinat să consilieze guvernul britanic a analizat cu atenție această amenințare și a stabilit că nu este mai periculoasă decât gripa sezonieră. Așa că au clasificat-o oficial ca având un risc redus. Dovada se află pe site-urile mele.
Dacă maleficii nu ar fi avut prevederea de a cumpăra presa mainstream din toată lumea, ar fi fost un dezastru. Pandemia s-ar fi încheiat a doua zi.
Însă canalele de știri și ziarele au ignorat concluzia experților, potrivit căreia COVID-19 nu era altceva decât o versiune exagerat de  promovată și rebotezată a gripei, și au aclamat cu obediență atunci când guvernele au anunțat că își arogau noi puteri masive pentru a face față acestei amenințări.
Evident, presa a fost cumpărată cu sume uriașe din banii contribuabililor. În opinia mea, nu există nici măcar un singur ziar, revistă, canal de televiziune sau de radio de mare audiență care să fie onest și de partea publicului.
Eliminarea acestui adevăr simplu, împreună cu suprimarea tuturor faptelor, refuzul dezbaterilor și demonizarea mea și a altora care rostesc adevărul mi-au dovedit fără umbră de îndoială că era vorba de o colosală escrocherie.
Niciodată în istorie unor oameni de știință nu li s-a interzis să dezbată o problemă științifică. Politica declarată a BBC a fost de a nu permite nimănui să pună în discuție vaccinarea în masă. Aceasta este pur și simplu propagandă.

Închisoarea ca salvare

În mod miraculos, guvernul britanic a reușit să elaboreze un plan de 360 de pagini în circa 20 de minute. Asta dacă nu cumva avea planul pregătit dinainte într-un sertar, așteptând exact un astfel de pandemie.
Noul plan, care semăna frapant cu celelalte planuri descoperite în sertare de guvernele din lumea întreagă, a suprimat prostioare precum libertatea și democrația și le-a înlocuit cu un regim totalitar, beneficiind de puteri mai mari decât a avut Stalin la vremea lui.
Planul care trebuia să ne salveze pe noi toți de o boală care, evident din greșeală, fusese catalogată ca mai puțin periculoasă decât gripa, cuprindea adoptarea de lockdown-uri mondiale sanitare inutile.
Drept urmare, oamenii au fost făcuți prizonieri în casele lor, bătrânii au fost împiedicați să își vadă apropiații, școlile au fost închise, serviciile guvernamentale esențiale au fost închise, iar spitalele și cabinetele de medicină generală au oferit servicii considerabil reduse.
Printr-o discriminare fără precedent și flagrantă, un mare număr de persoane vârstnice s-au văzut efectiv refuzate de la asigurarea serviciilor medicale, iar un program de genocid deliberat a fost adoptat în aziluri și casele de bătrâni.
S-a dovedit rapid că izolarea – o tehnică de tortură concepută  de CIA și folosită înainte în închisori – nu folosește la nimic pentru a împiedica răspândirea infecției și că, în realitate, distruge sistemul imunitar a milioane de persoane și încetinește sau oprește dezvoltarea imunității.
Era de asemenea clar că lockdown-urile vor duce la moartea a milioane de oameni. În țările dezvoltate, lockdown-urile și serviciile medicale închise au provocat lungirea listelor de așteptare pentru analize și tratamente esențiale, astfel încât milioane de persoane au fost condamnate la moarte fără a fi niciodată diagnosticate sau tratate.
Acest lucru a fost salutat de un sistem medical care a anunțat mai târziu că reducerea diagnosticărilor și a tratamentelor contribuie la salvarea noastră de încălzirea climatică.
În țările în curs de dezvoltare, izolările au provocat o foamete masivă care a afectat sute de milioane de persoane.

Fabricanții de mituri

Toate aceste catastrofe au fost ignorate complet de lumea întreagă, inclusiv de manifestanții Black Lives Matter (prea ocupați să îi convingă pe polițiști și pe sportivi să îngenuncheze, însă doar cu un picior, în stilul celor care odinioară veneau cu o jalbă în fața suveranului, și să dărâme statuile eroilor albi demul uitați) pentru a-și face griji de soarta negrilor care mor de foame în Africa.
Guvernele și consilierii lor medicali le-au spus cetățenilor că pot ieși din casă pentru cumpărarea de articole alimentare sau alte produse esențiale aprobate dar nespecificate, însă că nu au dreptul să-și cumpere ciorapi, ciocolată, lenjerie intimă sau articole de toaletă.
Bărbați și femei de vârstă medie care trăiesc înt-un lux orbitor pe banii noștri au decis că acestea reprezintă un lux.
Cetățenilor li s-a mai spus de asemenea că trebuie să stea la un metru și jumătate de toată lumea. Nu exista nici un motiv logic pentru asta, deoarece tusea sau strănutul, singurele mijloace prin care virusul gripei se transmite, îl pot răspândi pe acesta până la opt metri distanță.
S-a considerat totuși că obligându-i pe oameni să stea la opt metri distanță unul de altul, deși mai rezonabil din punct de vedere științific, ar fi fost imposibil în autobuze și magazine.
Presa de mare audiență a promovat o mulțime de mituri. Printre acestea, să menționăm ideea absurdă că persoanele fără simptome puteau totuși transmite totuși o boală pe care în mod evident nu o aveau, sau ideea că o boală transmisibilă prin tuse sau strănut ar putea cumva să se transmită și prin manipularea banilor.
Această ultimă absurditate făcea parte dintr-un plan mai amplu vizând eliminarea banilor lichizi și înlocuirea lor cu bani digitali.

„De ce nu purtați mască?”

Din nefericire, milioane de persoane foarte stupide nu au înțeles asta și au considerat mai interesant și mai futuristic să își poată cumpăra cappucino de dimineață agitând o bucată de carton pe lângă un cititor de carduri.
La început, politicienii și consilierii medicali au arătat destul de corect că a purta o mască este inutil, este doar un semn de supunere și că provoacă mai mult rău decât bine.
Se știe că măștile nu opresc virușii să treacă prin ele, însă reduc nivelul de oxigen, cresc nivelul de dioxid de carbon, afectează dezvoltarea mintală la bebeluși și copii, sporește riscul răspândirii cancerului și provoacă cazuri de pneumonie bacteriană.
Deodată, însă, acest sfat judicios a fost răsturnat, iar guvernele și consilierii au insistat asupra faptului că purtatul măștii trebuie să fie ceva normal.
Nu s-au produs niciodată dovezi în sprijinul acestei indicații, însă milioane de persoane își purtau cu docilitate măștile în tren și autobuz, în magazin și la birou, și chiar în cafenele sau la discotecă.
Multe dintre ele au suferit o asemenea spălare a creierului încât deveneau isterici atunci când vedeau o altă ființă umană fără mască.
„De ce nu purtați mască?”, m-a întrebat un bărbat zilele trecute.
„Nu port mască pentru că știința arată că ea nu funcționează”, i-am răspuns. „Nu împiedică răspândirea infecțiilor, însă știința arată că reduce cantitatea de oxigen inhalat și mărește cantitatea de dioxid de carbon din corpul dumneavoastră. Medicii au arătat că sporește la cel care o poartă riscul unei pneumonii bacteriene sau al unui cancer. S-a dovedit că pot provoca probleme oculare și dentare și că pot cauza grave probleme psihice și de dezvoltare la bebeluși și copii. De aceea, nu port mască. Acum, spuneți-mi dumneavoastră de ce purtați.”
Cred că s-a înroșit, însă e greu să spun sigur, pentru că era mascat. Pur și simplu a întors spatele și a fugit – probabil înapoi în adăpostul lui antiaerian subteran, pregătit pentru un atac de pe Marte sau din Ruritania.

Zeii cei buni din Olimpul Pharma

Publicul a fost încurajat să creadă că companiile farmaceutice ne vor salva cu o serie de vaccinuri experimentale foarte rentabile, care nu erau vaccinuri, nici nu erau corect testate, care nu împiedicau oamenii să se infecteze sau să transmită virusul, însă ucideau sau vătămau mai multe persoane decât oricare alt medicament din istorie.
Dacă un automobil, un prăjitor de pâine, o marcă de iaurt sau un analgezic ar fi ucis doar o mică parte dintre cei uciși de vaccin, s-ar fi creat un scandal uriaș. Produsul ar fi fost retras și s-ar fi produs arestări.
Însă companiile farmaceutice au fost elogiate. Patronul Pfizer a declarat că, atunci când a intrat într-un restaurant, a fost ovaționat în picioare.
Aceste produse periculoase au fost aprobate – ca niște produse experimentale – de agenții care au adesea legături financiare cu companiile farmaceutice înseși.
Agenția de aprobare din Marea Britanie a primit o sumă uriașă de bani de la Bill Gates, un investitor și promotor al unei serii întregi de vaccinuri.
Gates, care a fost acuzat de comportament nepotrivit, are legături financiare și cu BBC și The Guardian, unde nimeni nu pare interesat de trecutul său sau de legătura presupusă cu Epstein, care potrivit New York Times s-ar fi produs după condamnarea lui Epstein.
Mulți consideră că Organizația Mondială a Sănătății a devenit moșia sa personală.
După cum spunea un eurodeputat german: „Companiile farmaceutice sunt aproape la fel de interesate de sănătatea publică cum este industria de armament de pacea mondială.”

Interzicerea Adevărului

La sfârșitul lui 2020 a devenit clar că întregul plan se baza pe propagandă, pe folosirea presei pentru a răspândi minciuni și pe dezinformare.
Se pare că proiecțiile matematice au fost măsluite pentru a corespunde exigențelor escrocilor care puseseră la cale cel mai mare tun din istorie.
Marile rețele de internet interziceau pe oricine îndrăznea să răspândească adevărul. YouTube a suprimat zeci de video-uri ale mele – doar pentru că conțineau un adevăr inacceptabil.
Au interzis un mare număr de video-uri – 14 sau 15 într-o zi – însă nu au putut găsi nici măcat o singură inexactitate.
Încă mai am canalul pe YouTube, dar nu l-am mai folosit de o grămadă de vreme, deoarece, chiar și dacă aș posta ceva ce nu are nici o legătură cu COVID-ul, ar retrage o mulțime de video-uri din ultimul an.
Îmi este interzis să discut pe YouTube despre COVID sau are legătură cu el.
Alții o pot face, însă eu sunt interzis, deoarece adevărul este considerat prea periculos pentru utilizatorii YouTube.
Fără nici un pic de ironie mi-au scris zilele trecute că cel mai populat video al meu din toate timpurile pe YouTube era cel cu titlul „Coronavirus: De ce YouTube mi-a interzis video-ul”.

Distrugerea economiei mondiale

Oricât de greu le-ar fi unora să creadă, scopul este distrugerea economiei mondiale. „Nu vei avea nimic și vei fi fericit” nu era o fantezie a lui Schwab de la Forumul Economic Mondial.
Ei chiar credeau asta.
Au folosit toate trucurile de manual pentru a semăna confuzie, a înspăimânta și a zăpăci popoare din lumea întreagă. Scopul era și este distrugerea economiilor, creșterea inflației, a ratelor dobânzilor, de a falimenta proprietățile, de a distruge micile afaceri și de a-i obliga pe locuitorii de la țară să se instaleze în blocuri fără suflet.
Până când nu veți înțelege asta, nu veți înțelege nimic. Creșterea dobânzilor, a inflației și a prețului petrolului erau cele mai ușor de prevăzut. Sper ca aceia care au criticat aceste predicții ale mele, cu câteva luni în urmă, să înțeleagă acum de ce le-am făcut. Probabil că nu o vor face.

Gripa rebotezată

Curios, gripa tradițională a dispărut complet, însă numărul deceselor provocate de COVID este aproape același cu cel pe care îl provoca gripa dată dispărută.
Autoritățile au exagerat efectele pe termen lung ale gripei rebotezate – ale așa-zisului lor COVID – și au respins și eliminat efectele mortale ale tratamentului celui mai profitabil, mai ineficient și mai periculos din istorie – promovându-l uneori cu minciuni sfruntate.
Autoritățile au manipulat nivelurile de mortalitate a COVID, înregistrând fiecare deces ca unul provocat de COVID, chiar dacă individul fusese lovit de un autobuz sau împușcat de un polițist.
Au folosit un test periculos și inutil – PCR – pentru a crește numărul oficial de cazuri de COVID.
Întâmplător, CDC din Statele Unite nu va mai recunoaște testele PCR începând cu sfârșitul anului 2021, deci cei care continuă să le utilizeze nu se deosebesc de cei care foloseau lipitorile și lăsările de sânge ca tratament.
Am demonstrat, folosind chiar statisticile guvernului britanic, că COVID-ul nu a ucis mai mult decât gripa obișnuită.

Ce ucide mai mult decât COVID-ul?

Însă, de-a lungul anilor 2020 și 2021, decesele provocate de izolări au continuat să crească exponențial. Lista de așteptare pentru investigații și tratamente s-au lungit până într-atât încât pacieții au ajuns să aibă șanse mai mari să moară decât să fie văzuți de medici.
În Marea Britanie, numeroși medici generaliști au încetat să-și vadă pacienții față în față, chiar dacă dovezile au demonstrat că asta duce la mai multe erori și la tratamente eșuate.
Fără serviciu de medicină generală, serviciile de urgență au ajuns să aibă liste de așteptare de câte 12 ore și mii de pacienți au fost blocați pe tărgi, pe culoarele spitalelor sau lăsați să moară în ambulanțe.
La sfârșitul verii lui 2021, serviciile de sănătate din Marea Britanie ucideau mai multe persoane decât salvau, deoarece medicii se dedicau aproape exclusiv să le administreze pacienților un medicament experimental netestat, periculos și ineficient.
Și era și foarte rentabil – medicii erau plătiți cu o mică avere pentru a-și vinde cinstea și integritatea.
Totul pentru vaccin, totul pentru victorie!
Puțini sunt cei care își mai pun problema lipsei unui consimțământ dat în deplină cunoștință de cauză –  așa cum cere legea.
Puțini sunt cei care își mai fac griji pentru că, dat fiind că aspirația nu este permisă, există riscul injectării produsului direct într-un vas de sânge.
Puțini își fac griji că vaccinatul nu va mai putea să doneze sânge fără a contamina instrumentarul.
Puțini și-au făcut griji atunci când au decis să interzică tratamentele pentru rebotezata gripă.
Și puțini și-au mai făcut griji atunci când termenul de așteptare de 15 minute după vaccinare a fost abandonat în Marea Britanie – permițând ca pacienții să aibă reacții de șoc anafilactic în drum spre casă.
Puțini și-au făcut griji că vaccinurile ucideau și vătămau cu miile și că s-au descoperit dovezi ale legăturii dintre vaccinuri și efectele adverse la inimă, cheagurile de sânge și vătămarea creierului.
Ca de obicei, oricine vorbea despre toate astea era demonizat sau distrus sau amândouă.
De fiecare dată când este identificată o nouă tulpină, autoritățile folosesc descoperirea ca un pretext pentru a promova cu mai multă energie vaccinurile.
Nu există nici o dovadă că vaccinurile fac ceea ce oamenii cred că fac, însă dovezile că vaccinurile ucid și vatămă sunt tot mai numeroase de la o zi la alta.
Persoanele malefice și demente din spatele acestui plan de cucerire a lumii și de control asupra vieților noastre își continuă demersul în același ritm susținut, deoarece nu își permit să se oprească.
Necinstea lor lipsită de complexe îi forțează să meargă înainte.
Au adoptat mai multe lockdown-uri, mai multe restricții și mai multe reglementări și au amenințat să îi închidă în case pe înțelepții care refuză injecțiile lor – sau să îi excludă din societate, să îi închidă în închisori sau în lagăre de concentrare.
Lockdown-urile au redus dezvoltarea imunității naturale și au vătămat sănătatea fizică și mintală a celor care s-au supus.
A devenit clar că cei care s-au vaccinat puteau acum răspândi infecția la cei sănătoși – răspândirea asimptomatică a devenit astfel o realitate din cauza vaccinurilor toxice.
Dar cu cei care au permis să fie injectați? Ei bine, dovezile arată că majoritatea sunt condamnați la o moarte prematură. Există probe solide – țineți minte – că vaccinurile pot afecta creierul.

Nu nevaccinații ci obedienții sunt de vină!

Vedete din lumea întreagă au devenit peste noapte experte în sănătate –  recomandând vaccinurile pentru toți și terfelindu-i pe cei care nu se conformează.
Sfatul meu este simplu: nu acceptați niciodată sfaturile de sănătate de la cineva în care nu ați avea încredere să vă scoată apendicele.
Cetățenilor din lumea întreagă li s-a spus că sistemele lor de sănătate sunt în criză, copleșite de pacienții cu COVID. Acestea erau minciuni. Spitalele și doctorii erau mai puțin ocupați decât de obicei iar personalul medical repeta și înregistra video-uri cu dansuri.
S-au creat în mod deliberat întârzieri în spitale din cauza unor măsuri guvernamentale cum ar fi lockdown-urile și distanțarea socială.
Cetățeanul obedient a crezut că purtatul măștii și vaccinarea la nesfârșit vor schimba situația. Dar, evident, nu acesta era planul.
Guvernele au pretins că restricțiile impuse societății sunt din vina celor care refuză să se vaccineze.
În realitate, desigur, lucrurile stau exact pe dos. Obedienții sunt cei responsabili de restricții.
Iar indivizii care fac cozi pentru „boostere” mortale și inutile în Marea Britanie sunt niște egoiști, deoarece stupiditatea lor va face ca numeroși pacienți bolnavi de cancer să aștepte ani de zile pentru a-și primi tratamentul – totul din cauză că medicii își petrec timpul primind onorarii imense făcând vaccinuri COVID.

Genocid deliberat

Mulți pacienți mor înainte de a apuca nici măcar să fie diagnosticați, necum să mai fie tratați. Toate astea sunt un genocid deliberat.
Prin promovarea forțată a „boosterelor” maleficii sporesc deliberat numărul celor care vor face ceea ce ei numesc COVID și care s-a dovedit a fi o gripă re-etichetată.
Niște ticăloși ignoranți și lacomi îi înțeapă pe niște cretini ignoranți și speriați deoarece loialitatea lor a fost cumpărată de o bandă de psihopați.
S-a spus că relația noastră cu guvernele și colaboratorii lor seamănă cu relația umană dintre o victimă și un abuzator. Mă tem că nu. Relația noastră cu guvernul seamănă mai mult cu relația dintre o victimă și un psihopat criminal cu sânge rece.
Nu avem de-a face cu niște abuzatori obișnuiți, care ar putea să-și schimbe comportamentul. Avem de-a face cu niște indivizi care sunt mai malefici decât majoritatea oamenilor își pot imagina, și care au milioane de colaboratori care nu au nici mintea, nici curajul să realizeze ce se petrece.

Lista neagră a dictatorilor

Marea problemă este că nu avem timpul necesar pentru ca cei cu creierele spălate să-și revină în simțiri.
Faceți o listă cu cei mai malefici și cruzi dictatori din istorie: i-ați trece cu siguranță pe Ivan cel Groaznic, pe Atila Hunul și pe Gingis Han.
Astăzi, îi putem adăuga pe Tony Blair, pe Bill Gates, pe Prințul Charles, pe Klaus Schwab, familia Rothschild, pe Fauci, pe Whitty (consilierul principal al guvernului britanic în probleme de sănătate) și mulți alții care, până la urmă, vor fi figura în panteonul celor mai malefici indivizi din istorie.
Dacă prefăcutul Fauci, Whitty cel cu ochii morți, Ferguson cu nădragii în vine și ceilalți au spus vreodată adevărul în ultimii doi ani, mă tem că n-am sesizat.
Doar când, la început, Fauci și Whitty ne-au spus că nu folosește la nimic să porți mască. Asta a fost cu siguranță adevărat.
De la începutul acestei lovituri de stat mă gândesc că Whitty, iar nu Boris Johnson conduce Marea Britanie. Nu trebuie să uităm de legăturile sale cu Gates. Ce păcat că a refuzat în mod constant să dezbată cu mine această chestiune. O oră în direct la o televiziune și totul s-ar fi încheiat.
Acești consilieri aparent inofensivi și nealeși de nimeni sunt printre cei mai periculoși indivizi din lume – ei doresc să ne confiște libertatea și umanitatea.

Războiul ultimului Crăciun

Nu putem spera ca inamicii noștri să se schimbe. Nici nu putem aștepta ca aceia care colaborează cu ei să își vină în fire.
Cu fiecare zi care trece situația noastră devine și mai înfricoșătoare.
Purtătorii de măști – care suferă de supunere oarbă față de autoritățile demente și de sindromul atașamentului de mască – devin din ce în ce mai speriați și mai docili pe măsură ce minciunile continuă.
Timpul ne presează. Trebuie să câștigăm acest război foarte repede.
Crăciunul vine anul acesta însoțit de numeroase temeri – mai ales cea că acesta ar putea fi ultimul Crăciun pe care vom avea voie să îl sărbătorim. Inamicii noștri vor să ne distrugă religia, la fel cum vor să distrugă micile afaceri, pe proprietarii de locuințe, pe cei care economisesc, pe antreprenori și pe lucrătorii independenți.
Trebuie să fii orb ca să nu vezi cum evoluează lucrurile. Dacă nu câștigăm acest război, s-ar putea să fie ultimul Crăciun la care mai avem dreptul.
În nici un alt moment din istorie, omenirea nu a fost într-un pericol atât de mare. Nu este de mirare că mulți oameni au mai mult de un brad de Crăciun anul acesta. Noi avem trei.

Dezastrul care ni se pregătește

În anul care vine trebuie să ne batem mai aprig ca oricând deoarece viitorul vine peste noi cu mare viteză. Prețurile la energie și hrană vor exploda. Vor fi pene de curent. Costurile pentru întreținerea proprietății vor sări în aer iar chiriile – atunci când locuințele de închiriat vor fi disponibile – vor exploda și ele.
Inflația va exploda și ea, vor fi o grămadă de falimente și milioane de persoane își vor pierde casele și afacerile.
Scopul final este controlul. Citiți cartea mea, „Endgame” dacă doriți să vedeți ce ne așteaptă dacă nu învingem dușmanul.
În 2022, vor fi mai multe lockdown-uri, deoarece, dacă inamicul tău se ascunde în tranșee continui să-l bombardezi.
Urmăresc să ne dezbine: femei contra bărbați și viceversa, negri contra albi, tineri contra bătrâni, anti contra pro- încălzire globală.
Nu aș fi surprins să văd mai multe interdicții ale alcoolului – despre care pretind că ar fi o cauză a încălzirii globale – și mai multe interdicții pentru femei de a circula noaptea, pentru a le proteja de răufăcătorii care bântuie pe străzile noastre.
Reguli stricte pentru purtarea măștii, fără alcool și interdicții pentru femei de a circula noaptea.
Numărul deceselor va exploda în Marea Britanie, pentru că sistemul medical cel mai socializat din lume, care acum funcționează într-o țară comunistă, a fost distrus în mod deliberat și nu mai este potrivit scopului său.
Însă decesele vor fi deliberate – provocate de cancer, de bolile de inimă și așa mai departe.
Vor fi mai multe vaccinuri – până la urmă, ele vor deveni lunare.
În Africa se vor înregistra sute de milioane de morți și nimeni din afara Africii nu va băga de seamă.
Companiile de investiții și fondurile de pensii nu vor mai investi în combustibili fosili și în mine – chiar dacă vom avea nevoie de petrol și metale zeci de ani de acum încolo – și vor ezita din ce în ce mai mult să își bage banii în companii de armament.
Ați putea argumenta – și sunt de acord cu voi – că a nu investi în armament este un lucru bun. Sunt mari șanse ca noi, cei din occident, să nu mai fabricăm distrugătoare și avioane cu reacție din cauza petrolului pe care îl consumă.
Dar iată o întrebare: credeți că China, Coreea de Nord sau Rusia se vor opri să cheltuiască bani pe arme? Nu, nici eu nu cred. Asta nu va crea un dezechilibru?
Și se va pune din nou problema unui guvern mondial pe care toată lumea îl va primi cu brațele deschise.
Peste tot în lume, EI doresc să ne detestăm guvernele naționale – și asta funcționează – pentru a accepta cu bucurie guvernul mondial unic pe care îl pregătesc de zeci de ani.

Anul în care ne scuturăm de Frică

Toate astea ne așteaptă în 2022. Însă, nu uitați, disperarea este un semn că vom câștiga.
Însă, între timp, ar trebui să ne folosim de sărbătorile de Crăciun pentru a ne încărca bateriile pentru a fi pregătiți de amenințările care ne stau înainte.
Suntem o armată și trebuie să colaborăm. Nu trebuie să ne lăsăm demobilizați de cei cu mintea opacă sau de cei prea fricoși pentru a accepta adevărul.
Sclavia a fost abolită cu mult timp în urmă. Însăși ideea vaccinării obligatorii presupune că Statul deține proprietatea corpurilor noastre, iar aceasta înseamnă sclavie.
Avertizez de un deceniu în legătură cu vaccinarea obligatorie, deoarece guvernele din lumea întreagă au dorit cu disperare să o adopte.
Poate că indivizii care au dărâmat statuile celor care aveau legături istorice cu sclavia ar trebui să-și aplece atenția asupra unei amenințări teribile; un pericol clar și actual.
În ultimii doi ani au fost și niște aspecte pozitive. Am aflat în cine putem avea încredere și în cine nu. Ne-am făcut prieteni buni și am descoperit colegi care ne împărtășesc ideile.
„Establishmentul”, din ce în ce mai disperat, nu a stat cu mâinile în sân. Fiecare medic și om de știință onest din lume este acum etichetat de Wikipedia ca un adept al teoriei conspirației.
Chiar și site-ul Wikipedia despre fimul multi-premiat realizat după romanul meu, „Mrs Caldicott’s CabbageWar”, a fost distrus deliberat.
Filmul are niște cronici excelente, este prezentat regulat la TV, și are aproape 1000 de aprecieri de aproape 5 stele pe Amazon, însă Wikipedia prezintă doar o apreciere de 1 stea a BBC.
Numele mi-a fost șters din caseta de sumar, astfel încât să nu fiu inclus pe alte site-uri derivate, iar singura dată când sunt menționat ca autor sunt descris – inevitabil – ca un adept al teoriei conspirației.
Încă o dată, scopul este să-mi distrugă reputația și veniturile. Asta arată în ce măsură „Establishmentul” este îngrozit de adevăr. Wikipedia este coruptă și o unealtă a „Establishmentului”.
Continui să găsesc uimitor că Wikipedia elimină minciunile dintr-o pagină a lor dacă le dai bani. Apoi cer mai mulți bani pentru a nu le pune la loc. Sunt convins că acest comportament este contrar legii.
Cea mai mare parte din munca mea este efectiv eliminată și, evident, sunt interzis pe rețelele sociale. Nu mi s-a permis niciodată să postez pe Facebook și Twitter. Facebook mi-a comunicat că sunt o amenințare pentru comunitate. Am fost interzis și pe LinkedIn.
Patru dintre cărțile mele au fost interzise – ele sunt accesibile în mod liber pe site-urile mele. Și așa mai departe.

Cei care au început acest război sunt îngroziți

Dacă vom pierde acest război, aceasta nu va fi doar din cauza guvernelor și a presei – va fi din cauză celor care pretind că sunt de partea noastră, dar care stau și bocesc și sunt incapabili să vadă lucrurile în ansamblu, nu înțeleg că purtăm un război pe viață și pe moarte.
Marea lor majoritate nu fac nimic util – doar se ascund în spatele unor pseudonime stupide.
Haideți să facem ca 2022 să fie anul în care ne scuturăm de frică! Vom câștiga acest război, și voi și cu mine nu putem fi cumpărați sau intimidați.
Să-i facem pe ei să se teamă de noi! Inamicii noștri sunt lipsiți de spirit, de umor, sunt lacomi, lași și grotești. Gândiți-vă la ei! Cum am putea îngădui ca aceste ființe triste, urâte, neterminate și jalnice să ne învingă?
Să facem din 2022 anul în care distrugem cuștile în care ne-au băgat și să-i punem pe fugă să se ascundă în găurile lor!
Ne putem trage puterea din răutatea lor, din cruzimea lor, din lipsa lor de scrupule și din lăcomia lor.
Nu uitați: cei care au început acest război sunt îngroziți. Ei sunt conștienți de prețul pe care vor trebui să îl plătească dacă pierd. E o șansă pe care au avut-o o singură dată în viața lor. Și ei știu la fel de bine ca și mine că noi vom câștiga. Sunt pe cale să piardă războiul propagandei.
Traducere: Adrian Pătrușcă

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu