Analize și opinii

Profesori germani propun drogarea celor care nu-i acceptă pe migratorii musulmani!

Drogul poate fi administrat prin pulverizarea în aer! Atenţie la avioane şi locuri aglomerate!



Parcă şi văd piloţii CIA umblând prin Europa cu dozele de oxitocină, cu care să-i sedeze pe „contraşii” marii migraţii. Şi pe toţi ongişti ăia deja drogaţi, umblând cu buteliile de spray pe străzi şi pulverizând-ne într-o veselie. Iar Victor Orban ar trebui să iasă în public numai în cuşti special amenajate, plus cu mască şi butelii de oxigen în spate.  Nu aş vrea să aud că, după o baie de mulţime, începe să-şi implore cetăţenii să-i primească cu iubire pe migratori.

Dincolo de ironia amară a celor de mai sus, ceea ce am enunţat în titlu este absolut real. „Distinşii” profesori şi cercetători de la Universitatea din Bonn, vizibili mai jos, propun ca cei recalcitranţi să fie trataţi cu oxitocină, numită şi „drogul iubirii”, un hormon produs de glanda pituitară şi eliberat ca răspuns la trăirea sentimentelor de afecţiune.

Cei patru au determinat că oamenii sunt mai amabili cu prietenii şi cu cei din familie decât cu străinii, ceea ce ştiam cu toţii. Dar ei au „descoperit” şi că o persoană poate fi făcută mai prietenoasă prin efectul combinat al oxitocinei, care să simuleze efectele emoţionale ale unei afecţiuni fizice, şi cu ajutorul „forţării” normei sociale prin intermediul „semenilor” care privesc cu deschidere sosirea migratorilor.

Efectul combinat al oxitocinei şi influenţei semenilor poate diminua motivele egoiste – spune profesorul Hurlemann de la departamentul de psihiatrie. Date fiind circumstanţele, oxitocina poate ajuta la promovarea acceptării şi integrării migratorilor în culturile vestice.

Este etic să se facă acest lucru? Hurlemann este sigur că „da”!

„Cercetarea” lor s-a desfăşurat în trei etape în care au avut un eşantion de 100 de persoane, cărora le-au dat bani pe care să-i dea unor oameni în nevoie, apoi au administrat oxitocină la 50 dintre ei, şi, în final, au dat oxitocină şi celor recalcitranţi. Efectele: primii 50 drogaţi au devenit şi mai generoşi cu migratorii decât cu germanii în nevoie (ei fuseseră deja oarecum mai generoşi cu migratorii şi în prima fază), apoi sub presiunea oxitocinei şi a comportamentului semenilor, chiar şi cei cu atitudini negative au devenit cu 74 % mai generoşi.

Dacă nu se cunoaşte surse fondurilor pentru această cercetare (probabil, Soros să trăiască!), se ştie că cei patru propun nu numai drogarea semenilor germani, ci a tuturor celor care au o atitudine negativistă.

ATENŢIE, oxitocina poate să fie adminsitrată prin  pulverizarea ei în aer sub formă de aerosoli. De exemplu, din avion, sau de la sol sub acoprirea că se combat ţânţarii, în aerul condiţionat al marilor clădiri, în trenuri, avioane, autobuze, metrouri, magazine….

Sursa: Solidaritate europeana, traducere dupa articolul Brave New Europe: German Professors Want to Drug Europeans so They’ll be More “Accepting” of Muslim Migrants

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Daca am trai intr-o Lume normala si responsabila, acesti sobolani progresisti ar fi internati de urgenta in cele mai stricte azile si pusi imediat in camasi de forta, nemaiputand propaga astfel, aceste solutii de “noaptea mintii”! Saracul doctor Mengele, era mic copil pe langa astia!!

  • Buna dimiiiiii
    Ninge cu fonduri, fonduri, fonduri pentru cercetare pe baza de OXITOCINA, fonduri pentru integrarea musulmanilor, fonduri pentru finantarea campaniilor electorale (Sursa: …musulmana, evreiasca, XYZ, Dumnezeu mai stie?! Allah ?!), fonduri pentru inarmare, alimentare bugete, programe, tehnologii de modificat tot ce misca, sufla, respira, trateaza, vaccineaza, dezinfecteaza, hidrateaza, cosmetizeaza etc. Doar nu crede cineva ca ninsoara asta e de la Dumnezeu cel adevarat; e ninsoare strategica pe fondul economiei de piata, mentinerea pietelor de desfacere produse de import, sustinerea profitului companiilor apartinand investitorilor straini…eiii si pt crearea unor culoare de zbor, miscat norii dintr-o parte in alta din cauza de zburatoare invizibile, nedetectabile si alte tehnici ce vizeaza modific. clima, axa, inversiune poli, biotop, habitat, ecosisteme, sisteme, matrice. Tehnici combinate, caci si Dumnezeul cel adevarat, Lumina din Lumina are Imparatie. Jihad cu armaghedon la blender.

  • Si-apoi daca s-ar pulveriza numai cu oxitocina, “drogul iubirii”, dar se pulverizeaza/hibridizeaza cu substante periculoase, otravuri, pesticide, virusi, bacterii (gripa aviara, ebola, sars, zika, chemtrails etc.). Umanitatea in general este supusa unor actiuni distructive, odioase (trafic cu fiinte vii, droguri, arme, infractiuni/imbolnaviri cu transmitere sexuala, crima organizata, infractiuni ec, fiscale, financiare, bancare, bursiere, operatiuni “steag fals”, atacuri “psi”, hibride, stiri false, spionaj, sabotaj, tortura). Canibalism! Dimensiunea genocidului. Se spune ca uneori “adevarul este mai naucitor decat fictiunea”, insa, numai cunoscand cauza adevarata a fenomenelor, reusim sa identificam, neutralizam, contracaram, vindecam, solutionam, tonifiem, imbratisam impreuna, de pretutindeni, un viitor bun, pasnic, luminos, prosper. Oricat am incerca sa ne eschivam, dam dupa deget, cires, ascundem realitati, istorii, gunoiul sub pres, tot adevarul ne va elibera! Si, tot ma rog ca cineva, dintr-un moment in altul, sa ne anunte un eveniment important. De Bine Suprem. Doamne ajuta!

  • A fi spiritual, pana la urma urmelor, nu inseamna altceva decat a te simti viu, constient, orientat temporo-spatial si la propia persoana, in stare de cunoastere adevarata a realitatilor istorice, inconjuratoare, obiective, sacre. A fi o idee mai bun decat am fost fiecare in dreptul nostru, cu o clipa mai devreme. A dori din tot sufletul, cu tot cugetul, din toata inima, si binele celui de langa noi, oriunde s-ar afla, Cer, Pamant, adancuri, subteran, baze secrete, arealuri, porti stelare, vortexuri. Limbajul multidimensional al universului. Solutia salvatoare: intoarcerea la aceasta stare de a fi.