Analize și opinii

Primarul din Rm. Vâlcea : “Am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlu gratuit si vom actiona conform legii”

Primarul din Rm. Vâlcea : “Am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlul gratuit si vom actiona conform legii”. Dupa prestatia penibila si minciunile pe care le-a spus in Parlamentul European, Gabriel Liiceanu a cazut in dizgratia primarului din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau.

Libraria_Virgil_Ierunca

Edilul din Rm. Vâlcea s-a considerat jignit de discursul lui Liiceanu din fata comisiei LIBE a Parlamentului European si il informeaza pe “filozof” ca pentru aceasta prestatie va ramane fara spatiul cu titlu gratuit in care isi desfasoara activitatea libraria Humanitas.

”Nu stiu cum ajung toti astia pe acolo (n.r. in Parlamentul European). Se duc si fac Romania de ras. Drept urmare am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlu gratuit si vom actiona comform legii”, a dezvaluit Mircia Gutau, potrivit infopuls.ro

Primarul din Rm. Vâlcea : “Am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlu gratuit si vom actiona conform legii”

In timpul unei conferinte de presa, primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a declarat ca nu mai poti beneficia de gratuitati atat timp cat jignesti Romania in cadrul celei mai importante institutii europene.

Nu este totusi cam de porc ca unii care se tot dau “de dreapta” in Romania si sunt toata ziua, de dimineata pana seara cu justitia pe limba, sa fie asistati social in asa hal incat sa li se ingroase portofelul pe spinarea tuturor celorlalti care platesc taxe si muncesc din greu pentru fiecare banut?

Cu ipocrizia sa specifica, pseudopatriotica, papagalul de la Realitatea TV ii plangea de mila (n.r. cu lacrimi de crocodil) “filozofului” Liiceanu, pentru ca a cazut in dizgratia primarului din Ramnicu Valcea si s-ar putea sa fie evacuat cu tot cu librarie.

Aceiasi asa zisi “filozofi” care indeamna cu manie proletara la taierea de ajutoare sociale si alte indemnizatii sau subventii, sunt de o viata intreaga obisnuiti sa se ghiftuiasca bine cu pomana fix de la bugetul statului.

“Ceea ce editeaza Humanitas in ultima vreme este pe cat de substantial, pe atat de detasat de anumite valori nationale. Asta este insa alta poveste care ar trebui studiata stiintific pe ideea cum poate o editura sa si faca bine dar sa si manipuleze subtil si masiv.”, scrie Gheorghe Smeoreanu pe criterii.ro

Sursa: Glasul.info

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu