Analize și opinii

Potrivit felului în care promite, dacă Ludovic Orban era pînă acum ministru al transporturilor, erau deja gata autostrăzile pe Lună, pe Marte şi liftul spaţial către Calea Lactee!

Ce stabilitate politică, ce securitatea naţională? Nişte baloane de săpun în mintea politicienilor „toxicologi”! Iohannis îşi doreşte preluarea totală a puterii pentru penele! Vrea majoritate „confortabilă”!  Adică, la fel ca o saltea de pat pe care scrie: „nu vă aşezaţi, nu e pentru fraieri”. Ciolacu vrea şi el guvern de uniune naţională! Nu cumva face concesie adversarilor? Şi P.D.L.-ul a avut toată puterea şi s-a înecat cu ea de gît!Oamenii lui Iohannis vor strigături şi dans, dar din şandramaua guvernului penele iese fum mai ceva ca-n Australia! Cine mai ştie ce blaturi şi tîrguri au loc între odioşii puterii?, că nu degeaba se vorbeşte de învelirea tăriceanului cu penele puterii. Orban şi-a vopsit părul ca să pară june în 2020, dar Iohannis vrea anticipate! Îi face niţel vînt! Aţi vrut la putere?, staţi la putere incompetenţilor! Va fi boschetar Orban dacă pierde scaunul de premier? Săracul! Cum va trăi cu 3.000 de lei pe lună! Rareş Bogdan, şi el o „broască râioasă” – ca să lucrăm cu materialul clientului -, dacă ajunge premier, e vai de cămaşa românului! Clovnul e de o violenţă devastatoare! Ce spectacol dramatic şi ce slugoi jalnic acest Rareş Bogdan! Ori de cîte ori are ocazia publică, îşi pupă în fund, în mod „doct şi elegant”, Klovnul-şef. Linguşeala, trădarea şi traseismul sînt la români mult mai vechi decît scrierile caragielene. Aşadar, guvernare nu avem. Avem scandalurile lor politice.

Aceeaşi perdea de fum şi la usere! Barna a venit cu un proiect care să elimine pedepsele penale ce incriminează consumul propriu de droguri, crezînd că drogurile vor rezolva problemele acute ale ţării. Fie, ei, de la penele sau usere, au nevoie de „iarbă” pentru iluminare! Pe un idiot nimic şi nimeni nu-l poate scoate din condiţia sa (cu toate că, idiot, la origine, în greacă, înseamnă cel care îşi vede de treburile sale), iar Barna manifestă frăţie cu drogaţii, homosexualii şi cu cei care vor distrugerea familiei tradiţionale, preocupat de aplicarea instrucţiunilor murdare, dictate din afară. Nu de necesităţile imperioase ale cetăţeanului. Afurisiţii ăştia, pe care colegul lor de partid Claudiu Năsui i-a numit „cămăşile negre”, vor scădea sub 5% în sondaje! Mai ales cu Barna, în vîrful plopului cu mere! Mai ales că, o altă broască rîioasă a ţîşnit din tufe direct pe scenă, şi sîntem nevoiţi să-i ascultăm orăcăitul guran. Şi-a propus să sară cît mai sus! Se ştie, însă, gargara se diluează numaidecît!

La DNA s-au tras perdelele groase, iar Iohannis nu mai aminteşte o vorbă despre lupta anticorupţie, de cînd, făcătoarea de dosare false, celebra decapantă, protectoarea marilor corupţi, ne-a părăsit pentru un post călduţ în cocina bruxelleză. Drept era ca, după faptele comise, baschetbalista să fie păzită şi protejată de gratiile reci de la Rahova sau Jilava! Homocentriştii, obrăznicia şi laşitatea au învins! Manipularea este atît de groasă, încît a pătruns pînă la „imbecilii din ultima pătură socială”, cum spunea Hitler. Au învins aceste două oferte catastrofale – preşedinte şi guvern –  care ne vor da doar mărunţiş, în timp ce noi, le dăm salarii uriaşe din impozitele noastre, înainte, ca la curve, ce sînt! Incompetenţi, egoişti, ticăloşi, perverşi, de trei luni, fac eforturi pentru a „îngropa” mai abitir viitorul Ţării. La comenzi şi interese străine vor lăsa ţara în chiloţi!

Ăştia nu-s capabili nici să păzească oile! Au acelaşi comportament ca al decapantei, care a asasinat viitorul multor oameni de bună credinţă! Ca să ajungă la alegeri anticipate, odioşii penelişti şi tartorul cel mare s-au zbătut să provoace moţiunea de cenzură! Orban declară că nu demisionează, ci îi determină pe social-democraţi să demită guvernul. Ce spuneam eu? Puterea are endorfine care le aduce o stare euforică dependentă, iar sănătatea noastră socială a ajuns să depindă de înşelătoria lor acută! Pesedeul se prea poate să-şi fi băgat un şarpe în sîn, dar şarpele n-o să stea fără să-i muşte! Blatul masiv şi jocul de glezne sînt cunoscute şi de ei! Deh!, boli contagioase, metehne vechi, şi nenorociţi de pus în carantină!

În focarul acesta de reală corupţie şi de timidă revoltă pentru dreptate, adevăr şi libertate s-au pripăşit manipulatorii şi trădătorii marca Iohannis, care au lobotomizat creierul norodului şi s-au pus pe experimente! Vor creşterea vîrstei de pensionare! Nemernicii! Ştiu că  românii care au muncit o viaţă îşi trăiesc ultimii ani nu în concedii, ci în suferinţă, lipsuri, boli, spitale şi medicamente? Dacă la Ministerul Muncii un cîntăreţ a ajuns consilier pe probleme de stat, asta spune tot şi e de plîns! Doar să te uiţi la ministreasa muncii, şi chipul ei îţi vorbeşte de la sine! Un aspect similar şi la „finanţele” ţării! Orban a numit un escroc imobiliar în funcţia de secretar de stat: Mironel Panţuroiu, implicat în scandalul imobiliar „Terra Residence”, în urma căruia zeci de familii s-au trezit că apartamentele pe care le plătiseră erau ipotecate de dezvoltator în favoarea unor bănci. Păgubiţii se judecă şi azi la Tribunalul Bucureşti cu Mironel Panţuroiu. Iată cine va gestiona datoria publică a României! O datorie istorică de aproape 5 miliarde de euro, pe care guvernul Orb-ban a făcut-o în trei luni! Orban nu mai încetineşte motoarele, şi, potrivit felului în care promite, dacă era pînă acum ministru al transporturilor, erau deja gata autostrăzile pe Lună, pe Marte şi liftul spaţial către Calea Lactee. N-ar mai fi apărut în calea autostrăzilor, ca specii protejate, liliecii, urşii, cretinii şi, mai nou, gîndacul croitor de stejar. De fapt, găşcarii lui Orban sînt lighioane protejate politic din ţară şi de-afară! Sperăm că, la timpul potrivit, aceşti nelegiuiţi vor primi cuvenitele şuturi în fund! Greşeala noastră, că-i lăsăm de capul lor, să ne bage mîinile în buzunare.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Revista Art-Emis