Analize și opinii

Petre Caluian: ”Vaccinați-vă și veți fi liberi!”

După delirul nazistoid al primilor oficiali ai țării, iată că și Csaba Asztalos, oberștrumferfürerul de la „combaterea discriminării” zice că „tratamentele diferențiate” intre vaccinați și nevaccinați nu sunt discriminări.

Deci ca să ințelegem exact cum stăm..

Instituția (de extracție totalitară) care a fost inființată ca Minister al Adevărului, se aliniază celorlalte instituții ale statului și dă undă verde prin vocea conducătorului ei politic, tezelor că Vaccinul trebuie făcut, nu pentru propria protecție sanitară a celui care alege această metodă experimentală de imunizare (mă rog, cine crede in el), ci pentru evitarea riscului reprimării din partea statului.

Care reprimare desigur, nu este discriminatorie..

Vaccinul așadar iți dă drepturi sau după caz, lipsa lui, ți le ia.

Mai clar de atât cum să o spună, ca să priceapă și ultimul om care mai are un neuron cât de cât viabil in capul său?

Vaccinați-vă și vă vom reda libertatea! Ăsta e indemnul nazist sub care guvernul, prin toate trompetelee propagandistice impinge șeptelul la injectare.

Vaccinați-vă și veți fii liberi! Nicidecum sănătoși, garanția sănătății neputând-o da nici măcar producătorii Serului pe infernal de stufoasele prospecte, ceea ce dovedește că propaganda și indemnurile care insoțesc politicile guvernului sunt nu doar fără acoperire, dar total liberticide in scopul lor.

Vaccine macht frei… și vei putea merge la plajă. Sau la „dușuri”…

Așadar regimul politic aflat nu doar vremelnic dar și moral ilegitim la putere (dată fiind prezența inregistrată la alegeri care anulează orice legitimitate) te presează, te obligă să iți injectezi Serul, pentru dobândirea de (unele) drepturi și libertăți. Libertăți altfel naturale care, o dată că sunt ale tale sunt și inalienabile – tu ca om născându-te liber și doar o convenție făcând ca o parte din libertatea ta suverană să fie transferată statului in schimbul unui angajament formal al acestuia că iți vor fi apărate și protejate toate drepturile fundamentale, dar și garantate printr-o serie de acte și documente interne și internaționale, tratate și convenții semnate de stat in numele tău, cetățean. Și Stat care, conform contractului incheiat cu tine, este obligat să te reprezinte in inetresele tale, o dată prin președintele republicii, care reprezintă statul, cât și prin parlamentul național, care reprezintă poporul. Nu să te reprime prin suspendarea drepturilor tale legitime, când interesele ilegitime ale unui grup sau altul incălecat vremelnic peste statul român intră in conflict cu drepturile și interesele cetățeanului.

Trebuie să punem lucrurile la locul lor. Nu eu sunt servitorul statului ci statul, prin atributele sale legale și constituționale, ca și prin reprezentanții mei aleși sunt obligați să-mi apere și servească interesele. Nu invers. Ori confonform celor spuse mai sus, nu există nicio instanță care să-mi dea libertatea, ea, Libertatea, ca stare și drept natural al meu imuabil nefiind tranzacționabilă.

Autor: Petre Caluian

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Vaccinați-vă și veți fi liberi! La Bellu,Pantelimon 2,Izvorul Nou? Unde veti fi liberi?