Analize și opinii

Petre Caluian: ”Testen macht frei…”

Povestea asta cu așa-zișii bolnavi asimptomatici care, ca nicăieri in lumea civilizată, in loc să fie lăsați acasă pe semnătură proprie sunt vârâți cu forța in spitale „suport” incropite in tot felul de hale și spații improvizate, in care mobilierul este cel mult o butaforie și aia de cea mai proastă factură și condițiile de spitalizare și sanitare inexistente, pe mine mă duce cu gândul la existența unor lagăre de concentrare. Lipsesc doar imprejmuirile din sârmă ghimpată și foișoarele de pază.



Dacă se face testarea „de masă” a populației, cum ne zic ei, pentru controlul răspândirii virusului, dar regimul de teroare refuză cu incrâncenare ca cei depistați „pozitiv” dar cu forme ușoare sau asimptomatici să se autoizoleze pentru tratament la domiciliu și ii vrea cu tot dinadinsul inchiși in lagăre, ce vor face cu poate niște milioane de oameni „infectați”, cum se presupune că se răspândește epidemia? Și cine poate verifica și eventual contesta rezultatul testării odată ce cel vizat a fost săltat de acasă sau de pe stradă și a dispărut in spatele gardurilor de sârmă ghimpată? Știți taberele FEMA pe care le vedeam prin filmele americane apocaliptice? Cam pe aici suntem…

Sigur că in plin regim autoritar, cu drepturile cetățenești suspendate, mă pot gândi că abuzul autorităților poate merge până la internarea celor care nu se supun, a incomozilor, inadaptaților, indezirabililor, in aceste lagăre, departe de priviri indiscrete, de unde se poate intâmpla orice. Inclusiv dispariția lor fizică. S-au imbolnăvit de deces, săracii.. Știți.. covidul..

Cine mai poate verifica dacă decesul nu s-a produs din alte cauze induse? Autopsii nu se fac, iar trupurile decedaților sunt ori incinerate ori inhumate fără ca apropiații să mai poată avea acces la cel dispărut.

Este dacă vreți aceeași metodă de lichidare a dizidenților folosită și de regimul comunist in spitalele psihiatrice, cu deosebirea că regimul nazi-pandemic rezolvă problema nu prin prăjirea creierelor in instituții „specializate” ci pe principii de „competitivitate”.

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Iudele astea dambovitene se joaca neprermis de mult cu rabdarea poporului roman!  Dar si cand o exploda mamaliga…!