Analize și opinii

Petre Caluian: Terminați, dracului, cu propaganda „imunizării”! E zombificare, nu imunizare!

Conform DEX imunzarea medicală reprezintă acel proces prin care un organism devine nereceptiv (imun) la o boală cu transmitere microbiană, în urma unui tratament sau a faptului că a trecut prin acea boală.

Ori conform prospectelor care insoțesc așa-zisele vaccinuri, ca și in declarațiile oficialilor, a medicilor, a politicienilor și a propagandei care îi acompaniază zgomotos, deși folosesc ilicit și manipulator termenul IMUNIZARE, acest așa-zis vaccin NU I-MU-NI-ZEA-ZĂ!

Aceste informații sunt cât se poate de publice. Toate vaccinurile sunt in FAZĂ EXPERIMENTALĂ! Deci nimeni nu poate spune ce efecte vor avea. Nici imediat, dar mai ales pe termen mediu și lung. Vaccinat sau nu, te poți infecta și transmiți virusul mai departe. Vaccinat sau nu, nu scapi de măsurile restrictive liberticide, dar ești folosit de puterea politică, de autorități, ca pretext de segregare a oamenilor pe criterii sanitare. Inclusiv a familiei tale, dacă printre ai tăi sunt persoane care refuză acest experiment nazist.

Scopul celor care au pornit această ofensivă nemaintâlnită până acum impotriva umanității, nu are ca țintă combaterea vreunei pandemii (al cărei vector patogen creat in laborator este instrumentat politic) ci instituirea globală a unui regim totalitar represiv, bazat pe „merite/credite sociale” obținute prin obediența față de „conducători”: noua-normalitate sau „marea resetare”, anunțată de aproape toți liderii lumii, la unison cu secta geriatricilor de la Davos.

In plus, cei injectați cu ARNm pot dezvolta forme mutante ale virusului, pe care să-l răspândească mai departe agravând criza sanitară, până la a induce o adevărată pandemie. (și vedem cu toții ce se intâmplă cu avalanșa „noilor tulpini” de când s-a pornit campania globală de vaccinare).

Vaccinul cu ARNm distruge sistemul imunitar natural al celui injectat, lăsându-l descoperit in fața oricăror patologii infecțioase viitoare.

Celulele ADN scrise invers (transcriptaza inversă) de molecula ARNm injectată prin așa-zisul vaccin, produc mutații ireversibile la nivel celuar, putând favoriza dezvoltarea unor maladii extrem de grave, infirmizante, letale.

Modificările la nivel celular sunt ireversibile și vor fi transmise ereditar copiilor.*

Nimeni din cei care ar trebui, nu iși asumă vreo responsabilitate pentru posibile efecte vătămătoare ale vaccinului!

Nici producătorii – care au obținut din partea guvernelor lumii imunitate; nici guvernele – care, dimpreună cu legislativele naționale sau organisme supranaționale (UE, OMS, ONU) au incălcat toate tratatele și convențiile internaționale care interzic proceduri medicale pe om fără acceptul liber consimțit și deplin informat al persoanei, anulând totodată drepturi și libertăți prevăzute in toate constituțiile țărilor democratice; nici personalul sanitar care il administrează – și acesta, fiind scos de sub acuzația de malpraxis in cazul vătămărilor produse de vaccin. Și nici propagandiștii de profesie ori mass-media, care au transformat viața oamenilor intr-un iad prin infernale campanii de propagandă vaccinazistă.

Singurul care va suferi consecințe directe de pe urma unor posibile și deloc de neglijat efecte adverse este doar cel care, de bună-credință, a acceptat să fie injectat.

Și ca majoritatea celor care au ales să se lase vaccinați, au ales calea injectării ca urmare a manipulării psihologice, nu din convingere deplină că o fac pentru sănătatea lor, ci ca troc pentru o brumă de libertate, și aia dată cu pipeta.

Și incă un „mic amănunt” care ar trebui să dea maxim de gândit: Nicio bancă sau agenție de asigurări nu incheie cotracte sau polițe de asigurare care să prevadă despăgubiri in urma unor potențiale efecte vătămătoare ale vaccinului. Ești pe cont propriu… Terminați așadar dracului cu „imunizarea” asta… Nu este imunizare, e zombificare… Și nu mai smintiți oamenii de cap! Și incă ceva…

In cazul in care cedezi și consideri că nu poți face față asaltului la care ești supus și decizi – ca să scapi de presiune și numai ca să scapi, deci nu din profunda ta convingere, să te lași ințepat, cere celor care te vor „vaccinat” (oficiali ai statului, angajatori, personal medical, etc.), o declarație olografă (poate fi și printată, dar cu elemene de autentificare), semnată, cu nume și prenume in clar, prin care să ți se dea asigurări ferme că:

1. produsul cu care vei fi injectat nu are efecte vătămătoare pentru viața sau integritatea ta fizică sau mintală și…

2. in cazul in care vor apărea efecte adverse (pe termen scurt, mediu sau lung), respectivii iși asumă răspunderea, pe persoană fizică și/sau juridică și, (din moment ce asigurările nu o fac) te vor despăgubi – pe tine sau urmașii tăi, conform cu prejudiciului suferit. Nimeni nu va semna așa ceva…

E șah – mat.

* Despre mecanismele subversive ale așa-zisului vaccin, pus in context medical și social, am scris mai pe larg cu câteva luni in urmă AICI. Din păcate, specialiștii care atrăgeau atunci atenția și continuă și astăzi să alerteze lumea (de la care mi-am alimentat și eu convingerile), au avut și au in contiuare dreptate…

Precizare:

Textul de mai sus nu este un indem către nimeni, să ia o decizie sau alta. Fiecare om e liber de conștiință și decide strict in ceea ce-l privește. Trebuie să fac această precizare, ca să nu fiu acuzat că fac propagandă contra „sistemului” sau că incerc să zădărnicesc nuș’ce. Sunt convingrile mele, cel puțin până in momentul acesta..

Ilustrația: Al Margen, Buenos Aires, Argentina, (detaliu)

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Adevarat! Nimeni nu-si asuma raspunderea pentru aceste vaccinuri. De ce? Au ceva de ascuns?