Analize și opinii

Petre Caluian: ”De ce trebuie oprit Johannis”

La vreme de bilanț după cinci ani de președinție antiromânească.– Johannis a sabotat in mod activ și continuu timp de aproape patru ani guvernarea legitimă a statului și interesele României.

– S-a opus tuturor legilor inițiate de partidul câștigător al alegerilor, care puneau statul român in avantaj in relație cu corporatocrația suprastatală și transnațională și care aduceau un plus de beneficii pentru România și cetățenii săi.

– A condus campania de demonizare pe model nazist a lui Liviu Dragnea, potențialul său rival direct la președinția României, pe care l-a eliminat băgându-l la pușcărie, spre a fi dat ca exemplu și ca represalii la comandă externă pentru politica pro-românească spre care acesta indreptase partidul pe care l-a condus.

– A instigat la dezordine socială și a indemnat in stradă, la răsturnarea in forță a guvernului legitim.

– A suspendat Constituția de facto, prin incălcări repetate și refuzul să intre in limitele ei, sfidând deciziile CCR.

– A blocat guvernarea prin refuzul semnării decretelor de numire a miniștrilor propuși de prim-ministrul in funcție.

– A sabotat pentru interesele sale personale, de grup și ale altor state, interesele României in relațiile internaționale.

– A umilit și insultat sentimentele profunde ale unui important segment din populația României, numindu-i „fanatici religioși” pe cei care au altă ințelegere despre orânduirea și rostul vieții și nu-i impărtășesc „viziunea” progresist-globalistă in a cărei cămașă de forță vrea să inghesuie o societate românească in general atașată valorilor tradiționale și național-conservatoare.

– A sfidat in calitatea de președinte al statului, apreciind ca ar fi o comemorare și nu celebrare, Centenarul Marii Uniri, lipsind de la ședința comună a Parlamentului, dar fiind prezent la Zilele Unității Germane.

– Este decorat, ca președinte al statului român, de reprezentanții altor state, printre care de cancelarul Germaniei, „pentru merite și servicii deosebite aduse statului german.”

– Și-a asumat trecutul nazist al Grupului Etnic German in calitate de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, căruia primarul Johannis, aflat intr-un uriaș conflict de interese i-a predat patrimoniul Grupului.

– Are o agendă externă ascunsă, departe de interesele de suveranitate ale României, agendă pe care nu o supune dezbaterii publice și aprobării Parlamentului.

– A instigat și continuă să instige la război civil prin mesaje agresive de inspirație fascistă, prin care amenință și indeamnă la dispariția unui partid politic românesc și implicit a celor cel puțin șase milioane de cetățeni care îl susțin și se regăsesc in politicile social-democraților.

– S-a implicat in mod activ după trei ani de sabotaj a guvernării, incălcând Constituția, in răsturnarea guvernului legitim degajat de o majoritate rezultată din alegeri libere.

– S-a implicat in mod activ după inlăturarea guvernului, in formarea unui alt guvern, fără nicio legitimitate, susținut de partide minoritare politic și de politicieni care au trădat votul cetățenilor ce i-au trimis in Parlament și a unor formațiuni politice parlamentare care nu au trecut prin procesul electoral.

– A readus la putere și guvernare politicieni și partide politice „băsiste” rejectate de societate in mai multe rânduri de alegeri.

– A blocat continuu instigând grupuri de presiune impotriva reformelor din Justiție, care repuneau a treia putere in stat in drepturile sale de echilibru cu celelalte două și decongestionau aparatul de justiție de ingerințele ilegale și neconstituționale a serviciilor secrete și scoaterea lor totală de sub influența politică.

– A sabotat in interes personal (el insuși având dosare penale fiind dovedit ca infractor, sau inchise convenabil de către ICCJ) sau al unor grupuri de interese interne și externe numirea șefilor de Parchete, in așteptarea inlăturării neconstituționale a guvernului legitim și plantarea la șefia Parchetelor a unor șefi loiali structurilor oculte ilegitime de putere care l-au cocoțat la Cotroceni printr-o fraudă electorală și îi sprijină toate abuzurile de putere și ilegalitățile.

– A anunțat in repetate rânduri pe ton amenințător, „resetarea statului”, fără dezbatere publică, fără să prezinte vreun proiect, fără ca nimeni să știe ce inseamnă asta, in condițiile in care singura posibilitate de a schimba structural organizarea statului este prin schimbarea Constituției, nu doar prin revizuirea ei. Ceea ce ar deschide periculos calea largă atât pentru eliminarea articolelor care prin conținutul lor securizează statul in forma sa de „stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, cât și pentru construirea unei republici prezidențiale croită după chipul său, dar după voința ocultei care l-a făcut președinte.

– Și-a trădat in repetate rânduri jurământul de credință față de Popor, Țară și Constituție, depus la primirea mandatului de președinte.

Bun… știm toate câte s-au intâmplat, dar mai ales câte vor urma să se intâmple dacă acest sinistru personaj, o fantoșă a unei oculte, iși va continua președinția absolut dezastruoasă pentru statul român incă cinci ani de aici incolo, la Cotroceni.

Ne place sau nu, la alegerile prezidențiale, strâmbatul din nas că… politica „ne pute” și neimplicarea in actul alegerii nu este o opțiune.

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu