Analize și opinii

Pe mâinile unui patriot, Țara poate renaște din cenușa morbidă și înnecăcioasă sub care zace neputincioasă

Eu sunt plecat din Țară din iunie 1989, dar o parte din suflet mi-a rămas acolo. În toți acești 30 de ani de exil am analizat fiecare eveniment petrecut în Țară și, până în momentul de față, mi-am format o imagine clară despre ceea ce s-a întâmplat, de s-a ajuns unde s-a ajuns…Țara a fost transformată într-o colonie europeană și împărțită în comitate conduse de clanuri de trădători. Țara s-a vândut pe bucățele și s-a distrus conștient și organizat, în favoarea intereselor haitelor de șacali din exterior.

Cei aleși nu au fost aleșii poporului, ci aleșii acestor haite, care nu vorbesc și nu simt românește. Poporului i s-a oferit doar senzația halucinogenă că și-a ales conducătorii. Acești conducători au fost selecționați de către șacalii Ordinii Lumii Noi pe baza unor criterii care țin strict de caracterul mizer al fiecărui recrut:

– ușor de cumpărat cu bani,

– un moral decadent,

– ușor de manipulat,

– ușor de speriat,

– laș…

Aceștia au fost instalați în diverse partide prestabilite și crescuți în mocirla decadenței.

Dacă pică unul, va fi ales altul, dacă un partid supără oamenii, va fi instalat/ales un altul, dar de fapt și de drept ei vor fi aceiași trădători și vânduți, care vor dispare ieșind pe o ușă și care reapar intrând pe o altă ușă.

Schimbările sunt cosmetice, mizeria se va ascunde în continuare sub fardul de poleială aurită a UE…

Conducătorii adevărați se nasc! Conducătorii nu se fac în școli… Nu înveți la școală să fii patriot, să-ți iubești Țara și Neamul.

Pe mâinile unui patriot, Țara poate renaște din cenușa morbidă și înnecăcioasă sub care zace neputincioasă. De la zero, de la capăt și cu literă mare!

Autor: George Mocanu

Sursa: Anonimus.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Vor permite Papausarii externi, ca un patriot roman sa ajunga la conducerea Romaniei, atunci cand o zbura porcul!
    Doar printr-o revolutie a maselor cu armele in maini, se poate intampla asa ceva! Doar ca nu o vad posibila, la poporul nostru cel “aburit si adormit”!

  • Selecţie inversă. De la baza piramidei la vârf, de jos în sus, de la dreapta la stânga, de la sud la nord, de la est la vest, de la talpa tării, de la gloată… oare!? Din citoplasmă… !? De la ZERO…