Analize și opinii

Panică fiscală printre slugile străinilor, în frunte cu Gauleiterul Klaus!

Servitorii multinaționalelor și propaganda progresisto-globalistă au intrat în panică la anunțarea unor măsuri fiscale în favoarea românilor!Intenția Guvernului de ieftinire a prețului la gaze naturale și plafonarea acestuia până în anul 2022, recuperarea banilor depuși timp de cinci ani la Pilonul II de pensii, taxarea companiile energetice cu 3% din cifra de afaceri și introducerea „taxei pe lăcomie” în sectorul bancar au generat o reacție fără precedent în rândul corporațiilor din România și a propagandei globalisto-progresiste finanțată de acestea.

E disperare mare că, prin ordonanță de urgență a guvernului,  scade și se plafonează prețul gazelor. Fel și fel de „specialiști” în nimic, în frunte cu dobitocul impus Gauleiter peste colonie, se dau de ceasul morții ca să demonstreze că ieftinerea forțată a prețului impus de străini este „caca” și va avea ca efect… scumpirea celorlalte servicii. Cică gazul se ieftinește doar la producător, iar distribuitorul gazului și încasatorul pot să-l crească. „Specialiștii” nu explică turmei de naivi și ce motive ar avea transportatorul și încasatorul să-și mărească valoarea serviciilor, din moment ce ei plătesc mai puțin pe produsul finit?!

La fel, aceleași vuvuzele se dau de ceasul morții că băncile străine au să plătească „taxa de lăcomie” sau pentru că românii vor putea să-și retragă, după cinci ani de plăți, banii lor depuși la Pilonul doi de pensii, iar escrocii de la multinaționalele care îi „administrează” acum nu mai pot să facă ce vor mușchii lor cu banii altor!

Am să vă postesc, cât mai pe scurt, ce am pățit eu cu banii mei, „administrați” de  escrocii de la firma de asigurări ING, încă de pe vremea când se numea „Nederlanden”. Un neisprăvit, cu care fusesem coleg de serviciu pe vremea lui Ceaușescu și  devenise după „rivoluție” agent de asigurări, m-a păcălit să-mi fac o asigurare printr-un fond de investiții pe cinci ani la escrocii numiți atunci „Nederalanden”, că cică ăia îmi vor administra banii depuși trimestrial – o sumă consistentă! –  și aceștia vor face „pui”, adică se vor înmulți. Deci, nu făceam doar economii, ci deveneam și eu „investitor”, banii mei fiind puși să lucreze, să fie folosiți de finanțiști „specialiști” în speculații bursiere – chipurile! – și să devină mai mulți, la fel cum Iisus a înmulțit peștii și vinul.

Escrocii îmi prezentau și raportări anuale. După primul an, suma investită de mine se dublase. În al doilea an, profitul a fost doar 50%, dar tot era bine. După anul trei, profitul a devenit zero. În al patrulea an am pierdut 50% din totalul banilor, dar banii pe care-i depusesem foarte conștiincios trimestrial în contul meu mai erau încă! După anul cinci, ultimul din contract – a fost anul în care escrocii își schimbaseră numele în ING Asigurări de Viaţă –  m-am prezentat să-mi retrag depozitul.

Șarlatanii au vrut să-mi restituie doar 80 % din banii pe care eu îi depusesem, dând explicații ridicole pentru curba descendentă a investiției în cei cinci ani, adică prostii pentru fraieri: criza mondială, lipsa inspirației brokerilor cu care au lucrat în ultimii trei ani și alte prafuri în ochi! Noroc cu amenițarea că dezvălui totul în ziarul pe care-l conduceam, că amenințarea cu datul în judecată  nu i-a impresionat, fiindcă erau apărați de o firmă de avocatură internațională celebră și contractul semnat de mine cu ei – conceput  intenționat stufos ca să nu aibă nimeni răbdare să-l citească! – era plin de clauze în favoarea șarlatanilor, nu a fraierilor. Doar așa, prin amenințarea că fac publică în presă escocheria căreia îi căzusem victimă, mi-am recuperat  banii depuși de mine, repet, o sumă consistentă!

Așadar, exact așa se va întâmpla și cu naivii care și-au încredința banii lor administratorilor pilonului doi de pensii, doar că nu fiecare este patron de presă ca să-și recupereze banii subtilizați de escroci!!! Printre firmele care administrează Pilonul II de pensii se regăsesc și escrocii care au vrut să mă țepuiască pe mine, doar că din aprilie 2015 le spune „NN Asigurări de Viaţă”. Ca orice escroc, își schimbă des numele ca să-și acopere urmele și trecutul!

Autor: Marius Albin Marinescu

Sursa: justitiarul.ro

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu