Analize și opinii

Pandemia devastatoare de care Bill Gates vorbea încă din 2018.

Planul datează din 2015 și prevede folosirea unui dezastru pentru înlocuirea capitalismului cu un comunism global.
Surprinzător este că Schwab nici măcar nu se mai ostenește să ne sperie cu efectele devastatoare ale noului virus:
„Spre deosebire de alte epidemii din trecut, COVID-19 nu reprezintă o amenințare existențială.”

Dar cu adevărat cutremurător este că, descriind cum se va instaura Noua Ordine (pe care o numește A Patra Revoluție Industrială), el privește COVID-19 drept un moment crucial pentru istoria planetară, comparabil cu Nașterea lui Iisus Hristos:
„Vor urma schimbări radicale cu asemenea consecințe încât unii experți vorbesc despre o eră «înainte de coronavirus» (IC) și de o eră «după coronavirus» (DC). Vom continua să fim surprinși deopotrivă de rapiditatea și de natura neașteptată a acestor schimbări – pe măsură ce se vor combina unele cu altele, ele vor genera consecințe de gradul doi, trei, patru etc., provocând efecte în cascadă și nemaivăzute.”

Cum va arăta efectiv lumea de mâine după acest tsunami globalist, cum va fi viața omenirii în epoca post-COVID? Ne spune tot un articol de pe site-ul Forumului Economic Mondial.

Titlul său este dătător de frisoane:

„Bine ați venit în 2030. Nu am nici o proprietate, nu am intimitate și viața nu a fost niciodată mai bună.”

Data la care a fost postat articolul este 11 noiembrie 2016, la un an după ce ONU a adoptat „Build Back Better”. Dovada că „revoluționarii” aveau de multă vreme planurile pritocite și așteptau doar pretextul. Virusul. Pandemia devastatoare de care Bill Gates vorbea încă din 2018.

Dar să citim câteva rânduri din articol:
„Bine ați venit în anul 2030. Bine ați venit în orașul meu – sau ar trebui să spun «orașul nostru». Nu am nici un fel de proprietate. Nu am o mașină. Nu am o casă. Nu am în proprietate nici un fel de aparate și nici o haină.
„Deși vi s-ar putea păstra straniu, este perfect logic pentru noi în acest oraș. Tot ceea ce voi considerați ca un produs a devenit acum un serviciu. Avem acces la transport, la adăpost, la hrană și la tot ce avem nevoie în viața noastră cotidiană. Una câte una, toate aceste lucruri au devenit gratuite, deci nu mai are nici un sens pentru noi să avem proprietăți.”

Renunțarea la orice proprietate în schimbul anulării datoriilor. Când datoriile vor deveni insuportabile, această idee otrăvită învelită în poleială va deveni tentantă. Pentru indivizi și pentru națiuni. Statele vor dispărea prin „iertarea” datoriilor.

Propaganda politică, presiunea mediatică și exemplul hipsterilor vor juca un rol important în acceptarea „noului normal”. Astăzi, mai bine de un sfert dintre americani sunt de acord cu renunțarea la capitalism și înlocuirea sa cu un sistem mai socialist. În rândul tinerilor, procentul depășește jumătate.
Până deunăzi, toți cei care susțineam că pandemia este pretextul pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale eram puși la zid ca adepți ai „teoriei conspirației”.

Acum, însă, „Conspirația” a ieșit din subteran la lumina zilei și este pe cale să se transforme în program politic mondial.

P.S. Înlăturarea lui Donald Trump, ultimul obstacol serios în calea Marii Resetări, și înlocuirea sa cu un adept BBB reprezintă sfârșitul începutului.

Autor:

Sursa: evz.ro