Analize și opinii

Până la Putin, vedeți-vă dușmanul de la gard, că lui îi îndesați salarii, indemnizații, vacanțe de lux, pensii speciale, tot ce nu aveți voi, săracilor!

Și totuși, să nu uităm, tovarăși! Că trece timpul, ne luăm cu altele și rămânem convinși că din cauza rușilor plătim mai mult la energie.

Nu, nu, amintiți-vă bine, cât încă sunt calde faptele, facturile la energie au bubuit din noiembrie 2021, cu 3 luni înainte de începerea războiului.

Cu toate că luăm doar 10% din energie de la ruși, avem de 3 ori mai mare prețul decât ungurii, care importă totul de la ruși.

Așa că degeaba stați ca șobolanii în casă dârdâind de frig ca să îl pedepsiți pe Putin, prețul mare la energie înseamnă prețuri mari la orice, de la papa până la cârpele din Zara. Și dacă v-ați apuca să vă faceți pâinea în casă sau să vă croiți singuri hainele, cuptorul sau mașina de cusut merg tot cu gaz sau cu curent. Energia e vitală, fără ea ești mort. Și tu, ca individ, și țara, ca entitate colectivă.

Așa că nu din cauza războiului sunteți mai săraci, ci din cauza hoților care îl țin în brațe pe Popescu la Energie ca să poată ei să fure maxim din buzunarele voastre.

Cu asta se ocupă securiștii noștri, nu cu siguranța cibernetică, militară, financiară sau de orice fel a românilor. Până la Putin, vedeți-vă dușmanul de la gard, că lui îi îndesați salarii, indemnizații, prime, resorturi hoteliere, vacanțe de lux, locuințe de serviciu, pensii speciale, practic tot ce nu aveți voi, săracilor!

Poate să îmi spună cineva dintre sclavii din guvern sau din partidele astea care au pupători în guvern de ce mai e Popescu ministru?

Autor: Adriana Vitan Balint

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu