Analize și opinii

O nouă religie: transgender-ismul

Un subiect care domina discutiile curente privind sexualitatea este transgender-ismul, definit, mai mult sau mai putin pe intelesul tuturor, ca presupusa identitate a persoanelor care diferentiaza intre sex (caracteristicile biologice) si gen (sexul „adoptat” ori „social”). 

pediatricians-gender-ideology-is-child-abuse

Daca apartii sexului masculin, zic aceste persoane, inseamna ca in copilarie ai fost socializat sa gandesti ca esti baiat, sa te imbraci ca baietii si sa te comporti ca baietii. Similar, fetele ar fi fost fortate sa apartina sexului feminin tot prin socializare, adica impunerea asupra lor a unor norme de conduita si imbracaminte care corespund fetelor, de exemplu rochie in loc de pantaloni, parul lung in loc de par scurt, iar pentru joaca papusi in loc de camioanele ori pistoalele cu care se joaca baietii.

Aceste persoane isi cer drepturile, inclusiv emanciparea de sub presupusele standarde de socializare sexuala impuse, zic ele, de societate. Se declara neconformiste din punct de vedere al identitatii sexuale si cer societatii sa le accepte si sa le afirme gandirea, comportamentul, si stilul de viata.

Multe dintre aceste persoane isi schimba sexul biologic. Iau hormoni. Femeile iau hormoni care le cresc nivelul testosteronului in organism. In timp isi pierd atributiile feminine si adopta in intregime o infatisare masculina. Interventiile chirurgicale le transforma complet in barbati prin eliminarea sanilor si a vaginei. La fel barbatii. Iau estrogen si in timp isi schimba aparenta in una feminina. Prin interventii chirurgicale organele sexuale le sunt eliminate si le sunt inlocuite cu organe sexuale feminine. Exista, insa, si o alta categorie – persoanele hibride, adica in parte barbati si in parte femei. Un exemplu sunt femeile care isi pastreaza organele sexuale feminine si sanii, dar isi modifica aparenta prin ingestia testosteronului care le da infatisare masculina. La fel si unii barbati care isi pastreaza organele sexuale masculine dar prin estrogen adopta infatisarea de femei si cresc sani.

Gretos, nu? Fara indoiala. Din nefericire acesta este stadiul prezent al involutiei mintii omului occidental post-modern. Presa si media occidentala se delecteaza in publicarea unui numar vast de stiri si comentarii privind subiectul. Ciudateniile atrag cititori, fara a considera cit de gretoase si repulsive sunt aceste comportamente.

Ceva se intimpla. Titlurile comentariilor reflecta ca ne aflam astazi in aceasi situatie in care ne aflam cind homosexualii cereau dezincriminalizarea si normalizarea sodomiei. Titlurile articolelor si comentariilor sunt alarmante, de tipul „the cult of transgenderism” („cultul transgenderismului”), „transgenderism a contagious disease” („transgenderismul, o boala contagioasa”), „transgenderism – the next sexual revolution” („transgenderismul – viitoarea revolutie sexuala”), si asa mai departe. Cumulativ, aceste comentarii denota ca transgenderismul a infectat mintea occidentalilor, si ca ne confruntam cu niste convingeri atit de puternic cimentate in mintea lor, si mai ales a tinerilor, incit e chiar posibil sa vorbim despre transgenderism ca de o veritabila religie seculara. Secularismul el insusi e, de fapt, o religie. O religie seculara cu o teologie aparte si cu doctrine in care cei care cred in secularism isi pun credinta, sexualitatea anormala fiind una dintre ele.

Rod Dreher

Despre Rod Dreher am scris acum doua luni. E unul din cei mai bine cotati si cititi comentatori conservatori americani. Crestin Ortodox, pe 31 mai Dreher a postat un comentariu pe care l-am discutat atunci, Alarmism and Transgendered Kids („Alarmism si copiii transgender”). Reactia publicului american, atit secular cit si crestin, conservator ori de stanga, la acest articol a fost vocifera si el inca face valuri. Mai in unanimitate parintii sunt alarmati de dimensiunile extreme ale epidemiei transgenderiste la copiii lor. Copiii insista sa fie dusi la doctor si sa li se prescrie hormoni pentru a face tranzitia de la un sex biologic la altul.

Pe 10 august Dreher a publicat inca un comentariu care, la fel, a declansat sute de comentarii. Intitulat The Cult of Transgender („Cultul transgender”). Parintii sunt ingroziti de o presupusa conspiratie a pedagogilor, expertilor, medicilor si psihologilor care incurajaza transgenderismul la copii si adolescenti, numindu-l normal. Transgenderismului aduce castig pentru ei toti. Copiii si cei care sufera de maladia transgenderismului au nevoie de medici, psihologi si experti sa-si schimbe sexul, iar apoi de terapie, tot din partea lor, sa confrunte problemele psihologice cauzate de schimbarea sexului. Cercul acesta vicios e unul in care adultii ii imping pe copii. Din acest spectacol castiga tot ei. Dreher discuta comentariile cititorilor blogului lui, in vasta lor majoritate parinti ingrijorati, ale caror copiii se intreaba reciproca, la scoala, in ce faza se afla cu schimbarea sexului? Transgenderismul, dupa cum se vede, e o moda, un comportament care se extinde la scolari ca un foc de miriste.

Pe 16 august Dreher si-a continuat seria comentariilor despre transgenderismul cu postul How to Fight the Trans Cult („Cum sa lupti impotriva cultului transgender”). Comentariul a fost ocazionat de o conferinta la care Dreher a participat. Din discutiile purtate acolo a inteles ca pedagogii sunt putin interesati in haosul cauzat de transgenderism la copiilor. Ei vor sa tina linistea in scoli si sa evite hartuirea copiilor care se considera de sex opus.

Cultul transgenderist se extinde si in inchisorile Occidentului. Barbati incarcerati in inchisorile britanice cer sa fie incarcerati in penitenciarele pentru femei. Iar in SUA, in Texas, numarul intemnitatilor care se identifica ca fiind transgender a explodat. Conform unui articol din Dallas Morning News din Septembrie 27, 2016, acum 2 ani doar 67 dintre intemintatii texani se identificau ca fiind transgender. Anul acesta numarul lor a crescut la 333. Iar in California un judecator federal a emis o decizie care impune Statului California sa finanteze din bugetul de stat tranzitia intemnitatilor din barbati in femei si invers.

David French

David French e si el unul din cei mai apreciati si cititi comentatori americani. Evanghelic, el scrie pentru National Review. Consistent cu pozitiile lui Dreher, pe 18 august French a publicat un articol cu un titlu similar care denota ca pentru multi americani credinta in validitatea transgenderismului a devenit o religie seculara. Intitulat The Tragic Transgender Contagion („Tragica molipsire transgender”), articolul poate fi citit aici. French ne informeaza ca parintii americani sunt extrem de ingrijorati de un fenomen care pare sa se fi declansat in scoli in doar ultimele luni – grupuri de scolari fac tranzitia de la un sex la altul impreuna, adica in grup, pentru a se sustine reciproc pe perioada tranzitiei. Se sustin in grupurile de chat, canalele de socializare, si prin grupurile de sprijin din scoala. French se lanseaza cu agresivitate impotriva elitei intelectuale americane, cit si impotriva lui Obama, care de mai bine de un an promoveaza transgenderismul ca o manifestare normala a sexualitatii umane. Vocea ratiunii nu mai este auzita in haosul si isteria transgenderismului. Nimic si nimeni nu poate convinge elita intelectuala ori politicienii ca transgenderismul este o boala a mintii si elevii trebuie protejati de el. French da exemplul unei tinere care si-a schimbat sexul de mai multe ori fiind mereu nefericita. Si-a taiat sanii, si-a schimbat numele din unul feminin in unul masculin, a luat hormoni, si a devenit barbat. La urma a regretat, dar, din nefericire, ea nu va mai fi niciodata ce a fost inainte de a-si mutila trupul.

French descrie cosmarurile parintilor ai caror copiii sunt chinuti de transgenderismul invatat in scoli. Copiii le cer parintilor sa le schimbe sexul ori solicita tratamente cu hormoni. Medicii nu pot face nimic: li se cere sa confirme, nu sa combata, gandirea deformata a copiilor. Un „cult al transgenderismului” se extinde in America, si oamenii isi schimba sexul „in record numbers” zice French, adica intr-un numar record. Opinia publica devine ostila fata de parintii care interzic copiilor lor sa-si schimbe sexul. La fel ca si in deceniile trecute cind se impotriveau sodomiei, acesti parinti sunt numiti bigoti, ori acuzati ca nu au la inima interesele supreme si bunastarea copiilor lor. In final, adauga French, ne confruntam cu o epidemie nu atit de mult a transgenderismului cit cu o „orbire de ordin moral” („moral blindness”).

Religia transgender in scolile Australiei

Religia transgenderista a facut inconjurul pamintului. E in plina desfasurare si in Australia. Pe 19 septembrie Michael Cook, editor al prestigioasei publicatii conservatoare australiene MercatorNet, a publicat un editorial cu titlul The New Religion of Transgenderism in Australian Schools („Noua religie a transgenderismului in scolile australiene”). Revolutionarii sexuali australieni au creat cursuri de educatie sexuala care au fost adoptate de sute de scoli din Australia, in special cele publice. Cursurile promoveaza o ideologie sexuala radicala, inclusiv fluiditatea sexuala, ideologia de gen si normalitatea homosexualitatii si a transsexualitatii. Parintii s-au revoltat si, ca rezultat, majoritatea scolilor au abandonat cursul.

Religia transgenderista in Suedia

Epidemia transgenderista in Suedia e atit de acuta incit chiar si oamenii de stiinta si phihologii sunt socati. Asta e concluzia articolului Boy or Girl? More Young Swedes Unsure of Their Gender („Baiat ori fata? Tot mai multi tineri suedezi nu sunt siguri de sexul lor”). Conform articolului, publicat pe 14 septembrie in Sputnik International, spitalul pentru copii Astrid Lindgren se confrunta cu un numar record de cazuri de criza de identitate sexuala la copii. In 2012 doar patru (4) astfel de cazuri au fost cunoscute. In 2015 numarul copiilor spitalizati pentru confuzie de gen a fost de 116, iar anul acesta se anticipeaza ca numarul lor va creste la 200. Medicii sunt de parere ca acesti copii au nevoie de terapie pentru a-i face comfortabili sa traiasca in trupul in care s-au nascut, nu cel dorit. Suedia nu permite tratamente cu hormoni sexuali pina la 16 ani, iar schimbarea fizica a sexului e permisa doar de la 18 ani. Ingrijorarea medicilor suedezi e similara cu cea a colegilor lor din alte tari. Schimbarea sexului nu e neaparat o manifestare a unei malformatii biologice, cit e o moda care are de a face cu dezvoltarea personalitatii. („More and more people are exploring their gender identity as part of their personality development”) („Tot mai multe persoane isi exploreaza identitatea de gen ca parte din dezvoltarea propriei personalitati”).

Incidenta crizei de identitate sexuala la fete e mai ricata ca la baieti. In 2015, 94 de fete si 22 de baieti au demarat proceduri de schimbare a sexului. Nu e de mirare. Suedia a pregatit calea spre confuzia sexuala cu care se confrunta tineretul ei inca din 1944 cind a dezincriminalizat sodomia. In 1972 Suedia a devenit prima tara din lume care a permis schimbarea sexului prin proceduri chirurgicale. In 1979 a eliminat homosexualitatea din categoria bolilor psihice. In 1995, a legalizat parteneriatele civile intre persoane de acelasi sex, si casatoriile homosexuale in 2009. Din 2003 homosexualii suedezi pot adopta copii, iar din 2005 lesbienelor li se acorda asistenta gratuita din partea statului pentru inseminare artificiala.

Exemplul Suediei ar trebui sa ingrijoreze Romania. Suedia a deschis cutia Pandorei in 1944 cu dezincriminalizarea sodomiei. De atunci panta alunecoasa a devenit si mai alunecoasa si fara punct de oprire. Dupa 70 de ani, multi suedezi nu mai sunt capabili sa-si identifice genul. Romania a deschis cutia Pandorei in 2002 cind a dezincriminalizat homosexualitatea. Nu dorim o deschidere si mai mare a cutiei. Din ea vor iesi toate manifestarile perverse, putrede si vatamatoare care au deformat mintile tinerilor occidentali.

Barbatii care nasc copii

Atentie – pozele care urmeaza sa le vedeti sunt gretoase! Daca inca nu ati stiut, aflati azi – exista barbati care nasc copii. Daca la zidirea lumii Dumnezeu a randuit ca femeia sa nasca copii, lumea postmoderna a randuit ca si barbatii sa poată naste copii. E vorba de femei care se transforma in barbati, fara, insa, a-si elimina sanii ori organele sexuale. Hormonii si testosteronul ii transforma in barbati, arata ca barbatii, dar biologic isi pastreaza organele sexuale feminine, inclusiv uterul, ceea ce le permite sa ramina insarcinate. Astfel pot fi insarcinate, pot naste, si pot alapta copii. Imaginile acestor fiinte hibride, parte barbati si parte femeie, sunt gretoase si repulsive. Mass media cauta cu aviditate aceste raritati ciudate si le pune pe primele pagini ale revistelor pentru consumatorii avizi de noutati bizare.

Asta a facut revista Time Magazine din SUA pe 12 septembrie cind a publicat articolul My Brother’s Pregnancy and the Making of a New American Family („Sarcina fratelui meu si formarea unei noi familii americane”). Autorul scrie despre sora lui care s-a transformat in hibrid barbat-femeie, si-a pastrat sanii si uterul, a ramas insarcinata si a nascut un baiat. Traia cu o femeie dar a fost inseminata artificial la un pret de peste $12.000. A dorit sa devina barbat inca de la 16 ani. A luat hormoni, iar dupa multi ani, si la un cost de $12.000, la 35 de ani arata ca un barbat plinut, cu barba, dar cu sani si uter. Poza din Time Magazine o/il arata alaptindu-si copilul nascut la 35 de ani. Cu toate ca acest caz, si altele ca ele, sunt atit de ciudate, bizare si impotriva firii, autorul articolului critica aspru medicii care refuza sa ajute oamenii sa treaca de la un sex la altul. La ora actuala 1 din 5 medici din America refuza sa o faca.

Mondializarea transgenderismului e deja o realitate. Pe 23 septembrie BBC a publicat un material despre un cuplu din Ecuador unde barbatul-femeie a nascut un copil. Primul caz de acest fel din lume a fost inregistrat in Arizona in 2008. Barbatul-femeie din Arizona are acum 3 copii.

CAUTAM VOLUNTARI – UN NOU SITE AFR DESPRE TRANSGENDERISM

Avind in vedere explozia revolutiei transgenderiste din ultimii ani, AFR doreste sa lanseze un site web specializat pe informatii despre transgenderism. Romania si familiile noastre au nevoie de un astfel de site. Deja avem un site web anti-pornografie si unul anti-prostitutie. Dorim sa lansam si unul care atentioneaza asupra daunelor transgenderismului, o ideologie si doctrina extrem de periculoasa care victimizeaza. Deci, cautam vountari care sa ne ajute sa lansam acest site, web designers, si web administrators. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la office@alianta-familiilor.ro.

Sursa: Cultura Vietii

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu