Analize și opinii

Noul razboi al Neoconilor impotriva Rusiei se declanseaza pe taram diplomatic!

Dupa razboiul sanctiunilor impotriva Rusiei coroborat cu cel informatic si mass media, iata ca neoconii incearca sa reduca la tacere cea mai redutabila arma ruseasca: DIPLOMATIA!

1028136665

A devenit deja axioma faptul ca Rusia are cei mai buni si eficienti diplomati de pe mapamond, acestia reusind prin activitatea lor sa aduca Rusia in pozitia de Super-Putere Geo-politica de cel mai inalt rang posibil la ora actuala.

Se pare insa ca neoconii si-au dezvoltat malefic tactica de razboi rece indreptandu-si toata atentia spre distrugerea diplomatiei rusesti.

1. 5 Nov. 2015. MIKHAIL LESIN, 57 de ani este gasit mort intr-o camera de hotel din Washington DC. Lesin, apropiat a lui Vladimir Putin si fondator a Russia Today, cea mai importanta retea ruseasca de mass media care arata si explica intregii lumi politica criminala de globalizare si stabilirea unei noi ordini mondiale de catre Neoconi.
Motivul oficial al mortii: exces de bautura care a provocat moartea sa.

2. 9 ian. 2017. ANDREI MALANIN, 55 ani, diplomat rus in Grecia a fost gasit mort in apartamentul sau. Cauzele neelucidate. Acest diplomat a jucat un rol insemnat in dezvoltarea relatiilor dintre Grecia si Rusia, mai ales in perioada in care Grecia era incoltita de EU si NATO. Realizarea Grexitului ar fi propulsat Rusia in pozitia de prim partener geo-politic al Greciei, puterile vestice din UE riscand sa-si piarda un vasal pretios.

3. 26 ian.2017. ALEXANDER KADAKIN, 68 de ani, nascut la Chisinau din parinti rusi. Ambasadorul extraordinar si plenipotential a Rusiei in India este gasit mort. Cauza oficiala se declara a fi atac de cord, desi acesta nu fusese niciodata inregistrat cu probleme cardiace. Acest extraordinar diplomat a reinoit relatiile dintre Rusia si India, in perioada in care India si Pakistan treceau printr-un varf de criza extrem de tensionat, dezvoltand totodata relatii extrem de bune intre Rusia si Pakistan. A murit suspect in momentele in care vestul era deja cuprins de panica de intarirea aliantelor Rusiei in zona respectiva, cu mari puteri nucleare precum India si Pakistanul. Astfel, desemnarea Rusiei in pozitia de MEDIATOR in conflictul India-Pakistan si stabilizarea zonei sub ochiul vigilent al diplomatiei rusesti, devenea o lovitura extrema impotriva sferei de influenta a marilor puteri vestice, NATO, USA. Se stie deja ca VESTUL NU DORESTE PACE IN ZONELE SALE DE INTERES din lume, pentru a putea controla in interesul sau, mult mai usor, tarile respective.

4. 19 dec. 2016. ANDREI KARLOV, 62 de ani, asasinat intr-o galerie de arta la Ankara, capitala Turciei. Excelenta sa, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotential a Rusiei la Ankara era cunoscut pentru rezultatele activitatii sale diplomatice care facilitase reincalzirea relatiilor turco-ruse precum si apropierea dintre presedintele turc Erdogan si Presedintele Rusiei, Vladimir Putin.Despre uciderea acestuia s-a scris enorm de mult astfel incat nu voi mai dezvolta aici.

5. 20 Febr. 2017. VITALY CHURKIN, 65 de ani astazi, decedat la New York. Ambasadorul Rusiei la Natiunile Unite necontenit din 2006 pana in 2017. Acesta a reprezentat cu mare cinste si profesionalism Rusia pe ecranul marilor puteri mondiale. A ramas de faimos faptul ca nici un alt diplomat nu avea vreo sansa in dezbaterile cu acest extraordinar ambasador a Rusiei, Vitaly Churkin. Ramane unul dintre meritele sale de necontestat adoptarea Rezolutiei ONU de incetare a focului din Syria la data de 31 dec. 2016, dupa ce aceasta fusese blocata de puterile vestice timp de cateva luni. Aceasta Rezolutie inca este valabila.

Decesul Ambasadorului Churkin, dupa 11 ani de activitate neintrerupta si excelenta la Natiunile Unite a creat un vid de putere la UN spre marea satisfactie a reprezentantilor occidentali.

QUI PRODEST? (Cine beneficiaza- latina)

Remarca mea nr. 1 este ca toti cei mentionati mai sus erau apropiati ai lui Vladimir Putin si cam aceeasi categorie de varsta, adica garda patriotica lansata pentru repunerea Rusiei pe locul sau potrivit, aceea de MARE PUTERE GEOPOLITICA MONDIALA.

Rolul diplomatiei superbe rusesti in revigorarea Rusiei este fara echivoc. Putin isi tinuse fagaduiala de la Munchen, 2007, de a instaura o LUME MULTIPOLARA in locul LUMII UNIPOLARE preferata de hegemonul american avand in trena Uniunea Europeana. Lupta armelor a fost inlocuita cu lupta economica, financiara, informatica insa nu indeajuns de eficienta impotriva Rusiei. Atunci, neoconii au hotarat sa loveasca in inteligenta si spiritul curajos si vibrant a Rusiei: DIPLOMATIA RUSA.

Se pare ca aceasta sarabanda nebuna a mortilor suspecte a diplomatilor rusi a fost ca o spirala intr-un tempo crescendo din creatiile lui Shostakovich (spre exemplu).

Interesant este ca toti diplomatii decedati au avut probleme de sanatate si au murit doar pe teritorii din afara Rusiei.
Intre timp la Washington, presedintele Trump face numiri atat de spectaculoase si controversate incat, mie uneia, mi se pare ca parca s-ar pregati de razboi.
Revin cu partea a doua.

Autor: Beatrice Mccartney

Sursa: Beatrice Mccartney

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Greselile istoriei nu se iarta, se repara”, N. Iorga
    Razboi rece. Este razboiul rece capabil sa repare nedreptatile, greselile, erorile, ororile, infractiunile savarsite de-a lungul istoriei din mosi stramosi?!
    Normele universal-valabile confirma faptul ca trecerea de la o oranduire la alta, de la un nivel la altul, de la o era istorica la alta, se face cu tot cu bagajele karmice: active si pasive, beneficii si pierderi materiale, umane, mai mult sau mai putin dureroase, triste pe alocuri, chiar amare…Ceea ce lasam in urma noastra, in trecerea de-o sfanta si binecuvantata clipa pe acest Pamant, este plus sau minus valoarea, a fiecaruia dintre noi, a unui neam, a unei civilizatii, vibratia eterna, precisa, fundamentala, esentiala…