Analize și opinii

Noi suntem români! Ghinion!

Au subestimat din nou poporul român!



KKK (Klemm, Kovesi, Klaus) au crezut că dacă vor instiga diverși #spălațipecreier la ieșit pe străzi vor câștiga ceva capital politic prin demagogia lor ieftină. Și că Herr Klaus se va învârtoșa nițel, iar Kovesi va mai prinde ceva aer în plămâni.

Ghinion!

Am o veste proastă pentru voi: poporul nu mai poate fi mințit! Oamenii nu mai pot fi induși în eroare și scoși pe străzi pentru ca o 4% hoață-plagiatoare și o mincinoasă-sufrageristă 100% să fie protejată de răspunderea pentru atrocitățile comise, pentru că ar reprezenta binele lor.

Nimeni nu mai crede că o armată de #Portocali care au ca unică plăcere în viață ”paraditul la cetățeni” sunt țelul lor în viață.

Niciun român sănătos la cap nu poate fi convins că soluția ”tremuratului de genunchi” generalizat este speranța unei vieți mai bune pentru ei. Ori că acum, că tot a murit Iulian Vlad, spiritul lui ar fi bine să se întruchipeze într-o individă care cere Noii Securități ”să nu se încurce în legi” când umflă cetățeni nevinovați, dar îi protejează pe adevărații mafioți.

Toți cetățenii au înțeles ce se întâmplă, băbăieți! E groasă!

Dacă se va ambiționa să o susțină în continuare, piatra de moară Kovesi îl va trage la fund pe Klaus, iar 2019 îi va fi fatal până și în duel cu ”penalul” Dragnea … de alții nici nu mai vorbesc.

Au ieșit vreo 100 de oameni prin piață, după ce Klaus a făcut apel disperat la spiritul civic și l-a chemat la Cotroceni pe Polițeanu & co ca să dea de pereți cu CCR, care ”derapează”, iar nu cu CSM care aberează, într-o majoritate ”procurorească” de 10.

Lecția catalană a fost de bun augur pentru români: nu mai vor manipulare, nu mai vor dezbinare… au de apărat o țară, un Stat de drept care aparține unui neam: cel ROMÂNESC.

Instigatorii KKK nu au de ce să le distrugă unitatea!

#româniinusuntproști

Autor: Ingrid Mocanu

Sursa: Ingrid Mocanu Blog

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu