Analize și opinii

Nemernicii de la butoane au lăsat să se repete nenorocirea de la Piatra Neamț

Incendiu cu patru decese de pacienți la Matei Balș. Nemernicii de la butoane au lăsat să se repete nenorocirea de la Piatra Neamț. De data asta, la cel mai bine dotat spital de infecțioase din țară.
Cum “bine” zicea “comandantul acțiunii”, am trecut de mult timp la medicina de dezastru. Pe care o plătim regește, cu contribuții de “asigurări” sociale de sănătate.
Corupția, impostura, incompetența și conflictele de interese ucid. Dar ce contează astea pentru o poveste atât de frumoasă ca eroica “luptă” cu pandemia dusă de iacobinii noștri sanitari?

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu e asa. Este omul , angajatul din spital care nu vrea sa faca nimic altceva, care nu stie, care nu vrea sa repare o priza de exemplu. Asteapta sa o faca altul, nu e treaba lui.
    Utati-va la cadrele medicale din sp. judetene cum umbla in ingamfarea lor , cu nasul pe sus fara sa vada nimic din ce cade in jurul lor.

  • Parerea mea este ca s-au intamplat prea multe arderi umane in ultima vreme, ca sa mai fie vorba doar de coincidente: arderea bebelusilor de la maternitatea Giulesti, incendiul programat de la Colectiv, precum si incendiile de la spitalele Matei Bals si cel din Piatra Neamt! Eu cred ca s-a aciuat de ceva vreme in Romania, o loja masonica satanista(comit un pleonasm) cu conexiuni la cel mai inalt varf al statului, care practica jertfele ritualice, folosindu-se de foc!