Zelensky este o marionetă politică modernă a Occidentului care urmărește un manual pentru a distruge Rusia și a o transforma într-un alt Irak sau Libia. Acțiunile lui Zelensky vorbesc mai tare decât cuvintele, de fapt, unele dintre acțiunile sale sunt cel puțin ciudate, inclusiv sprijinul său pentru extremismul neo-nazist în rândurile sale militare.

Cine ar fi crezut că în 2023, un președinte evreu al unei țări est-europene va sprijini o armată plină de neo-naziști. Cu toate acestea, există și alte decizii pe care le-a luat Zelensky care sunt la fel de ciudate și bizare, pe care le voi discuta mai detaliat în curând.

Zelensky nu este primul lider ucrainean care a susținut ideologia neo-nazistă, deoarece aceasta este răspândită în Ucraina din 1917. Invazia Rusiei în Ucraina a început în februarie 2022, a fost provocată de Kiev, care a bombardat continuu zone pro-ruse din Donețk și Lugansk din Ucraina, de când au început protestele de la Maidan susținute de SUA din 2014, așa că timp de mai bine de 8 ani, forțele de la Kiev au ucis mii de oameni.

Atunci s-a format o nouă divizie a armatei Ucrainei numită batalionul Azov, care este strict un batalion condus de neonaziști. Atunci Ucraina a arătat lumii adevărata sa față, ascensiunea neo-naziștilor devenitnd evidentă. Acum este clar că ideologia nazistă a devenit, din păcate, parte a culturii Ucrainei. Cu toate acestea, înainte de invadarea Ucrainei de către Rusia, CIA a participat despre antrenarea „paramilitarilor” ucraineni, deoarece Yahoo News a informat publicul că este un program secret stabilit de Obama și fost susținut de fiecare regim american de atunci:

În timp ce programul secret, condus de paramilitari care lucrează pentru Filiala Terestră a CIA – acum cunoscut oficial ca Departamentul Terestru – a fost înființat de administrația Obama după invazia și anexarea Crimeei de către Rusia în 2014 și s-a extins sub administrația Trump. Administrația Biden a continuat l-a mărit și a numit un fost oficial înalt de informații îalături de colegii din guvern

O sursă anonimă a spus: „Dacă rușii invadează Ucraina, ei [absolvenții programelor C.I.A.] vor fi miliția voastră, liderii voștri insurgenți. I-am antrenat pe acești tipi acum de opt ani. Sunt foarte buni luptători. Acolo programul agenției ar putea avea un impact serios”.

În 2018, unul dintre cele mai importante comentarii publicate de „Reuters” care poate fi considerat și un avertisment pentru lume, „Problema neonazistă a Ucrainei”[1].

despre modul în care neonaziștii ucraineni se alăturau milițiilor sale naționale, „o demonstrație din 28 ianuarie, la Kiev, de către 600 de membri ai așa-numitei „Miliții Naționale”, un grup ultranaționalist nou format care promite „să folosească forța pentru a stabili ordinea”, ilustrează această amenințare.

Principala problemă a Ucrainei cu acești neo-naziști este că aceștia s-au infiltrat deja în forțele armate, „un articol recent din Foreign Affairs a minimizat orice risc pe care grupul le-ar putea prezenta, subliniind că, la fel ca și alte miliții de voluntari, «Azov» a fost camuflat prin integrarea sa în forțele armate ale Ucrainei. Deși este adevărat că milițiile private nu mai conduc frontul de luptă, Kievul trebuie să-și facă griji acum față de frontul intern”. Se știe de ceva vreme că Ucraina este un bastion al ideologiei naziste, inclusiv taberele de vară naziste pentru copii[2], cărora li se spală literalmente creierul pentru a deveni viitori naziști și apoi, odată ce au în jur de 15 ani, sunt recrutați sau în unele cazuri. cazuri, forțați să se alăture unităților militare ale Ucrainei precum „Batalionul Azov”.

Ne putem întoarce chiar la cel de-Al Doilea Război Mondial, când S.U.A. și agenții săi CIA au înarmat și antrenat neonaziști ucraineni din 1946. CIA a colaborat cu ceea ce se numea la acea vreme „OUN-B”, care era un neo-nazis. Organizația nazistă a naționaliștilor ucraineni cu sediul în Europa de Est și în alte zone apropiate de Uniunea Sovietică pentru a ajuta alți naționaliști ucraineni în eforturile de a destabiliza Ucraina sovietică prin programe de asasinare și alte acte de terorism împotriva Uniunii Sovietice.

Este complet absurd în istoria nazismului din Ucraina, faptul că un actoraș evreu a fost selectat pentru a deveni președintele Ucrainei. Cu toate acestea, nu este vorba doar despre Zelensky trădând poporul evreu, așa-numitul stat „evreiesc” Israel susține și războiul Ucrainei împotriva Rusiei, care este o altă ironie greu de ignorat. Milioane de ruși au murit luptând cu naziștii și până la sfârșit au învins. În general, sprijinul lui Zelensky față de neonaziști nu este doar ironic, ci și o insultă la adresa poporului evreu.

Poate că fosta purtătoare de cuvânt a Ucrainei a fost modul lui Zelensky de a arăta comunității LGBTQI+ din Occident că el crede în egalitatea de gen. Sarah Ashton-Cirillo „aka” Michael John Cirillo, o femeie transgender a fost numită purtătoare de cuvânt pentru Ucraina. În mod evident, Zelensky se bucură de sprijinul democraților din S.U.A., dar acest tip de poziție la nivel înalt trebuie luat în serios, deoarece Cirillo se limitează la nebunie. Felul în care descrie poporul rus este cel puțin scandalos.

Într-unul dintre videoclipurile ei[3], Cirillo a amenințat jurnaliștii ruși și pe alții care au criticat eforturile de război ale Ucrainei împotriva Rusiei:

Cine este Volodimir Zelenski ?[4]

Rusia urăște adevărul că concentrarea lor obsesivă asupra unui voluntar ucrainean este pur și simplu să permită luminii onestității națiunii ucrainene să strălucească puternic.  Săptămâna viitoare, dinții rusului vor scrâșni din ce în ce mai tare, iar gurile lor turbate vor spuma o frenezie incontrolabilă, în timp ce lumea va vedea un propagandist favorit de la Kremlin plătind pentru crimele lor.   Și această marionetă a lui Putin este doar prima. Propagandiștii criminali de război ai Rusiei vor fi cu toții vânați, iar dreptatea va fi slujită în timp ce noi, în Ucraina, suntem conduși în această misiune prin credința în Dumnezeu, libertate și eliberare completă.

Într-o farsă jucată de ruși, Cirillo a dezvăluit ura ei profundă față de Rusia, spunând că poporul rus „vrea să fie sclav” și că este „non-uman” , ceea ce este un comentariu incredibil de rasist pe care oricine îl poate spune despre un anumit grup de oameni. . Este complet absurd. Un lucru este cert, istoria își va aminti de numirea lui Zelensky a lui Sarah Ashton-Cirillo ca fiind jenant pentru guvernul Ucrainei și pentru susținătorii săi.

„Zelensky va numi o actriță de spectacol satanic, Marina Abramovic, ca ambasador al Ucrainei pentru a reconstrui școli pentru copii?”.

Marina Abramovici 2023Există destul de puține decizii bizare pe care le-a luat Zelensky, inclusiv cum să reconstruiască Ucraina după ce războiul se va încheia, dar una dintre deciziile care privește viitorul copiilor Ucrainei pare să se îndrepte către un loc foarte întunecat, deoarece Zelensky a întrebat un artist de spectacol. pe numele Marina Abramovic pentru a supraveghea reconstrucția școlilor ucrainene.

Cine este Abramovic? pentru început, este o sârboaică și activistă anti-Putin care a criticat invadarea Ucrainei de către Rusia. De asemenea, se știe că Abramovic a susținut gruparea feministă radicală, „Pussy Riot” [5] un grup de bine-cunoscuți mici activiști criminali anti-Putin cu sediul în Rusia.

Abramovic a contribuit, de asemenea, la construirea unei acțiuni interactive pentru  Memorialul Holocaustului Babyn Yar, „The Crystal Wall of Crying în 2021”. Ea a fost intervievată de „Jerusalim post” și a spus clar că sprijină eforturile de război ale Ucrainei împotriva Rusiei: „Am fost primul artist care a susținut Războiul din Ucraina împotriva Rusiei și care mi-a dat vocea. Este cu siguranță o repetare a istoriei. Am fost invitat de Zelensky să fiu ambasador al Ucrainei, să ajut copiii afectați de reconstruirea școlilor și altele. De asemenea, am fost invitat să fiu membru al consiliului de administrație al organizației «Babyn Yar» pentru a continua să protejez memorialul. Realizarea peretelui de cristal al plânsului a fost doar primul pas în a face față unei noi istorii și a descoperi cum să ne ajutăm la vindecarea lumii noastre din ce în ce mai divizate”.

Abramovic sa împrietenit cu elitele politice occidentale de-a lungul anilor, inclusiv cu Hillary Clinton. Președintele de campanie al lui Clinton, Tony Podesta, și fratele lui John Podesta, care a lucrat pentru diverși președinți democrați, inclusiv Bill Clinton și Barack Obama, au participat cel mai probabil la cina „Spirit Cooking” în urmă cu câțiva ani.  „Wikileaks”a expus e-mailul care a fost trimis inițial lui Tony Podesta:

Iat-o pe Abramovic pictând un perete cu sânge de porc și apoi scriind cu majuscule:
„Cu un cuțit ascuțit tăiem adânc degetul mijlociu al mâinii stângi și suportați durerea!”
și un alt mesaj care spunea: „Urina proaspata de dimineata stropește visele de cosmar”. 
A aruncat sânge de porc peste o statuie mică apoi a scris un alt mesaj bizar pe perete pe care scria: „Amestecați laptele proaspăt de sân cu lapte bătut și spermă proaspătă în nopțile de cutremur”. Sincer să fiu, nu știu ce înseamnă majoritatea acestor mesaje, singurul pe care îl pot doar ghici este cel care spune „Urina proaspătă de dimineață stropește peste visele de coșmar”[6], ceea ce cel mai probabil înseamnă că urinezi în timp ce experimentezi un coșmar rău.

Dacă oamenii vor să numească această artă, așa să fie, dar dacă se va întâmpla această nouă numire, nu va fi în niciun fel o alegere inspiratoare pentru viitorul oricărui copil.  Există și alte piese de artă și fotografii extrem de controversate care o includ pe Abramovic cu coarnele lui Satan.Pur și simplu nu-mi pot imagina ce s-a întâmplat în acea petrecere „Spirit Cooking” dacă, desigur, a participat vreunul dintre ei, inclusiv ai Podestailor sau ai Clinton, de fapt, nici nu vreau să știu. Îmi amintește de ultimul film al lui Stanley Kubrick„Eyes Wide Shut” în care Tom Cruise merge la acel ritual ciudat al balului mascat. Așa că acum această așa-numită „artistă” ar putea fi noul ambasador al Ucrainei care va prelua conducerea în reconfigurarea școlilor. Doar acest gând ar trebui să fie de îngrijorare pentru toți părinții ucraineni care doresc o educație bună de care să beneficieze copiii în viitor. Până acum, acel viitor duce la un loc foarte întunecat.

Zelensky promovează schimbările climatice la U.N.G.A.

În mod evident, Zelensky primește ordine de la managerii săi globaliști, inclusiv cei de la Forumul Economic Mondial, deoarece a echivalat cumva cu schimbarea climatică cu invazia rusă în discursul său la Adunarea Generală a Națiunilor Unite (U.N.G. A.):

„Slavă Domnului, oamenii nu au învățat să folosească clima ca pe o armă, deși omenirea nu își îndeplinește obiectivele politicii climatice, asta înseamnă că vremea extremă va avea în continuare impact asupra vieții normale la nivel global și o anumită stare răutăcioasă își va transforma, de asemenea, rezultatele. Și când oamenii de pe străzile din New York și din alte orașe din lume au ieșit la proteste împotriva schimbărilor climatice, toți i-am văzut… și când oamenii din Maroc, Libia și alte țări mor ca urmare a dezastrelor naturale și când insulele și țările dispar sub apă și când tornadele și deserturile se răspândesc în noi teritorii… și când toate acestea se întâmplă, un dezastru nenatural de la Moscova a decis să declanșeze un mare război și să omoare zeci de mii de oameni

Forumul Economic Mondial (W.E.F.) are un obiectiv stabilit pentru anul 2050 și acesta este atingerea „zero carbon net”.  Realitatea este că Schimbările Climatice sunt o acaparare a puterii globaliste care va falimenta orice țară care acceptă escrocheria, deoarece va cere reguli și reglementări extreme care vor necesita eliminarea completă a petrolului, gazelor, cărbunelui și a altor forme tradiționale de hidrocarburi care a fost folosit pentru diverse industrii și pentru nevoile de energie ale oamenilor de ceva timp.

Va duce, fără îndoială, la dezindustrializare și la rate ridicate ale șomajului nemaivăzute de la Marea Depresiune. Ei vor să reducă emisiile de CO2, care este o formă de gaze cu efect de seră, pentru a evita ca aceasta să ajungă în atmosferă, deoarece, potrivit alarmiștilor privind schimbările climatice, emisiile de CO2 pot forma o pătură deasupra noastră, în timp ce încălzesc întreaga planetă de dedesubt.  Acest fapt le permite alarmiștilor schimbărilor climatice să spună că calotele polare se topesc sau că au loc condiții meteorologice extreme din cauza modului în care omenirea a folosit aceste surse tradiționale de energie, dar totul este o minciună.

Din păcate, Zelensky va înrăutăți tot ceea ce a mai rămas din condițiile de viață ale Ucrainei, deoarece sursele de energie ale Ucrainei vor consta în cele din urmă din forme alternative de energie, cum ar fi panourile solare și energia eoliană, care vor fi pe placul membrilor W.E.F. și al altora, inclusiv al profitorilor și activiștilor „schimbărilor climatice”.

Zelensky a amenințat în mod indirect Europa cu terorism dacă nu va sprijini Ucraina

„Nu mușca niciodată mâna care te hrănește!”. Membrii N.A.T.O. susțin eforturile de război ale Ucrainei cu ajutor financiar și militar încă de la început, dar Zelenski a făcut o declarație amenințătoare[7]. La adresa Europei în general, cu amenințări cu terorism din partea ucrainenilor care își trec granițele dacă nu își țin pasul financiar și obligații militare. Dacă acesta nu este cel mai idiot lucru pe care l-a spus un lider al unei țări aflate în război, nu știu ce este: „Văd că el sau ea nu este aici, nu cu noi, contrar asigurărilor rostite. Nerespectarea Ucrainei înseamnă a fi de partea Rusiei în conflict” a continuat el „Dacă partenerii nu ne ajută, înseamnă că vor ajuta Rusia să câștige, Alegătorii occidentali nu-și vor ierta liderii dacă vor pierde Ucraina, pot veni și alte probleme de la milioanele de refugiați ucraineni care locuiesc acum în Europa de Vest, în general s-au comportat bine, dar dacă gazdele lor îi vor duce pe acești oameni într-un colț, rezultatul final va fi sau nu o poveste bună”.

Asta a sunat ca o amenințare pentru mine, dar, desigur, liderii europeni rămân tăcuți, fără niciun comentariu. Membrii N.A.T.O. sunt acum în criză pentru că ce se întâmplă dacă teroriștii neo-nazi din Ucraina decid să creeze o operațiune cu steag fals și să detoneze un dispozitiv exploziv într-o instituție europeană sau într-un alt loc care va ucide și răni civili și va da vina pe ruși?

Ar trebui să-și amintească că o comentatoare TV în vârstă de 29 de ani din Rusia, Daria Dugina, care a fost ucisă într-o explozie cu mașină-bombă la periferia Moscovei. Daria Dugină „s-a întâmplat” să fie fiica unui teoretician politic rus influent, Alexander Dugin , care este un susținător al președintelui Putin și al invaziei ruse a Ucrainei, așa că nu trebuie să ghicim cine s-a aflat în spatele acestui atac terorist.

Zelensky va continua să ceară S.U.A. și U.E. ajutor economic și militar, chiar dacă Ucraina nu are nicio șansă de a câștiga acest război, cu aproape 500.000 de soldați uciși sau răniți[8].

Chiar dacă Zelensky este unul dintre cei mai neoliberali și bizari lideri din istoria recentă care ar trebui să negocieze un acord de pace cu Rusia și să pună capăt acestui război înainte ca Ucraina să fie complet distrusă. Zelensky este doar o altă păpușă susținută de vest precum Saddam Hussein, care s-a întâmplat să fie dictatorul favorit al Washingtonului la acea vreme și în ultimele sale zile, uite ce s-a întâmplat cu el. Dacă Zelensky încheie un acord de pace cu Rusia și va lăsa Ucraina să rămână neutră și să își abandoneze agenda de a deveni membru al N.A.T.O., atunci poate că va supraviețui acestui război și să se întoarcă în show-business și să facă mai multe videoclipuri muzicale care dansează în stiletto, și de  ce nu? chiar se pricepe la asta[9].

Nota redacției – Timothy Alexander Guzman este cercetător și scriitor independent, profilat pe pe sferele politice, economice, mass-media și istorice și colaborator al „Global Research”. Publică în: „Global Research”, „The Progressive Mind”, „European Union Examiner”, „News Beacon Ireland”, „WhatReallyHappened.com”, „EIN News” și o serie de alte site-uri de știri alternative. Este absolvent al „Hunter College” din New York. Timothy Alexander Guzman scrie pe propriul său blog, „Silent Crow News” [10].

După cum se poate observa în imaginea prezentată arătând un tricou cu Zvastica, Zelenski este îmbrăcat cu costul și cu cravată, dar în fața Gărzii de onoare care i-a prezentat onorul la București era îmbrăcat ca la târgul legumelor. Acesta este respectul pe care îl poartă poporului român și cetățenilor aflați sub ocupația ucraineană. Rușine lui și celui lângă care a primit onorul !

Surse foto – „Global Research”.

Autor: Timothy Alexander Guzman, cercetător și scriitor independent

Sursa: art-emis.ro

————————————————
[3]
[6]
[7]