Analize și opinii

Naționalismul Românesc. Aceasta este doctrina interzisă în România!

Câțiva o mimează, trădătorii sunt plătiți de afară s-o ducă în derizoriu și majoritatea o neagă cu desăvârșire. Se numește iluzia pluralității politice, ingredientul magic al surogatului supranumit: „democrația reprezentativă”. De ce?… pentru că așa se conduc coloniile, așa conduc invadatorii contemporani asupra invadaților.Constatările „logice” de genul: nu am avut un  lider al românilor după Ceaușescu, un partid cinstit, sau nu am  avut o strategie de dezvoltare economico-socială după revoluție… corupție, hoții, ăia, ceilalți, etc., nimic altceva decât manipularea unui public profan și atomizat intelectual de promiscuitatea propagandistică dezlănțuită împotriva lui!

Realitatea este că nu am fost lăsați să avem un lider, nu ni s-a lăsat șansa de a avea și a acționa pentru realizarea vreunei strategii naționale, pentru că societatea este organizată de sistemul care a luat-o ostatică prin mirajul democrației reprezentative, iar ceea ce ni se întâmplă este rezultatul unui proces de otrăvire național, cu un virus administrat de elita cosmopolită fiecărei națiuni pentru a o îmbolnăvi, a crea dependență și a o controla… „în timp ce românii trebuie să fie înstrăinați de neam, de țară și de credință, risipiți și pierduți pentru totdeauna” Asta este o realitate!

Cât despre „corupția” subtil administrată de DNA și mass-media românească, aceasta face parte din elementele de control, acționând la deturnarea atenției de la sursa reală a cancerului care ne împiedică să ne gospodărim singuri țara și, mai ales, să ne-o apărăm de interesele transnaționale. Indiferent că vorbim de PSD, CDR, PNL, sau oricare alt „partid” care a fost sau este la putere din 1989 încoace, este obligat să joace după regulile scrise de afară. Cum ar putea fi altfel într-o colonie?

În Occident „furtul” este abordat diferit deoarece sistemul instaurat de mafia capitalistă a ajuns la maturitate. În Franța, spre exemplificare, interesele ascunse au reușit să acapareze integralitatea sistemului politic, toate pârghiile financiare și mass media, formând complexul „financiaro-mediatico-politic” – o vastă întreprindere a crimei organizate în care toți „angajații” lucrează la jefuirea națiunilor și dinamitarea suveranităților populare. Jaful organizat este ocultat cu desăvârșire de „presa liberă”, iar „politicienii” mențin aparențele votând și aplicând directivelor impuse de marele capital, întru exproprierea „legiferată” a patrimoniului național și predarea acestui pe mâna multinaționalelor. Capitalul transnațional a preluat ștafeta de la comuniști și inversând teoria marxistă, a ajuns la termenul soluției finale privatizând  structurile naționale.

Corupția, jaful financiar, asasinarea suveranităților și lichidarea națiunilor, există numai atunci când presa are voie să vorbească despre acestea, altfel se numește „democrație”, „economie de piață”, „libera circulație a bunurilor”, „piață liberă”, și favorita mea, „reforme”… adică codurile folosite pentru a impune măsuri abuzive populațiilor prinse în capcană.

Până nu demult,  omul avea încredere în ce vedea, ce simțea, ce-i spunea instinctul… astăzi realitatea a fost înlocuită cu formule de comunicare: nu mai aveți servici, uzine, pământ, produse românești în alimentare, sănătate, populație etc, se numește economie de piață. Și dacă nu-ți convine, vorba ambasadorului Hans Klemm, ești un antisemit!.. să înțelegem din asta că libertatea și independența unei națiuni sunt sinonime cu Holocaust, Shoah, crimă împotriva umanității… interesant, nu-i așa?

În acest „menaj à trois” – trinomul morbid al canibalilor cosmopoliți (capitalul transnațional, mass-media, „politicieni”), fără corupți la vedere, sau jaf „oficial” denunțat ca atare de „presa liberă”, se desfac națiunile și popoarele acestora. Crezând orbește în propaganda mass-media care lucrează la fabricarea consimțământului generalizat al maselor, oamenii sunt condamnați să creadă că problema lor constă în faptul că politicieni sunt incapabili, depășiți de situație, tâmpiți etc, iar soluția consistă în abilitatea de a vota la infinit pe cine trebuie. În acest joc al aparențelor înșelătoare, proprietarii sistemului câștigă de fiecare dată!… și înapoi la fermă cu restul animalelor.

În astfel de regimuri, nu numai că alegerile  sunt lovite de nulitate, dar sunt o opțiune colaboraționistă pentru că, prin votul nostru, participăm activ la întreținerea propriului jug,  justificând regimul de ocupație și starea de sclavie.

Naționalismul este singura doctrină politică  care permite dăinuirea unui neam și unei națiuni. Naționalismul nu este nici pro-U.E. nici pro-rus, nici pro-american și nici pro-tv, ci doar pro-România, PUNCTUM! Iar atunci când situația o cere, acesta își alege parteneriatele geo-strategice în mod suveran și în funcție de interesul suprem al națiunii! Nimeni nu poate  impune unei națiuni dependența față de un anumit regim politic, economic, sau militar, cu atât mai puțin așezarea unei armate străine pe teritoriul său, altfel se numește că este sub ocupație!

Țara noastră a fost desfăcută din temelie și călcată în picioare cu brutalitate pentru că, poporul și-a ignorat  înțelepciunea câștigată prin experiența de veacuri a vieții românești, scump plătită cu suferințele proprii, veac de veac, înțelepciune coborâta până în subconștient, infiltrată până în instinct. Românii au fost luați prin viteză de „democrație” și promisiunile ei corporatiste, de false prietenii și imaginare dușmanii, uitând experiența și cunoașterea inductivă prin care strămoșii noștri au verificat, an de an, secole de-a rândul, existența acestei realități ireductibile a frângerii omenirii în națiuni etnice concurente şi rivale, gata de a abuza oricând de un vecin care e slab fie prin însușirile rasei, fie prin situațiunile grele în care a fost pus de împrejurările istorice.

Fără naționalism, fără suveranitate, fără voință populară și, mai ales, fără o viziunea politică în acord cu fibra spirituală, identitară, istorică și culturală a unui neam, o națiune nu mai are capacitatea să supraviețuiască și este sortită dispariției. Naționalismul prin esență sa este garantul prezervării și continuității voinței Divine – tragedia zilelor noastre stă în neînțelegerea faptului că, Turnul Babel a fost distrus de Dumnezeu, iar vrăjmașii încearcă să-l ridice din nou peste civilizațiile noastre.

O națiune nu poate fi distrusă de politicienii trădători și nici risipită de interesele străine („caii nu mor când vor câinii”), dar poate fi îngropată de vie de prostia și indiferența unui popor care nu-și mai cunoaște trecutul, își uită Dumnezeul… „căci a Ta este împărăția și puterea și slava în veci. Amin!”

Autor: Mihai Șerban

Sursa: Justitiarul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Modelul de stat pe care ar trebui sa-l aiba in minte orice roman este statul national-militar-ortodox cu o conducere piramidala 100% romaneasca si ortodoxa, asemenea celui din vremea marilor voievozi romani, care erau “unsi” in fatza lui Dumnezeu de catre mitropolitul tarii(adica erau responsabili de tot ceea ce i se intampla tarii si poporului), caci fara ajutorul lui Dumnezeu,prin dreapta credinta ortodixa , nu exista nicio sansa de reusita pt o tara si un neam. Sa nu uitam ca in acel tip de stat condus de marii voievozi romani, marii tradatori(si Romania n-a dus niciodata lipsa de acestia) erau judecati pt “HICLENIE”(cuvant arhaic care desemna inalta tradare) si decapitati sau trasi in teapa!

 • Excelent articol. Un stat, o natiune, un imperiu nu poate fi distrus din afara numai dinnauntru. Si din acest motiv dupa asasinarea lui Ceausescu avem parte de infiltrati alogeni in toate institutiile cheie. Si cu alte natiuni din Est s-a procedat la fel, dar raspunsul a fost diferit, acestea lichidand din start penetratia externa. Singurii in pozitie sa raspunda suntem noi. Acum a venit momentul si restructurarea SRI si DNA inseamna inceputul unui proces de restabilirea relatiilor cu invadatorii.

 • Dovezile arata ca la data de 22 DECEMBRIE 1989, TARA avea BANI IN CONTURI, REZERVE DE STAT, ZACAMINTE, RESURSE NATURALE, MINERALE, UMANE, PATRIMONIU NATIONAL, SIMBOLURI NATIONALE, ACTIVE, BUNURI MOBILE SI IMOBILE, BANI DE INCASAT DIN CONTRACTELE EXTERNE IN DERULARE. Admitem cu bune, cu rele, ca dispuneam de un FOND caruia la vremea respectiva i se putea contura o FORMA adecvata in context, un REGIM POLITIC POTRIVIT CU SPECIFICUL NATIONAL, ECHILIBRAT. ARMONIOS. NU AVEAM NEVOIE DE FONDURI EXTERNE, circumstanta invocata peste ani, de data recenta de vecinul Viktor Orban ( nu mai are nevoie de fonduri Ue!). Constatam cu totii, la vedere, oficial, statistic, faptul ca ne-a cuprins o stare de incertitudine, nebuloasa, un DEZECHILIBRU. E mai mult decat atat, hai sa fim seriosi, e deturnare de la cale; ne-am transformat pas cu pas in niste …creaturi, din pacate, cu potential autodistrugator…aici e pericolul public, planetar, cosmic. Ne-am deconectat, indus, de la Sursa. Organismul uman are din creatie trei componente: cap, trunchi, membre. Trup, suflet, spirit. Gand, cuvant, fapta. Celula, unitatea de baza, morfo-functionala, genetica a organismului viu (uman, vegetal, animal) are o structura tripartita: nucleu, citoplasma, membrana celulara. Structura tripartita, principiul fundamental al geometriei sacre. Treimea. Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Trairea. Vibratia. Senzatia. Emotia. Traversam o perioada istorica marcata de un modernism autodistrugator.

  Avem nevoie de un CENTRU DE COMANDA, CONDUCATOR, LIDER…..?! Sufletist?! Constient, conectat la Sursa, fibra autohtona, specific national, de buna si dreapta credinta, bine intentionat?! Prezinta aceasta nevoie imperioasa, in context geopolitic, partenerial strategic, UN PERICOL IN ZONA, PRETEXT PENTRU DECLANSAREA UNEI SCHIMBARI DE PARADIGMA, cunoscut fiind faptul ca ISTORIA SE REPETA pana la MOMENTUL REASEZARII IN ACORD CU NORMA UNIVERSALA, MORALA, CALEA, ADEVARUL, VIATA?!
  Regandirea redeventelor in lumina resurselor apartinand patriei conform Constitutiei, cu accent pe comoara din Marea Neagra, intr-o prima faza, imperios necesara in scopul asigurarii unui nivel de trai decent. Dreptul la viata a unui popor apartinand unui loc atribuit de Creator… Pericol in paradis?!

 • Suntem! Mai mult decat o bucata de carne, masina, casa, functie, decoratie…

  Suntem pur si simplu!

 • Il cunoaștem personal pe tânărul dizident Mihai Șerban, un român adevărat, conștient și, mai ales, pe baricade de ani mulți. A scris o carte extraordinară care se numește Manifest Cartea Neagră a României, cenzura mass media e totală. Sperăm totuși să reușească să iasă în spațiul public și să-i fie cunoscută viziunea ideologică și politică despre o Românie în acord cu fibra să istorică. Să ne trăiți domnule Șerban.

 • Articolul este pe măsură personajului. În acest articol se întrepătrund două mesaje pr cât dr clare pe atât de dureroase. Am avut si eu ocazia să vorbesc cu domnul Șerban cu ocazia lansării Manifestului la Gaudeamus. Lansarea a fost precum o erupție vulcanică, autorul are o ființă națională cum nu am mai văzut demult, poate doar în cărțile din perioada interbelică. Felicitări gândește.ro pentru publicarea acestui material de aur, neted și izbitor. Doamne ajută!