Analize și opinii

Mirel Palada: “O să fie bine, dragi tovarăși”

”Noi avem întotdeauna resurse de prezidenţiabil. Sunt absolut convinsă că vom găsi acea resursă în interiorul partidului. Momentan nu s-a făcut această selecţie. E prematur să discutăm despre alesul pentru prezidenţiale, în condiţiile în care suntem la jumătatea lui 2023”, a declarat, joi seară, Alina Gorghiu.”
În traducere pentru înțelesul oamenilor muncii din Republica Liberaloidă România, înțelesul e simplu: nu avem încă un candidat plauzibil. Toți cei pe care îi avem nu au vreo șansă să intre în turul doi. Mai căutăm. Șansele sînt mici, pentru că lumea ne urăște, iar resursa noastră umană este mediocră, deci fleașcă.
Mai simplu: nu prea avem nici un strălucitor. Dar noi perseverăm. Și credem în pronia cerească și mai ales în plicul care ne va veni la impuse, de la extern, să ne spună pe cine să punem pe listă.
Deci stați liniștiți la locurili voastre, nu disperați, nu fugiți la alte partide, nu vă gîndiți să rupeți partidul. O să fie bine, dragi tovarăși. O să învingem și de data asta și o să ștergem de pe fața pămîntului Ciuma Roșie, așa cum ne-a învățat distinsul nostru președinte. O să fie bine. O să fim primii, și chiar mai mult de-atît… Doamne, ce bine o să fie! O simt deja. O simt…
PS: Nu, Ciucă nu e o soluție, oricît și-ar dori americanii asta. Ciucă în momentul de față este o umbră palidă politică. Și-a trăit traiul, și-a epuizat resursa de respectabilitate și de credibilitate publică. Odihnească-se în pace la Senat. Ghinion.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …ar fi bine, totusi, sa fim atenti la demisii… ”demisia” si plecatul de la borcanul cu miere inseamna ca exista ”disponibilitate politica”… poate ca solicitarea de un ”tête-à-tête” a unui rege nu mai este atit de ”surprinzatoare”… ”pas cu pas”, pixel cu pixel, ciob cu ciob ajuta la refacerea unei ”big picture”… rabdare! ”magicianul” scoate iepurasul (sau pasarica) din jobenul fermecat doar cind trebuie, cind tensiunea si curiozitatea sint la apogeu… evident, cu substantialul aport al lui pieleanu…