Analize și opinii Extern

Militanții atei finanțați de Soros via FDSC.Ro isterizați de Luminile de Paşti. Tot ce e sărbătoare creștină îi isterizează pe acești oameni. Bolșevismul n-a murit, el e SOROS travestit

Nota Redacției (Opinia Fluierul.ro): Pe soroşiştii de la Funkey Citizens şi de la de-click.ro, îi supără Paştile şi nu Luminițele sau banii cheltuiți.De ce spunem asta? Păi la artificiile şi la concertele plătite de primărie de Anul Nou Funkey Citizens nu au făcut nici o petiție pe de-click.ro, nici în legătură cu banii cheltuiți şi nici în legătură cu luminile mult mai mari ale artificiilor lansate atunci.
Inviere

Doar acum, de Paşti, când au auzit de Luminile de Paşti, cu care Primăria vrea să împodobească oraşul pentru cea mai mare sărbătoare creştină a Omenirii, parcă l-au văzut pe Dracu şi au sărit ca arşi: vai ce de bani se cheltuie.

Apoi, vă amintiți ce isterizați au devenit soroşiştii de la ONG-uri atunci când cineva a propus ridicarea unei cruci mari, la Universitate, în memoria celor ucişi acolo?

Când au auzit de o Cruce Mare ridicată la Universitate, parcă l-au văzut din nou pe Dracu.

Ba că e prea mare Crucea, ba că se prăbușește metroul, ba că nu cadrează cu arhitectura locului (de parcă Intercontinentalul cadrează), ba că nu e voie să ridici monumente religioase în spațiul public (ăştia ar dărâma şi Statuia lui Isus din Rio)

N-ar fi rău că Firea să ridice o Cruce Uriașă la Universitate împreună cu o copie a statuii lui Isus din Rio în mărime naturală ca semn al înfrățirii noastre veșnice întru credință.

Militantismul ateu e una din trăsăturile definitorii ale Soroşismului

Vă reamintim că cei de la de-click.ro sunt unii dintre instigatorii care au scos lumea în stradă la Marele Miting Progresist din Piață Victoriei şi din Cluj, iar soroşiştii de la Funkey Citizens, alături de soroşiştii de la ActiveWatch erau chemați de propagandiştii progresişti de la Digi24 să ne explice că oricine îl critică pe Soros şi Rețeaua lui progresistă propagă “Fake News” (textul era altul dar scopul străveziu al diversiunii FakeNews ăsta este)

Apoi vă amintiți desigur isteria ONG-urilor lui SOROS în legătură cu Catedrala Mântuirii Neamului.

Ba că e prea mare, ba că se cheltuiesc prea mulți bani (în schimb banii cheltuiți de SOROS cu ei, sunt întotdeauna bineveniți oricât de mulți ar fi ei), ba că lor le “place lemnul şi spațiile mici”, ba că l-au căutat pe Dumnezeu prin Catedrala Mare şi nu l-au găsit, ba să-i dea raportul Patriarhul finanțatului lui SOROS, Plicuşor Ban, ajuns consilier, în legătură cu fiecare ban cheltuit şamd.

O întreagă isterie ateisto-soroşistă făcută pe acest subiect

Apoi vă amintiți diversiunea lor cu “Vrem Spitale, Nu Catedrale”? Pe baza ei, unii manipulați de rețea au aruncat cu pietre în Mitropolie în timpul Manifestațiilor de după Colectiv.

Isteria a culminant cu alocarea a ZERO lei de la buget pentru Biserici (unele monumente) de către guvernul ateisto-soroşist Ciolos? Asta într-o țară în care peste 90% dintre plătitorii de taxe sunt creștini şi în care o mulțime de bani de la bugetul de stat au mers la multe din aceste ONG-urile considerate în mod mizerabil “de utilitate publică”. Căci dacă nu ştiați, să ştiți că multe ONG-uri soroşiste sug bani de la mai multe oi, inclusiv de la stat.

Nu în ultimul rând vă reamintim Isteria Perpetuă făcută de Rețeaua de ONG-uri a lui Soroş în legătură cu Ora de Religie deşi această materie e complet opțională şi e decizia părinților ca ea să aibă loc

Când aud de Dumnezeu, aceşti oameni parcă îl văd pe Dracu. Nu exagerăm cu nimic . Enumerați din nou, lunga listă de mai sus şi reacțiile lor isterice la ea, ca să vedeți că avem dreptate.

Bolșevismul n-a murit, el e SOROS travestit…

Știrea-1 — Exemplu de finanțare a lui Funkey Citizens de la FDSC.RO (Pușculița lui Soros, a Norvegienilor (cooperare tot cu Soros cf. Guvernului Maghiar), a Elvețienilor etc..și ai altor progresiști atei)

www.fdsc.ro – Lista Proiecte Finantate csp r2 ro.pdf

Știrea-2 —  Funkey Citizens: “Nu vrem luminițe de Paşti” – Petiția finanțaților lui Soros (via FDSC.ro) publicată pe site-ul făcut din banii lui Soros, de-click.ro (via tot puşculița FDSC.ro)

Funkey Citizens: “Nu vrem luminițe de Paşti”

Solicităm Primăriei Municipiului București să nu arunce banii cetățenilor pe luminițe de Paști. Cerem primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, să folosească resursele bugetului local pentru rezolvarea problemelor reale ale comunității.
De asemenea, solicităm consilierilor generali din București să oprească orice intenție de a folosi bugetul Capitalei pentru acest scop, conform prerogativelor lor.

De ce este important?

Potrivit declarațiilor primarului Capitalei, Gabriela Firea, în acest an, centrul Bucureştiului va fi decorat, de Paşti, cu beculeţe (Sursa: Hotnews.ro). Momentan, se aşteaptă propunerile companiei de iluminat Luxten Lighting, atât în privinţa costurilor, cât şi pentru ce porţiuni de străzi vor fi împodobite. Trebuie precizat și că, în acest moment, contractul cu Luxten se află în ultimele luni de valabilitate și că nici până acum acesta nu a fost publicat pentru a ști, de o manieră transparentă, care sunt condițiile și costurile pentru furnizarea serviciilor de iluminat public.

Deși Legea bugetului de stat este publicată în Monitorul Oficial încă din 20 februarie și Legea finanțelor publice locale prevede clar că autoritățile locale ar trebui să publice în termen de 15 zile un proiect de buget local pe care să îl supună consultării publice, pare că Primăria Municipiului București preferă să își folosească energia pentru o inițiativă care nu este nici bugetată, nici, considerăm noi, necesară.

Această cheltuială nu este o prioritate pentru un oraș ale cărui nevoi urgente sunt nenumărate: poluare, spitale degradate, clădiri cu risc seismic, școli fără autorizații de funcționare, transport public deficitar, locuințe sociale insuficiente, trafic sufocant, creșe insuficiente și lista poate continua…Credem că această sărbătoare poate fi marcată prin decență și smerenie, mai ales în condițiile în care, prin însăși esența sa, ar trebui să ne facă să ne gândim mai ales la cei mai nevoiași dintre noi. (N.Red. Deci ateii le spun creștinilor cum trebuie marcată “această sărbătoare”, mai exact nu care cumva să aprindă luminițe în oraş)

Știrea-3 — Declarația Gabrielei Firea

„Iluminatul festiv, incluzând aici beculețele – în jur de 1.300. Manopera și energia electrica – 175.000 de euro.

Pâi, un milion de euro l-am economisit de la Arena Națională.

Vreo cinci milioane de la firmele de avocatură care se imbogațeau pe bugetul Capitalei și multe alte zeci de milioane de euro pe care le-am economisit prin contracte cu Primaria Capitalei. (…)

Știu ca este un proiect al primăriei Capitalei, a fost o solicitare a mai multor cetățeni să avem un oraș curat și de asemenea, înfrumusețat, și cu siguranță vom face tot ceea ce este posibil astfel încât si costurile sa fie unele reduse.

Având în vedere cât de multe economii am făcut la buget în această perioada, cred că putem să alocăm o sumă mica si pentru ca Bucureștiul sa fie ornat frumos de Paște”,

a declarat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dupa ședința Asociației Municipiilor din România, potrivit Mediafax.

Propunerea Fluierul.ro pentru Piața Universității:

Statuia lui Isus din Rio ridicată în copie naturală chiar în mijlocul sensului giratoriu de la Universitate (cu o înălțime de 30 metri, împreună cu soclul 38 de metri, lățimea la nivelul brațelor 28 metri. În soclu se află o capelă unde pot intra 150 de persoane) – care privește spre Crucea de la Fort Jefferson Memorial ridicată în copie naturală în sensul giratoriu din Piața Romană cu o capelă la bază (27 m, cu soclul va ajunge tot la 38 m în partea opusă a pieței)- ambele luminate.

Propunerea Fluierul.ro pentru Ridicarea Columnei lui Traian în Mărime naturală în Parcul Izvor

N.Red. Să vedeți atunci Proteste și Petiții Sosoșiste Isterice: ăștia îi urăsc și pe Daci și sunt și atei militanți isterici

sursa: fluierul.ro