Analize și opinii

Medicii cer suspendarea aplicării reglementărilor de malpraxis pe timpul pandemiei. O vor obține!

Medicii cer suspendarea aplicării reglementărilor de malpraxis pe timpul pandemiei. O vor obține.
BigPharma au cerut imunitatea de răspundere civilă și penală pentru efectele adverse ale vaccinurilor. Și, în marile state europene, au obținut-o fără probleme.

Tehnocrații pandemiei au dat vina pe populație pentru eșecurile lor majore. Populația a acceptat să poarte această vină. Asta a fost cel mai ușor. Mai ales că s-au găsit imediat țapii ispășitori : negaționiștii. Pe aștia medicii îi invită la spital, așteptându-i cu lumânări. În aceleași spitale unde își exercită afacerile în conflict de interese.

Purterea politică dă vina pe pesede pentru eșecurile majore, bâlbele, incoerențele, impostura și corupția proprii. Va câșiga alegerile cu 125%. [pesede nu dă vina pe nimeni, că e cu temporizarea, cu pasele repetate la portar în minutul 88]

În tot acest timp, cei cu mințile și simțul ridicolului întregi, asistă (și, uneori, comentează conspiraționist) la evidentul deficit de democrație instalat “confortabil” cu prilejul pandemiei și la bagatelizarea ideii drepturilor omului. Unii mai și fac câte ceva împotriva acestei stări de lucruri, dar asta e deja alt subiect.

Autor: Gheorghe Piperea