Analize și opinii

Marian Munteanu: „Am devenit pașalâc, ceea ce nu am fost niciodată”

Fostul lider al studenților din 1990, Marian Munteanu, a acuzat-o pe politologul Alina Mungiu că este „un propagandist de cea mai joasă calitate”.

„Vreți să vă spun sursele de finanțare ale doamnei Mungiu și de unde a luat banii? Este un propagandist de cea mai joasă calitate, care infectează opinia publică de atâția ani de zile cu o mulțime de prostii. De ce ați citit asemenea persoane?”

Marian Munteanu a spus că protestele din 2017 împotriva PSD au fost „pregătite timp de 10 ani”.

În ceea ce privește zona politică, Munteanu spune că în România există un singur partid, respectiv partidul stat. Acest „partid stat” este condus din afara României.

„Bătălia nu este în PNL. Ci mai sus. Ca și în PSD: în România există un singur stat, partidul-stat. Înseamnă o structură umană, în care oamenii fac parte dintr-o anumită categorie, anumit nivel cu anumite capacități de intervenție, cu anumită mentalitate sau inclinații.

Partidul stat din România nu este condus din România. Dacă ar fi din România, sunt convins că ar face ceva. E condus de către oricine este agreat de cei care au câștigat războiul.

Pașalâc nu am fost niciodată, acum am devenit.

În timpul așa zisei ocupații otomane, otomanii nu aveau dreptul să cumpere pământ, să dețină proprietăți și n-aveau voie să se amestece în religie. Acuma, că s-au luat toate, dar se intervine și în constituția internă a țării. Polonezii au reușit să-și apere identitatea culturală și națională”, a spus Marian Munteanu la emisiunea lui Marius Tucă.

Sursa: anonimus.ro

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …ai inviat iara, ma? tu nu ai contribuit cu nimic la demolarea celor sfinte in tara asta? cum de mai ai curajul sa apari in public? eu nu am uitat ce ai rostit cindva si nici isteriile pe care le manifestai… acum ai ceea ce clamai si declamai in vara lui ’90… si nu-ti place? nu asta cereai de la balcon? evident, dupa cum te juri pe rosu, nici tu si nici cei din jurul tau nu a-ti fost ”sponsorizati” si ”stimulati” cu bani… si ai tupeul sa vorbesti de ”fenomenul” din august… pai nu tot asa a fost si la voi? si nu spun asta ”din auzite”… AM FOST ACOLO, am vazut cu ochii mei… cu ce drept vorbesti de asta ipocritule? TU nu ai fost, la rindul tau, o marioneta? o paiata de paie putrezite? sau chiar iti inchipui ca toti avem memoria pe termen lung afectata? ”gasca” din august, pe care o infierezi, este aidoma gastii tale… si, de fapt, dupa noaptea lui 28 februarie 1990, VOI sinteti cei care au inceput si contribuit din plin la demolare… acum bucura-te de ”fleurs du mal” ”plantate” de tine si ai tai in piata…SI TACI!