Analize și opinii

Maria Diana Popescu: Teritoriul patriei pus la dispoziţia teroriştilor planetari

Dacă spoliatorii de la vîrful statului nu sînt logaţi la robinetul cu banii națiunii, e ca şi cum cineva i-ar da afară pe beţivi dintr-o crîşmă şi ei ar intra într-o alta. Se reorientează rapid. Aleşii noştri tratează mandatul ca pe un bar din Occident. Intră şi ei să bea un altfel de cocteil, apoi matrafoxaţi trec la iniţiat şi aprobat legi, care de care mai penale şi penibile, în favoarea lor şi a intereselor străine. Oare unde eram noi cînd acești impostori au început distrugerea Românei? Îi ţineam cumva „de şase” lui Iliescu, lui Roman şi celorlalţi ca să ne scape de „mormanul de fiare vechi”? Dar acum? Cînd suveranitatea ţării este oferită în dar teroriştilor planetari? Unde sîntem cu toţii? Privim ca nişte iepuri speriaţi drobul de sare, dar nu facem nimic pentru a stăvili dezastrul.

În acest moment, în care războiul este adus de americani la ușa României, nevrednicii politicieni de la Bucureşti, în frunte cu şeful cel mare la stat, s-au deconspirat a fi nişte metalişti care mizează pe efectul de zgomot special. Şi reuşesc din aviditatea lor pentru putere şi bani. Banii, cel mai puternic drog al lor, le-au şters orice amprentă de umanitate. Plăcerea pentru bani a politicienilor le-a înlocuit simţul realităţii. Aceasta fiind, de fapt, o formă de pornografie, pentru că funcţionează pe un principiu al plăcerii. Plăcerea celebrului Marchiz de Sade, care practica sadismul ca perversiune sexuală și parafilie violentă. Dependența de bani a „politicienilor” dîmbovițeni le-a înlocuit simţul realităţii cu idioțenia lui Harpagon al lui Molière: să i se taie coada pisicii pentru a ține ușa deschisă mai puțin, atunci cînd ea iese din casă… să nu intre frigul. Aberația lui Harpagon seamănă cu cele ale chiriașilor temporari de la Cotroceni și Victoria, care dau sfaturi să ne înfofolim bine cînd stăm în casă! Oare ei așa fac ?! Mira-m-aș!

Cînd cele două entități, Iohannis și Guvernul Ciucă dau asigurări că la iarnă nu vor fi probleme cu lumina și gazul, indubitabil, va fi invers. Apropo de frig şi criza energetică! Zvoniştii mass-media, care bat clopotele că se supraîncălzeşte planeta, ne sperie că vom avea cea mai geroasă iarnă din ultimii ani, în beznă și frig, cu facturi care ne vor falimenta și evacua din locuințe. Atunci, cum e cu încălzirea planetei, tovarăşi? Ce să facem și noi? Înghiţim pe nemestecate hapuri neomarxiste!

De peste treizeci de ani ne respectăm tradiția, acceptăm să fim conduși de trădători, impostori și hoți, care n-au avut niciodată un plan de urgență pentru România! Doar fumigene, funcție de context, la fel ca în reclama: „Dormi liniștit române, FNI lucrează pentru tine” în România (re)educată a lui Iohannis. Re-educată ca la Pitești, în anii cînd Ana Pauker („Stalin în fustă”, cum i se mai spunea), era „capo di tutti capi”.

În mare, fantoma de la Opera Cotroceni poate fi socotit părintele sensurilor profund-trădătoare. Un anti-român fanatic, pentru că individul n-are nimic comun cu Neamul Românesc pe care îl distruge „pas cu pas”, la ordin. Cum se vor slava la iarnă românii de frigul din case? Fără apă caldă, fără hrana cea de toate zilele, cu facturi uriașe? Greu de spus. Din cîte am văzut, prioritară a fost mărirea salariilor pentru primari și tot neamul lor cel adormit în administrații. Pensiile românilor care au construit ţara, la anul și la mulţi ani așteaptă. Autoaleșii se înfruptă cum vor din bucatele pălmaşilor, fără să dea ochii cu „Pravilniceasca condică”, modificată şi adnotată potrivit pohtelor, pentru a le acoperi faptele de corupţie şi machiavelismele distructive!

Așadar, la iarnă, avem gaz, dar n-avem gaz, avem lumină, dar n-avem lumină, avem guvern doar pentru pensii și salarii speciale. Ceea ce avem, e falsul partener strategic, senilul cu acte, în persoana lui Biden, a cărui mașină de război a umplut visteria SUA, prin conflictul armat din Ucraina. Dolarul American a sărit toate pîrleazurile europene. La fel şi oştile sale teroriste. Credeţi că Biden oferă vreun ac zdrenţelor noastre, pentru că Băsescu și, mai apoi, Iohannis, au pus la dispoziție teritoriul patriei acestor terorişti planetari? Nu! Nici măcar o şepcuţă. Nu consider factibilă, nici oportună, nici demnă, prea multa apropriere şi, mai ales, servitute faţă de SUA. Faţă de nicio putere străină. Altfel, s-ar putea să ne pască şi pe noi soarta Iugoslaviei.

Tot noi vom ieşi cu rubaşca şifonată de la ruşi, cu uniforma Schutzstafel a nazistului „Deutsche Volksgruppe in Rumänien” pătată, cu pădurile seculare românești chelite de actualul Österreich, cu aurul de la Roșia Montană „direcționat” spre frunza de arțar, cu pălăria de cowboy de la americani… mototolită şi găurită de gloanţe. Ce bine a spus Mareșalul Istoriei Românilor, Gheorghe Buzatu, într-un interviu pe care mi l-a acordat cu cîţiva ani în urmă: „Suntem prea aproape de Rusia (mai ales de Ucraina, zic eu – n.a) și prea departe de Dumnezeu!”.

Prea multă smerenie umilitoare față de așa zisul partener strategic, care se comportă întotdeauna ca între „prieteni”: „Ce-i al tău, e și al meu, ce-i al meu e numai al meu!”.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: art-emis.ro