Analize și opinii

Maria Diana Popescu: Marea cumpănă pentru ţara noastră

Calcule ale analiştilor spun că viitorul lumii ar costa trilioane de dolari, necesari ieşirii din criza generată de războiul din Ucraina, başca, reconstrucţia Ucrainei, această „ţară artificial creată” de fostul URSS, o victimă tîrîtă de Zelenski la moarte. Se vorbeşte cu voce tare că Ucraina ar fi vrut războiul cu Rusia. Este cea mai importantă concluzie citată de „France Soir”, ca reieşind dintr-un interviu pe care l-a acordat în 2019 Oleksei Arestovitch, consilierul de acum al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Cine ar putea să pună la bătaie această sumă? SUA, jucătorul global, pe o piaţă mondială din ce în ce mai şifonată? China, care i-a făcut pe americani să-i întindă de frică covorul roşu la Casa Albă, pe timpul lui Obama? Cei ce s-au distrat la Bran cu ritualuri satanice, de Halloween ’22 şi l-au transformat pe Vlad Ţepeş – Domnitor român – în Dracula lui Bram Stoker? Vlad Ţepeş a fost cel mai inspirat conducător al timpului său, pentru că a folosit eficient lemnul pădurilor româneşti… nu ca austriecii de la Năstase încoace pîn-la Klaus & Comp… Deci, cine ar pune la bătaie suma? Turnul Babel, rebotezat Uniunea Europeană, care ne ţine ca pe nişte slugi sub scară?

Vă aduceţi aminte cum, în urmă cu doi ani, megafoanele de la Bruxelles anunţau jaful fără perdea al U.E.?: „Gazele din Marea Neagră nu sunt ale românilor, sunt ale Uniunii Europene”. Şi aşa s-a întîmplat. De fapt, nimic nu mai este al românilor. Vampirii din Turnul Babel sug totul, iar papagalii slugarnici autohtoni nu numai că nu se opun, ba papagalicesc cît le ţin puterile, după cum li se ordonă, cu obedientul sloganl: „Da, să trăiţi!”. Cum pămîntul ţării a devenit teren de fotbal pentru nebunii miliţieni ai planetei, ar trebui să le croim o uniformă militară pe măsură yes-menilor Iohannis, Ciucă, Ciolacu, Hunor şi acoliţilor şi să-i trimitem drept exemplu în prima linie a războiului, ca făcînd parte din oastea NATO, să poată simţi pe pielea lor avantajele parteneriatelor „strategice”. Păpuşarii reali i-au scos la înaintare pe ciudaţii ăştia din motiv că se pot lipsi de ei fără probleme.

Marea cumpănă pentru ţara noastră este că trădătorul de la Cotroceni ar vrea să copieze Ordinul Mareşalului Antonescu şi să strige: Români, treceţi hotarul de nord, în Ucraina, dar nu pentru a ne elibera fraţii de sub ocupaţia „Azov”-ului, ci pentru că aşa a primit poruncă! Este imperios necesar un referendum prin care românii să-şi exprime punctul de vedere cu privirea la intrarea României într-un război care nu-i al nostru. Nu ştim dacă se va ajunge la o confruntare directa NATO-Rusia (în fapt, GloboCapii din spatele SUA-Rusia), dar sper ca România să se abţină de la o implicare directă şi să refuze trupelor NATO atacuri de pe teritoriul românesc, demonstrîndu-şi astfel neamestecul şi suveranitatea. Apropo de „suveranitate”: după sentinţa suicidală a CCR din 9 noiembrie a.c., oficial, am cedat suveranitatea, iar Constituţia României a fost aruncată la tomberon.

Prezenţa scutului de la Deveselu a făcut ca asupra unor obiective militare sau de infrastructură strategică din România să fie îndreptate rachete ruseşti. Doar un gest, o hotărîre criminală pot dezlănţui infernul şi în ţara noastră, şi nu ruşii vor fi iniţiatorii, fără o provocare. Provocarea va pleca din zona în care se vor afla simultan şi ruşii şi ucrainenii (mercenarii NATO). Iată cum, aşa-zisul proiect de ţară, „România lucrului bine făcut” – un matrapazlîc sforăitor, legat cu panglici ieftine, ne-a transformat în România falimentul bine gîndit, care poartă marca Iohannis, o catastrofă de proporţii biblice, care, pe diferite căi slugarnice, împinge România în războiul „partenerului strategic”.

Cînd trăieşti în mijlocul haitelor mondialiste de şacali începi să urli ca ei. Pe mulţi i-a popit Iohannis şi i-a făcut să creadă că rusul ne e duşman, americanul partener strategic, iar neamţul naşul lucrului bine făcut. Pe fondul războiului, SUA au început tot felul de jocuri murdare, precum le stă în fire, ştiind că şi-au luat o leapşă zdravănă cu Robinette Biden care îi îngroapă pe americanii din clasa de mijloc. Treptat, treptat, lucrurile încep să se clarifice, iar cei cu mintea acasă au înţeles că miza războiului nu e doar o bucată de pămînt din Ucraina – o ţară coruptă pînă în măduva oaselor. „Putin e de vină !”, „Putin a invadat !”, „Moarte lui Putin!”, cam asta auzi de la cei drogaţi cu manipulare, dacă faci imprudenţa de a deschide cu ei o discuţie logică. Nu uitaţi, ceasul ticăie! În cazul în care NATO ar ataca Rusia, e clar, România va fi carnea de tun. Ne aflăm exact în aceleaşi împrejurări ale căderii Imperiului Roman şi apariţia evului mediu întunecat. Iluminiştii şi Renaşterea nu se mai pot naşte, nici reînvia, pentru că nimeni nu se poate naşte de două ori, nici reînvia. De reînviat, doar Iisus a reînviat.

Nici în al noulea ceas nu pricepem că plandemia Covid a fost primul act din piesa călăilor mondiali, amestecul SUA în Ucraina fiind, de fapt, opera în sine, care a atîţat Rusia. Lucrurile au devenit extrem de murdare în ceea ce priveşte amestecul României în război, dacă Dîncu, mereu prezent la ciolan şi-a dat demisia cu puţin timp în urmă, fără să privească înapoi, decît aratîndu-l cu degetul pe Iohanis în CSAT, tocmai acum, cînd achiziţiile de armament şi tehnică militară sînt la apogeu, la fel şi comisioanele. Un personaj ca Dîncu n-a vrut să se murdărească, mai mult decît a făcut-o, sub considerentul că e prea mult pentru el.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: art-emis.ro

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu