Analize și opinii

Magdalena Radu: „Pe scurt și pe întelesul tuturor despre ce face Clostrida.”

Pe scurt și pe întelesul tuturor despre ce face Clostrida. Ai un contract cu un furnizor de utilități. Sa zicem Vodafone. Îți vine pe chelie sa nu mai plătești ca ti se pare scump. In raport cu ce? Nu se știe. Scump. Și nu mai plătești, gata. Vodafone îți Închide telefonul. După care urli in piața publica ca e dreptul tău sa primesti serviciul ăla ca doar ti s-a părut scump, altfel nu ai fi avut o problema. Și când consideri treaba încheiata te trezești cu Kruk in usa care îți zice ca tre sa plătești tot contractul pana la sfârșit și îți pune și poprire pe 1/3 din leafa. Timp in care, iată, in inteligenta ta nemarginita plătești doua abonamente: și pe ăla scump de la Vodafone și pe ăla ieftin de unde l-ai găsit tu.
E și acum translatati schema asta logica la PS1 unde Romprest are un contract beton care ii asigura venituri stand degeaba pana când se ispraveste acest contract.
Și Romprest neplătit nu mai livrează. Și vine alt operator pe care l-au tocmit aia de o tin pe Clostrida in geam.
Și Primăria va plăti de doua ori, și serviciul ăla scump pana se ispraveste contractul lui Romprest.
Și pe ăla ieftin pe care chipurile l-a tocmit Clostrida.
Eu as merge chiar mai departe și as suspecta o înțelegere între ăștia trei. Deoarece cred puțin spre deloc in tămbălău mediatic și in praful ridicat in uliță de mafioti care seara se asaza la aceeași masa și beau împreuna.
Așadar ce as face eu dacă as fi mama lu Romprest? Tămbălău ca nu încasez și circoteca in strada. Vine Clostrida ma amenința, ma da cu roatele in sus, nu ma plătește. Mai antrenez și toată media plus influensarii aia grei plătiți cu mii de euro postarea
Contractul se rupe cu circ. Aleluia. Clostrida trebuie sa îmi plătească încă 8 ani serviciul de acum încolo.
Și aici intervine partea funny. E mai interesant pentru mine ca mama lui Romprest sa încasez serviciul pe 8 ani și sa am zero cheltuieli decât sa muncesc ca b@ ul pe aceeași bani. In loc sa stau la Monaco pe terasa și sa beau un fresh și o cafea eu îmi rup fâsul sa strâng gunoaie. De ce as face asta când pot sa încasez fără sa mișc un deget? Munca e pentru tractoare.
Și pentru ca eu mama lui Romprest sunt o leneșă și nu mai strâng gunoaiele vin alții după mine sa strângă. Unii care au fost tocmiți înainte de alegeri. Care facturează și ei, mănâncă un ban cinstit.
Aceasta schema logica este un uriaș win-win situation pentru cele doua tabere. Romprest are interesul sa facă scandal și sa rupă contractul, madam Clostrida are interesul sa urle la ei ca sa ii bage pe ceilalți pe țeava, ceilalți au interesul sa se bage.
Ăștia se dau cu yachtul prin Mediterana unde benzina la yacht costa cât au dat ei pe influensari și voi nu mai va vedeți om cu persoana de praful ridicat in uliță de niște actori bine aleși.
Urmăriți-ma și pentru alte Rețete.
A, și sa nu uit: mielul blând primește lapte de la mai multe oi. Sigur Clostrida nu are fason de miel blând dar înțelegeți voi ce zic.
Pupici.