Analize și opinii

Ma-ia-hii, ma-ia-huu, ma-ia-hoo, m-ayahuasca…

Alo, este el, un ofițer, trecut în rezervă, nițel. /Alături de el, și ea căuta fericirea. /Ma-ia-hii, ma-ia-huu, ma-ia-hoo, m-ayahuasca…Pe ofițer îl cheamă Gabriel Crețu și este, de joi, general-locotenent (cu trei stele) în rezervă. Căci acolo, în rezervă, l-a trecut președintele Klaus Iohannis, cică la cerere. Gurile rele spună că la cererea DIICOT, care l-ar fi fi găsit pe generalul Crețu, prim-adjunct al șefului SPP, în acel moment, la ședința de tras în organism ayahuasca, ședință organizată de către Gelu Oltean și Vanessa Youness.

Tot atunci când Gabriel Crețu se cerea în rezervă, o altă voce din jurul președintelui anunța, cu nespusă emoție: „Este adevarat. Am demisionat. Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională, pentru care îi mulțumesc domnului președinte. Îi mulțumesc pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte“. Cunoscătorii au recunoscut, probabil, declarația făcută pe Facebook de către Mădălina Dobrovolschi, deja fosta purtătoare de cuvânt a președintelui Iohannis, care a părăsit, brusc, postul, tot joi, 19 decembrie.

Dar, se știe, pe lângă luna cadourilor, decembrie este și luna coincidențelor. Acum rămâne de văzut dacă este chiar o coincidență că și CRețu și Dobrovolschi s-au cerut afară fix în aceeași zi sau Gabriel Crețu se afla la vila Vanessei Youness tocmai pentru a asigura paza și protecția codemisionarei sale.

Oricum, se pare că primul proiect pentru care se pregătește Mădălina Dorboveolschi este găsirea unui bun avocat penalist.

Sursa: Cațavencii

Abonează-te la newsletter