Analize și opinii

M-am trezit în dimineața asta și am constatat că tot Plăvanul e președinte și tot Cîțu e premier. E efectiv un coșmar

M-am trezit în dimineața asta și am constatat că tot Plăvanul e președinte și tot Cîțu e premier. E efectiv un coșmar. Cum poți să ai doi asemenea prostovani incapabili cocoțați pe primele două poziții în stat? Știu, vă cruciți ca și mine. Eu însă nu reușesc să cred că ceea ce văd e real.

În ceea ce privește opoziția, aceeași situație. Ciolacu e tot acolo! Îmi dau două palme și mă doare. Deci sunt treaz. Reverific și văd iar fața aia de prost ticălos și dezarticulat. Da, asta e realitatea: Ciolacu conduce, „Să trăiți!”, opoziția.

Asta e țara! Trăim în regimul Plăvano-Ciolăcesc. Nu există putere și opoziție, ci doar putere. În actualul context menirea PSD-ului e aceea de a legitima puterea. E prost Plăvanul, e prost Cîțu, ce facem? Îl punem pe Ciolacu să bage, la fentă, o moțiune de cenzură. Moțiune în urma căreia nu se va întâmpla nimic. Niște plăvani vor sta în bancă, în timp ce alți plăvani vor face spume false la tribună. Și-apoi trai neneacă.

Nu v-ați plictisit de acest spectacol grotesc? Am o veste prostă: el se repetă indiferent de personaje și indiferent de țară. Știați că Usrsula von der Leyen a fost Ministru al Apărării? Ce putea face proasta aia pe o asemenea funcție? Cam tot ceea ce face pe postul actual: absolut nimic. Mugește non stop slogane de doi bani. Atât. Pentru asta e plătită regește. O netoată incapabilă să traverseze strada de una singură. L-ați văzut pe Biden? Un moș retardat, cretin, incapabil să ducă la cap o conferință de presă în care niște jurnaliști slugarnici – aleși pe sprânceană – îi pun întrebări de doi bani. Kamala Harris? O prostă impardonabilă care dă în gropi.

Vă uitați la ăștia? Îi vedeți cât sunt de proști? V-ați întrebat cum de-au ajuns pe funcțiile pe care sunt? Cum e posibil să vedem o așa sarabandă a retardaților cocoțați în funcții cheie? Niște imbecili – care, în marea majoritate, sunt și săriți bine de pe fix – ajung să ia decizii care influențează mase mari de oameni. V-ați întrebat vreodată care-i motivul pentru care se întâmplă toate acestea?

Are legătură cu noi, mai precis cu iluziile în care ne scăldăm. Ne place să credem că suntem la butoane, cu toate că, în realitate nu e nimic de capul nostru. Ni se spune că trebuie să mergem să „ne alegem conducătorii” și abia atunci constatăm că n-ai pe cine să alegi. Toți niște scursuri ticăloase. „Aleșii noștri” – ce denumire pompoasă pentru acești proști notorii! V-ați gândit totuși unde este buba întregii probleme? Dați vina pe popor, pe noi. Românii sunt proști, de-aia aleg ce aleg! Așa-i că repetați acest slogan? Dar ce spuneți despre SUA. Când a fost ales Ronald Reagan, mulți s-au înfiorat deoarece spuneau că nu credeau că un asemenea prost poate ajunge președintele celei mai importante țări a lumii. Comparați-l acum pe Reagan cu Clinton – căcănarul ăla care avea tatuat vulturul american pe brebenel. Așa-i că Reagan vi e pare o lumină? Comparați-l acum pe Clinton cu Biden! Iată, abia acum aveți imaginea prostiei lui Biden. Comparați-l pe Ceaușescu – de profesie cizmar – cu tot ce vedeți acum în politica noastră. E o lumină de neatins pentru toți proștii din ziua de azi!  Dacă cineva din anii 80 s-ar teleporta în lumea noastră ar spune că trăiește în filmul Idiocracy. Și chiar așa e! De ce totuși?

Viermele care face posibile toate aceste distorsionări teribile poartă un nume simplu: democrație. V-ați șocat? Luați loc și cugetați. Ce anume vă aduce vouă această formă de guvernare? Ce anume în afara iluziilor? Aveți iluzia că vă aflați la butoane. Exact iluzia pe care-o are un copil căruia i se dă un volan de jucărie. Se iluzionează că el conduce mașina, dar știm bine cine-o conduce. La fel suntem noi în raport cu statul așa-zis democratic. V-ați întrebat de ce-a fost introdusă democrația? De ce s-a luptat atâtea sute de ani pentru implementarea acestei forme falite de guvernare care-i scoate întotdeauna în față pe cei mai proști dintre noi? Dacă ați fi citit cu atenție  istoria ați fi înțeles motivul: cei care acum parazitează statele n-ar fi putut în vecii vecilor să paraziteze un regim diferit de așa-zisa democrație impementată acum lanivel mondial.

Știu, deja unii se pregătesc să tragă slavele propagandistice. Ignorați impulsul acesta de moment și gândiți-vă, la modul real, ce anume controlați în așa-zisul regim democratic. Și, ca să fie treaba treabă, gândiți-vă cum anume s-ar putea schimba toate acestea. Ca să vă dau o sugestie, vă voi spune că sunt două variante: ori vă deplasați către zona autoritară, ori către un regim de totală și reală democrație. Fiecare vine la pachet cu avantaje și dezavantaje. E inevitabil.

Pentru a vă da răgazul necesar gândirii și pentru a nu mai întinde articolul de azi, voi pune punctul aici.

Autor:Dan Diaconu
Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …te-ai sastisit si tu, nu? se pare ca ”ti-a trecut”… am patit acelasi lucru cu ani in urma… si mi-e mai bine acum, indiferent de ceea ce se intimpla ”afara”…