Analize și opinii

Luminița Arhire: O NUMIRE ÎN BIROUL PENTRU ENERGIE NUCLEARĂ

MOTTO: „Președintele Biden l-a angajat pe Sam Brinton ca noul secretar adjunct pentru Combustibil uzat și Eliminarea Deșeurilor din Biroul pentru Energie Nucleară al Departamentului Energie.” (SHOWBIZ CORNER. com, 11 februarie 2022)
………………………………………………………………………………..
Cetățeni americani! Fiți responsabili! Nu vă jucați și nu aruncați deșeurile nucleare pe jos, după utilizare! Puneți-le numai și numai în coșurile de gunoi și doar după ce, în prealabil, le-ați pliat regulamentar ca să nu ocupe mult spațiu. Colectați-le cu grijă și…
Nu nu le dați foc în gospodărie.
Nu le faceți vânt pe geamul lateral al autoturismului.
Nu le dați drumul în WC, trăgând apa după ele.
Deoarece de acum încolo de problema spinoasă a deșeurilor nucleare se ocupă, cu atenție și îngrijorare, domnul/doamna (persoana cred că e cel mai corect din punct de vedere politic) din fotografie. Care va fi necruțător/necruțătoare dacă vă va prinde.
Dânsul/dânsa se numește Sam Brinton -este vorba despre cel/cea în rochie din dantelă roșie, foarte elegantă, din fotografie… Eu cred că ținuta sa putea fi apreciată ca impecabilă dacă armonia generală nu ar fi fost ușor deteriorată prin utilizarea unui ruj cam strident, zic… și care nici nu-i vine așa de bine… dar poate că sunt eu prea pretențioasă.
P.S. Sper că nu v-ați imaginat că persoana e la bal mascat… Nu e.