Analize și opinii

Luminița Arhire: ”ÎNVESTITURA UNUIA ÎN CARE POPULAȚIA ROMÂNIEI A INVESTIT 66,09% ÎNCREDERE ȘI SPERANȚĂ”

La naiba, Klaus… hotărăște-te și tu odată și folosește aceleași scribălău-consilier pentru toate discursurile. Cu alte cuvinte, nu mai recita texte cu CONCORDIA la Palatul Parlamentului și cu DISCORDIA la PENELEU acasă, că simt cum fac strabism divergent și nu te mai pot urmări concomitent.Și mai lasă-l dracului de papion negru, când soarele e sus pe cer… tu o cravată albastră, civilizată, n-ai găsit prin casă? Sau și-a făcut doamna Carmen rochițe din tot topul de mătase pentru „crăvăți”?

Iar când lași papionul, dragă, lasă tot acolo, pe noptieră, și lolo-urile de doi lei despre democrație, despre cât de epuizată și cu limba pe epolet e „tranzițea” în România și cum se va sfârși ea în luminatul tău mandat nr.2, precum și despre cum o să ne scoți din marasmul în care ne-ai adâncit… că eu nu te cred.

Dar nici să nu-ți pară rău că eu te consider un cinic patentat și-un ipocrit dezgustător, pentru că, în schimb, te cred ei, băieții buni: Anton Hadăr („…sărut-mâna, conașule președinte, ce măreț și luminos sunteți, mai ales de la brâu în jos, unde e orizontul meu, așa cum stau îndoit de șale!”), Bogdan Chireac („…vai, domnule președinte, ce fese ideale pentru pupat aveți! perfect calibrate!”) și 66,09% din ANTENA 3, în frunte cu Radu Tudor-mare scofală! („… dar cât de nord-atlantic și cât de anti-Rusia sunteți, domnule președinte, ca un F16 nou-nouț!”).

Așa că, hasta la vista și-un praz verde, prezidente!

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Abonează-te la newsletter