Analize și opinii

Lucian Sârbu: „M-am născut într-o dictatură și am impresia că voi muri în alta”

Ceea ce se întâmplă în acest moment e absolut grețos. Uitați-vă la mass-media: între mass-media ceaușistă care anunța milioanele alea de tone recoltate la hectar ca să te facă să crezi că trăiești „în epoca de aur” și mass-media capitalistă de azi care trage cu tunurile din toate pozițiile pentru a susține cauza vaccinistă nu e nici o diferență.
Nici măcar ridicolul nu-i mai sperie!
„Ivermectina sterilizează 85% dintre bărbații care o iau”. https://illinoisnewstoday.com/ivermectin-causes…/367625/
Problemă: sunt din ce în ce mai multe dovezi că Ivermectina asta, luată de la primele simptome, chiar e eficientă împotriva virusului. Realizatorul radio Joe Rogan e ultimul pe lista celor care zic că s-au tratat cu ivermectină. În Franța, Francois Asselineau, în grupă de risc (64 de ani și ușor supraponderal) a luat Ivermectină și s-a vindecat în câteva zile, deși mulți îi urau să ajungă la spital, întubat. Etc. Exemplele sunt gârlă. Drept pentru care orice minciună legată de Ivermectină, oricât de gogonată ar fi, trebuie răspândită masiv. Utilizarea Ivermectinei trebuie oprită cu orice preț, încrederea în Ivermectină trebuie sfărâmată peste tot unde poate fi prescrisă, cum adică să tratezi cu 1 USD ceva ce poți „trata” cu boostere infinite care costă 15 USD bucata?! Ce mai contează că „studiul” care zicea aiureala de mai sus s-a dovedit a fi o minciună gogonată și acum linkul e retras de peste tot? Cuiul a fost băgat!
„Testele anti-Covid îți bușesc creierul” https://www.msn.com/…/covid-19-test-caused…/ar-AAOgQfH
Problemă: încă sunt mulți care zic „ba pe-a mă-tii și nu mă vaccinez, uite, eu mă testez și nu-mi pasă că mă costă, am bani să dau”. Nu există alternativă la vaccin, uite, testele astea îți bușesc creierul, că-ți bagă ăia bățul în nas până-n creștetul capului. Vaccinează-te, păcătosule, ca să n-ajungi cu creierul prăjit!
„Spitalele din Oklahoma nu pot trata bolnavii adevărați fiindcă sunt invadate de dobitocii care iau Ivermectină” https://www.rollingstone.com/…/gunshot-victims-horse…/
Pam! Știre mondială! Însuși BBC-ul a preluat, bălind, mizeria asta. În realitate, spitalul respectiv a fost nevoit să dezmintă oficial că îl cunoaște pe acel „doctor” Jason McElyea sau că ar fi „invadat” de indivizi intoxicați cu Ivermectină. Știrea s-a dovedit a fi falsă!
Etc. etc. etc. Se constată o reticență a femeilor tinere și însărcinate în a se vaccina? Pam! Uite acuș apare vreun articol despre cutare femeie tânără și însărcinată care a crăpat de Covid și care devine știre mondială. Trebuie să vaccinăm copiii, părinții sunt reticenți? Pam! 100 de copii internați, 5 la ATI, DE-ZAS-TRU! Veniți neamurilor, toate, să cântăm, pe Vaccin Mântuitorul, să îl lăudăm! Se constată o reticență a celor care au trecut deja prin boală de a se vaccina? Pam! Un alt articol, despre un gigel reinfectat în timp ce lingea clanța de la toaleta fetelor și mort în chinuri groaznice pe patul de spital, face înconjurul internetului mondial…
Big Media = Big Tech = Big Pharma = Big Money. Acționarii principali sunt aceiași. Cum să creadă cineva normal la cap că ar putea acționa schizofrenic: într-un fel în tech și altfel în pharma?!
În povestea oficială nu există loc nici pentru dezastrul din Israel, nu există loc nici pentru numeroasele cazuri ciudate de decesuri post-vaccinare ale unor oameni care, altfel, ar fi fost cu risc 0 (zero) de a muri de Covid, nu există nici un fel de întrebări legate de felul în care India a reușit să-și domolească propriul val Delta și tot așa. Nu există loc pentru nimic ce ar putea contrazice povestea oficială. La fel cum nici pe timpul „epocii de aur” nu era loc în mass-media pentru cozi și neajunsuri.
Vai, câtă grijă zic toți că au de noi: politicienii, mass-media, „oamenii de știință” (doar cei „pe linie”!), cerberii rețelelor de socializare, formatorii de opinie, influensării de tot felul, dar în mai bine de un an și jumătate de pandemie nici măcar un singur guvern „din lumea liberă” nu a dus o campanie masivă de informare prin care populația să fie învățată cum să-și întărească sistemul imunitar: în primul rând printr-o alimentație sănătoasă, printr-un tonus bun, prin optimism, prin mișcare și sport, prin soare, prin stat la aer curat, prin evitarea pe cât se poate a alcoolului, țigărilor și sedentarismului.
N-au știut decât să închidă, să terorizeze și să distrugă solidarități sociale, comunități și indivizi deopotrivă.
Ei sunt adevărata pandemie.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu